Columns van voorheen slavin, thans Switch Annabel, tevens coach voor subs en stellen

Ze is een ervaren sub van Meesteressen en Meesters, anno herfst 2020 werkte ze nog niet zo lang als slavin bij Domination Palace, maar gaandeweg 2021 verwerd ze steeds meer tot een Switch bij dezelfde club. Ze zag voor zichzelf een rol weggelegd als coach voor onervaren subs en stellen en heeft dat ook in de praktijk gebracht. En bovenal: ze kan lekker schrijven! Maakt u hieronder kennis met de adviezen, ervaringen en overige spinsels van…

slavin Lady Annabel (Switch)

Haar nieuwste columns komen direct hieronder te staan, de voorlaatste zakt dan een plaatsje naar onder. Ook worden ze aangekondigd op de blogroll/homepage. Wanneer, de frequentie? Geen idee. Misschien een beetje ongebruikelijk voor iemand van haar geaardheid, maar we laten haar helemaal vrij hierin. “Inspiration wants to be free!” Veel plezier met het zelfbenoemde “zusje van onderdanige mannen”!


1 april 2024 (geen grap)

Grenzen

“… Wat me nog het meest verraste, was het stevig bij mijn keel grijpen (en later het touw om mijn
keel). Als je dit laatste van tevoren had gevraagd, had ik zeker aangegeven dat ik hier helemaal niks mee zou hebben maar niks is minder waar heb ik gemerkt! U mag nog vaker mijn grenzen gaan
onderzoeken…“

Lady Annabel columns

Grenzen… Aangeven, opzoeken, overgaan… waar en hoe bepaal je ze en hoe ga je daar mee om?
Bovenstaande zin uit een verslag van een van mijn subjes geeft mij weer een mogelijkheid om hier bij stil te staan.

Want hoe ken je je grenzen en hoe hoog ze mogen zijn als sub?

Natuurlijk heb je je eigen emoties, gevoelens en doe je aan onderzoek zodat je weet waar je triggers liggen. En waar je, aan de andere kant, van denkt te huiveren…
Maar als je gaat voor overgave en je Domina vindt iets HEEL leuk om te doen, of WEET dat je waarschijnlijk toch wel aangaat op iets van waar jij huivert. OF ze wil juist je onderdanigheid testen en wil zien of je het voor haar wilt ondergaan…

WAAR LIGT DE GRENS VAN HET GRENZEN AANGEVEN?

Is het uiteindelijk niet je grootste wens om OVER je grenzen heen gebracht te worden? Uit verlangen, uit nieuwsgierigheid. En wil je juist niet heel graag je Dom(ina) laten zien dat je voor haar alles over hebt, dus ook verder wil gaan dan waar je eigen grenzen liggen?
Ik geloof dat ik het antwoord daar op weet. Vandaar dat ik er een column aan kan wijden; het antwoord is denk ik: LIEFDE OF VERTROUWEN.

Als je iemand vertrouwt, dan durf je los te laten en je over te geven. Dan wil je over je grenzen heen en nieuwe dingen ervaren. Dat geldt ook als daar ook nog eens liefde bij komt kijken; niets zo mooi om te voelen dat je uit liefde uit je comfortzone gaat. De trots en blijdschap van je Dom(ina)bij de nazorg voelt als het warmste deken en geeft je vleugels. De trots die je zelf/voelt (dat heb ik toch maar mooi ondergaan!) is een fijne motivatie en inspiratie voor de volgende keer.
Er moet vertrouwen zijn dat je niet VER over grenzen heen gaat, maar bij elke sessie een klein beetje. Je wilt in een spannend boek toch ook niet van Hoofdstuk 1 naar Hoofdstuk 10? Daarbij sla je te veel bladzijdes over waarnaar je niet meer terug kan… en dat is doodzonde. Daarnaast wil je ook niet dat je sub na een sessie getraumatiseerd wordt doordat je TE ver bent gegaan. Kleine stapje over drempels heen zijn mooi, spannend en uitdagend.

De controle uit handen geven is HET summum van BDSM; dus als je als sub je grenzen zelf bepaalt, waar heb je de dan controle uit handen gegeven?

Grenzen aftasten en overgaan – met verantwoordelijkheid van de ene kant, en vertrouwen aan de andere – geeft groei. In welke D/s-relatie dan ook. Ik ben benieuwd of deze column veel bijval krijgt, of juist heel veel discussie oproept… ik hoor het wel 😉

Kus,
Lady Annabel

Lady Annabel columns

9 februari 2024

Petplay

Omdat er altijd veel misverstanden zijn over BDSM en je inderdaad struikelt over alle termen die er zijn – gelukkig is Klapjes bezig het BDSM-woordenboek van mijn lieftallige en favoriete collega (want ik ben natuurlijk ook nog die andere kant ; ) te bespreken. Vandaag wil ik graag uitweiden over PETPLAY.

annabel column petplay

Zoals het woord al zegt heeft het iets te maken met huisdieren; maar NEE, we hebben het hier niet over onze eigen geliefde huisdieren (die natuurlijk geen idee hebben van BDSM, want het is een geestelijke spel) maar over het spel waarin de onderdanige de rol van een huisdier kan aannemen.

En nee, lieve mensen, dit heeft niets te maken met een verlangen of behoefte aan seks met dieren. Dat is een hele andere tak van sport wat eigenlijk NIETS met BDSM te maken heeft. Want seksuele handelingen zijn eigenlijk geen onderdeel van BDSM. Seksuele energie wel! Die wordt aangemaakt, vrijgemaakt, doorgegeven en opgebouwd… maar is dus GEEN seks. Nog zo’n misverstand (net als bij TANTRA)… het is geen seks, maar wel onderdeel van seksualiteit. Maar het gaat, zoals altijd in BDSM, over de MACHTSVERHOUDING. 
Maar ik wijk af van mijn verhaal: petplay.

Petplay is vaak, net als met een puppy in huis, heel speelvol. Maar wel met een strenge hand, want anders krijg je je puppy ook nooit in het gareel. Petplay kan van heel eenvoudig – het lopen op je handen en knieën, het dragen van een halsbandje en het netjes opzitten en eten uit een bakje – onderdeel worden van een intense connectie waarbij de een alle macht en controle heeft en de ander in de onderdanige rol zit.
Opvoeden, trainen, spelen, belonen en afstraffen zijn onderdelen die heel gemakkelijk toe te dienen zijn als je jezelf ziet als Baasje of de hond. Meestal gaan we dus ook wel uit van honden, omdat konijnen, hamsters en zelfs katten te weinig interactie geven en moeilijker te trainen zijn. 😉 Uitzonderingen daargelaten…

Door gebruik te maken van het dier en baasje, is de verhouding meteen heel duidelijk zonder dat je meteen heel onderdanig of heel dominant hoeft te zijn; spelenderwijs kijk je samen waar het naar toe gaat. Hoe fijn het is om iemand te trainen of juist te gehoorzamen en hoe liefdevol een sessie of een relatie kan zijn, als je trots ben op de vorderingen of het spelletje wat je samen speelt.

Je kunt dus beginnen zoals gezegd met een halsbandje en een mandje; je kunt het helemaal gaan uitbreiden tot slapen op de vloer en de behoeftes in de tuin (of bos, of straat … of … of!) laten doen. Lekker onder het bureau van je Baas opgerold liggen slapen terwijl hij aan het werk is, is best heel fijn. Samen spelen met een bal, tot allerlei opdrachtjes uitvoeren en belonen of afstraffen tijdens training. En jawel hoor; petplay kan ook heel sexy zijn! ; )

De sky is, zoals zoveel vormen van BDSM, the limit; en uiteindelijk altijd iets van jullie beiden samen afspreken en/of in groeien.

Naschrift redactie: Een zakenrelatie kwam langs tijdens het opmaken van deze column. Hij vond het een interessant verhaal, maar verwachtte niet dat zijn partner er meteen mee in zou gaan. Op onze suggestie dat hij en zijn vrouw (bijvoorbeeld over dit onderwerp) een consult zouden aanvragen bij de Lady herself, knikte hij langzaam en bedachtzaam. “Dat zou inderdaad wel eens kunnen werken…” De link naar Lady Annabels counsellingdiensten vind je hierboven, in de inleiding tot deze columnreeks. Ennu… veel plezier gewenst!

23 november 2023

LIFE STARTS OUT OF YOUR COMFORTZONE

Onlyfans… wat vinden we daarvan beste onliners? Want wetende dat ik de meeste lezers vind via Twitter, excuse me, X en klapjes.nl … wat zoeken júllie??!

Ik ben een Lady. Ik zet mijn lichaam in om jullie te verleiden tot onderdanigheid. Want elke sub heeft triggers nodig om in een staat van onderdanigheid te geraken. Je staat uiteraard niet 24/7 ‘aan’. Gelukkig maar, dat zou moeilijk worden in een maatschappij waar we allemaal onze eigen verantwoordelijkheden hebben. Mijn lichaam is natuurlijk niet mijn enige ‘tool’. Ik heb zoveel materiaal wat ik kan inzetten om jullie uit je hoofd te laten gaan en los te laten.

lady Annabel Only Fans

Maar mijn ‘tease & denial’ staat bekend, en dat doe ik dus vooral met mijn lijf. Naast die wens jullie in subspace te krijgen, waar jullie het liefste zijn, wil ik ook zo graag laten zien dat BDSM meer is dan alleen maar tegen een kruis aan gezet worden en pijn te krijgen.
Ik ben niet die bitcherige Domina die jullie maar losers vind (hoewel dit voor sommige juist het summum is van loslaten maar die moeten dan bij andere meesteressen zijn). Ik wil juist laagdrempelig zijn en vertrouwd voelen. Ik wil dat jullie mij beter leren kennen. Ik wil dat jullie een beeld hebben van mijn werk en van mij en van mijn perspectief over BDSM.

Dus… welk medium kun je nou goed gebruiken om deze doelen te kunnen bewerkstelligen: mijn exhibitionisme (trots op mijn lijf!) een kijkje achter de schermen van mijn werk, mijn visie op de BDSM, mogelijkheid tot persoonlijk chatten met jullie

Nou… OnlyFans is zo’n platform waarbij dat dus allemaal kan. Met mijn werk moet ik geld verdienen; een sessie kost een duit in het zakje, en op deze manier ben ik voor veel minder bereikbaar voor jullie.

Inmiddels heeft deze manier van communiceren een imago van vele kiekjes in een lingeriesetje op je eigen bed; maar het kan natuurlijk ook veel stijlvoller en spannender.

Dus…ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb mijn eerste stapjes in deze wereld gemaakt. Ik ben heel benieuwd hoe ik hier in ga ontwikkelen.

Jullie ook?

11 oktober 2023

“Consensus Non-Consent”

Consensus non consent is een BDSM-term die sommigen onder ons nog niet kennen. Dus hierbij een column gewijd aan deze mooie term.

De vrije vertaling is: ik geef toestemming aan de D, dat ik geen zeggenschap heb. En dit, uiteraard, in een D/s-setting, tijdens een SM-spel en met een voorafgaand afgesproken tijdslimiet etc.

In een D/s-relatie of een BDSM-sessie geef jij als sub jouw zelfgekozen Dom(ina) de controle, de macht, over jou en dat binnen de kaders waar jullie samen uitgekomen zijn. Want uiteraard moet de D wel bekend zijn met de dingen die jou triggeren (waardoor je ‘aan’ gaat) en jouw don’ts (waardoor je blokkeert).

consensus non-consent

Natuurlijk is het de uitdaging van het spel om juist elke keer heel langzaam op of nét over de kaders heen te gaan… Gaat het te ver? Dan is er natuurlijk een codewoord (dat betekent: Iets te ver Meesteres/Meester) of stopwoord. Het vertrouwen in je D is daarin heel essentieel. Zij/hij moet goed aanvoelen dat zij/hij voor jou niet te ver gaat.
Nèt het randje opzoeken en het willen ondergaan voor je D, maakt dat je je gaat ‘overgeven’ aan het spel… de fase dus van ‘overgave’. En dat is de fase waarin je de juiste stofjes aanmaakt om eventueel echt in subspace te geraken.

Uit je hoofd

Binnen de kaders blijven kan natuurlijk ook, zeker als je wensen en behoeftes al best ver liggen. Maar binnen het spel is het dus belangrijk dat je de macht en controle heb afgegeven zodat je uit je hoofd kunt geraken en de realiteit – dus alles behalve jouw Meesteres/Meester – los kunt laten.
En over de kaders gesproken; mocht je je eigen do’s en don’ts nog niet weten, dan wordt er altijd afgetast en goed gekeken waar je lichaam en geest goed op reageren. Dit om een mooi spel te kunnen creëren. Als het goed is en je wordt hierin goed begeleid, dan kun je steeds meer groeien en ontwikkelen en zoek je steeds meer naar de randjes van deze kaders, om steeds weer dat gevoel te krijgen van ‘je overgeven aan de wil van je D.’

PS

Mocht deze column weer andere vragen oproepen, dan kun je altijd een email sturen naar mijn praktijk of via de redactie van Klapjes.nl.

Mocht je bovenstaande willen ervaren, dan kun je een sessie boeken bij Domination Palace.

Liefs, Lady Annabel

28 juli 2023

Niet-Normaal

Is het normaal wat ik voel of verlang? Ben ik normaal omdat ik dit verlang? Ben ik de enige die zo’n uitgesproken wens heeft?
Een greep uit de reeks van vragen die me heel, maar dan ook heel vaak gevraagd worden.

columns lady Anabel
Vragen zowel in mijn consultancypraktijk, als ook in het voorgesprek van een sessie. Dus ik wil hier heel graag op in gaan.

Mijn antwoord is altijd als eerste reactie: wat is NORMAAL? Wie bepaalt dat? Ligt daar een grens? En waarom willen we graag weten waar de oorsprong ligt van deze vaak bijzondere fetisjen?
Daarnaast kan ik ze altijd geruststellen dat mijn verlangens OOK niet normaal zijn. EN we dus in hetzelfde schuitje zitten. En ja, sommige dingen zijn meteen onder de noemer ‘niet normaal’ te noemen, maar is dat dan erg?

Niet als dat je leven zodanig zou beïnvloeden waardoor je niet fatsoenlijk zou kunnen functioneren in de maatschappij. Maar wat is er mis met een niet normaal verlangen als je deze (samen met ons) kunt beleven?

Het is jammer dat er veel partners zijn die niet weten van onze fetisj. Of het toch veroordelen en er niets mee te maken willen hebben. Maar het is fijn dat je dus wel naar ons kunt komen om deze fantasie te beleven.
BDSM wordt door de maatschappij al gezien als niet-normaal… wat ik, gezien de hele Lhbtiq+ beweging (iedereen is anders) wel bijzonder vind. Want je mag dus geen Dominant of submissive zijn, terwijl het vaak toch bij je levensstijl hoort en je een BDSM’er bent.

Maar onze club is meer dan een BDSM-club (Domination Palace – red.) waar je ook met andere voorkeuren of verlangens terecht kunt. Denk aan: travestie, worstelen en rollenspel wat niet meteen onder de noemen BDSM valt.
Hoe mooi en bewonderingswaardig is het als je je durft uit te spreken en bij ons over de drempel durft te stappen om je behoeftes kenbaar te maken! Daar is lef voor nodig. Ook hier komt dan vaak de vraag: “Hebben jullie vaker dit soort aparte verzoeken?” Want eerlijk is eerlijk, niemand wil alleen staan in zijn fetisj. Ook al kun je het niet delen; dat je niet de enige bent is voor velen een fijne gedachte.

Door mijn praktijk bestudeer ik ook afwijkende (van het normale) verlangens en behoeftes. En vaak kom ik erachter dat het uiteindelijk met heel veel respect wordt benaderd of uitgevoerd. Want respect (wederzijds) is een belangrijk aspect in en bij … nou ja, álles eigenlijk : )
Je deelt het met je partner, met een sekswerker of veilig alleen met jezelf. Maar weet in ieder geval zeker: jij bent niet alleen!
Mochten jullie nog vragen hebben omtrent bijzondere behoeftes… jullie weten mij te vinden!

Lieve groet,
Annabel

18 mei 2023

Zoektocht

Ik moet bekennen; een paar jaar geleden had ik mijn (voor)oordeel al klaar of iemand een BDSM’er is of niet. Voor mij was het zo klaar als een klontje: als je onderdanig bent of dominant, of je pijn wilt geven of ontvangen en dat vooral ingekaderd (lees vooral deze ‘levensstijl’ serieus nemen) en dit van nature voelt, DAN ben je een BDSM’er.

Door veel ervaringen, veel mensen te hebben ontmoet en inmiddels al meer dan twee jaar aan het werk te zijn in deze wereld, weet ik inmiddels dat IK niet diegene ben die zoiets kan beoordelen. En weet ik ook dat het niet zo zwart/wit hoeft te zijn als ik altijd dacht.

Lady Annabel column

Wat je bent is dus niet de vraag. Wat je er mee hebt, wat je er mee wilt en of je met of zonder wilt of kunt leven is hier meer de vraag.

De grote zoektocht dus naar jouw seksualiteit.

Er zijn hier veel vragen over binnen gekomen. “Hoor ik thuis in deze wereld? Moet ik hier wat mee? Moet ik het thuis bespreekbaar maken? Is er iets mis met mij?”

Allereerst; ik kan deze vraag niet voor je beantwoorden natuurlijk. De belangrijkste vraag moet je bij jezelf neerleggen: “Maak ik mijn leven of mijn relatie mooier of beter als ik dit ga onderzoeken?”. Is dit ‘niet precies weten’ een dilemma voor jezelf of je partner?

M.a.w.: beïnvloedt het je leven in die mate dat je er wat mee moet? Voor heel veel mensen online is ‘online wat zoeken’ voldoende. Zoals iedereen wel eens porno kijkt, kan het een opwindende meerwaarde geven aan je eigen seksleven.
Heb je het gevoel dat dit je seksualiteit is, of zelfs je geaardheid, dan ben je het toch een beetje aan jezelf verplicht om echt op onderzoek te gaan of je dit in je leven wilt integreren. En wil je dat dan delen met je partner of niet? Wil je dit commercieel onderzoeken of wil je dit in je ‘gewone’ leven?

Er leiden verschillende wegen naar Rome. Natuurlijk kun je bij mij op praktijk komen en samen het onderzoek aangaan. Met of zonder partner. Ik begeleid ook koppels die het samen aan het onderzoeken zijn. Maar je kunt natuurlijk ook naar een commercieel etablissement gaan om daadwerkelijk uit te zoeken of het alleen in je hoofd een fantasie is of dat je daadwerkelijk fysiek (en geestelijk) deze behoefte hebt. Naast de commerciële weg is daar natuurlijk ook de mooie BDSM-wereld binnen onze samenleving. Van postbode tot chirurg, ik heb veel mooie mensen mogen tegenkomen die hier hun levensstijl van hebben kunnen maken. Samen met hun partner. Voor mij is het een zegen dat ik dit heb mogen ontdekken, zo’n 16 jaar geleden.
Er is dus van alles over te zeggen; wil je dit echt in je leven of blijft het bij een fantasie? Je zult hier misschien uit je comfortzone moeten en dat is best eng. Misschien wil je het je partner vertellen, misschien wil je het alleen onderzoeken door een sessie te boeken. Je kunt naar Munches (Fetlifelink – red.) gaan waar je in een informele vanilla-omgeving mensen tegenkomt die deze levensstijl leven.

Het is dus aan jezelf; wil ik, kan ik, durf ik dit te onderzoeken? En zo niet, dan blijf je lekker dromen op Klapjes.nl en zien we elkaar hier.

Liefs
Annabel

Lady Annabel column

18 maart 2023

Meesteres versus Lady

Deze vraag krijg ik ZO VAAK gesteld dat ik hem maar eens hier ga uitwerken. Niet de vraag; het antwoord. En dat antwoord is bij voorbaat persoonlijk, want ik heb toch ook mijn eigen idee bij mijn titel als Lady.

Meesteres versus Lady

Mijn lijf moet wel van toegevoegde waarde zijn in de sessie

Allereerst; een Lady werkt vaak erotischer en sensueler dan een meesteres. Ik ben trots op mijn lijf en speel dat graag uit tijdens het spel. Dat gezegd hebbende; bij mij geldt de regel: mijn lijf moet wel van toegevoegde waarde zijn in de sessie. Dus nee, ik ga niet bij voorbaat in mijn blootje staan spelen. Dat zou ik ook niet van een Dominante man willen zien. Er moet toch ergens een zichtbare en voelbare hiërarchie zijn en die voel ik niet bij een naakte Dom(ina).

Om te zorgen dat je de wereld vergeet en je overgeeft aan mij

Ten tweede werk ik ook veel meer op de connectie die we samen maken. En jaaaa, natuurlijk hou ik rekening met wat je triggert, verlangt en waar je behoeftes liggen en heb ik respect voor je no-go’s. Maar uiteindelijk zijn dat allemaal maar instrumenten die ik gebruik om tussen je oren te komen. Om te zorgen dat je de wereld vergeet en je overgeeft aan mij.
Ik heb mijn eigen muziek en speel mijn eigen spel waarin ik vooral verleidelijk plaag. Electro, sounds, CBT… het is niet aan mij besteed. Ik speel liever met je dan dat ik martel. Maar mijn teasen is vaak al een marteling op zich hoor ik wel eens ; ) En ik speel liever met mijn handen of zweepjes dan met elektriciteit.

Meesteres versus Lady

Overeenkomsten Meesteres – Lady

Wat zijn dan de overeenkomsten? Nou, dat zowel een Meesteres als een Lady in control is en daar dus helemaal haar spel van maakt. Ik ben net zo streng en kan net zo hard spelen als een Meesteres. En ik verwacht net zo veel, dan al niet meer, overgave. De overgave is namelijk de sleutel van submissie. Loslaten en accepteren. Je overgeven aan de strenge regels, de pijn (al dan hard of zacht) en ongemak. Die overgave zorgt dat je de stofjes gaat aanmaken die je onderdanig maken en waarbij je in vertrouwen los kunt laten.

Dus de keuze voor een Meesteres of Lady ligt in basis of je de sessie een erotisch tintje wil geven, sensualiteit zoekt en verbinding zoekt. Verder is iedere Dame in kwestie een persoonlijke keuze en ligt het al vaak bij het lezen van het profiel en de foto’s wat je raakt. En dan is het een kwestie van uit je comfortzone stappen en een afspraak maken. En oh ja, van tevoren kun je altijd eerst een kennismakingsgesprek aanvragen hoor.

Jouw input voor de 10de (en verdere!) column(s)

Voor de volgende keer wil ik kijken of er animo is voor een vragenuurtje. Dat ik, in plaats van mijn gedachtes op papier te zetten, in jullie hoofden ga zitten en probeer antwoord te geven op wat jullie zoal bezighoudt.
Misschien kan ik hierbij alvast een oproep doen zodat jullie vragen kunnen insturen?

Lieve groet van jullie zusje en een leuke Lady. ; )

Note van de redactie: mail direct, zonder angst & beven en mét de zekerheid (zoals eigenlijk altijd bij Klapjes) dat alleen Lady Annabel jouw hartenkreet leest, deze prachtlady direct:

3 januari 2023

De vraag wordt me inmiddels best vaak gevraagd; wat is het verschil tussen een Meesteres en een Lady?
Nou, Wikipedia gaat ons daar geen antwoord op geven… Het is meer een eigen invulling die wij…  ik eraan geef. Een meesteres en een lady in de BDSM zijn uiteraard allebei Domina’s. Voor mij is een Lady sensueler, emotioneler, erotischer in haar werk dan een Meesteres.

Lady Annabel

Ik vind het leuk om mijn lijf in te zetten om contact te maken en verder ben ik ook trots op mijn lijf. Ik zoek verbinding, overgave, sensualiteit, fysiek contact.

Omdat mijn achtergrond submission is, vind ik persoonlijk deze verbinding zoeken en de sensualiteit opzoeken heel belangrijk. Dat lukt niet altijd, maar is wel mijn streven. Dat ik daarnaast heel streng, serieus en volhardend ben… en niet bang ben om pijn te doen, is voor sommigen dan ook een hele grote verrassing.

Daarbij gezegd hebbende; nu we toch aan het analyseren zijn: PIJN is voor mij NIET het DOEL. Het is een MIDDEL om los te laten. Om het doel van overgave te voelen. Dat geldt ook voor vernedering. En het spel goed spelen. En pijn kan heel goed voelen… mits goed opgebouwd kun je veel meer aan dan dat je in eerste instantie denkt.

En hoe meer je aan kunt, hoe dieper je gaat, hoe higher je wordt. Dus ja, ik ben best streng. Maar ook heel lief. Maar niet altijd. Ik neem mijn werk dus serieus. En ja, dat zal je dus soms merken in een spel. Want ik wil die overgave VOELEN en ZIEN. Want dat is voor mij BDSM. En natuurlijk wordt er ook vaak gelachen, want ik vind het plagen van jullie denk ik nog wel het allerleukste wat er is. Maar een Lady doet dus niet onder voor een Meesteres; haar spel is alleen vaak wat anders.

Onderstaand een leuk voorbeeld van een sessie waarin onze gast een iets ander beeld had van zijn ‘zusje’. 😉

Rest mij nog om jullie allemaal een heel mooi, gezond en bevrijdend 2023 toe te wensen. En hopelijk ga ik jullie zien voor een fijne sessie met mij. Happy New Year lovely people!

Liefs
Annabel

SESSIE MET LADY ANNABEL

Zenuwachtig zat ik op de dag van de sessie bij de bar te wachten totdat Lady Annabel zou verschijnen. Rustig zat ik een boekje te lezen toen Lady Annabel haar hoofd even door de deuropening stak om me te begroeten.

Ze moest nog even haar vorige klant uitgeleide doen en even douchen.

Ondertussen zei ze me met een glimlach dat ik moest uitkijken wat ik zou gaan zeggen strakjes. ‘Pas op: alles wat je vraagt, kan tegen je gebruikt worden’… maar ze lachte bij deze opmerking.

Tijdens ons voorgesprek had ik al een beetje in de gaten dat deze sessie niet een lieve zou
worden want er waren al wat duidelijke dominante trekjes aan Lady Annabel te merken.

Ze zei ze me nog dat Ze altijd haar lievelingscane bij zich droeg.
De gedachte speelde bij me op om te vragen of dit misschien Haar wandelstokje was maar gelukkig heb ik dit niet gedaan gezien het vervolg van onze ontmoeting.

Op weg naar de speelzolder waar onze sessie ging plaatsvinden moest ik mij door tijdgebrek uitkleden in de douche en op het bekende knopje drukken.

Ik ben niet echt ervaren in houdingen en ging dan maar op goed geluk op mijn knieën zitten met mijn handen achter de rug.
De deur ging open en zag tegen Haar op en hoorde Haar goedkeuring over mijn houding.
De sessie op zich heb ik als heel erg spannend ervaren, ook omdat ik niet wist wat te verwachten.
Ik kreeg gelijk les in hoe te gedragen, netjes met twee woorden te spreken en dat ik toestemming moest vragen als ik iets wilde zeggen.

Ook mocht ik haar niet aankijken en dat is erg lastig bij zo’n mooie vrouw.
Bij de les houdingen kwam er voor mij een grappig moment.
Bij de houding ‘op de knieën met handen op mijn rug’ verloor ik mijn evenwicht en viel voorover tussen haar knieën en ving ik mezelf op tussen haar benen.
Ik zag gelijk aan Lady Annabels strenge blik dat zij niet blij met mijn lachen was, en nu moest ik voorover op de grond gaan liggen met de zijkant van mijn gezicht op de grond en handen naast mijn hoofd.
Mijn lichaam vertelde Haar dat dit voortaan mijn eerste houding zou zijn.
Na het zelf moeten plaatsen van mijn zelf meegebrachte tepelklemmen heb ik veel nieuwe ervaringen ondergaan bij Lady Annabel waaronder bastinado en ik heb voor het eerst een lichte striem op mijn billen gekregen.
Vooral de slagen op mijn voetzolen vond ik erg heftig.
Ik maakte steeds de fout om Meesteres te zeggen i.p.v Lady en daar ben ik ook steedsvvoor bestraft met nog meer slagen onder mijn voeten.

Lady Annabel

Lady Annabel maakt je zeer duidelijk hoe je je tegenover Haar moet gedragen en wisselt dit af met knuffels en sensuele aanrakingen.

Ondertussen op jou insprekend dat Zij de baas is en dat Zij beslist wanneer, hoe vaak en hoe hard ik door haar geslagen word. Of je moet het genade-woord uitspreken, dan zal ze altijd stoppen met wat ze op dat moment aan het doen is.

Na de sessie kreeg ik nog te horen wat ik bij een volgende sessie met Haar te verwachten had, kreeg ik een dikke knuffel en moest ik de douche in.
Ook na de sessie blijft Zij gewoon in Haar ‘rol’ van dominante wat ik helemaal niet gewend ben. Zo probeert ze te zorgen dat je weggaat in de setting van het spel en blijven de stofjes nog lang bubbelen. Wel kreeg ik een dikke knuffel en een kus bij de deur. Als laatste kreeg ik de opdracht om een stuk te schrijven over onze sessie voor op de site van DP. Resumerend vond ik het erg spannend of ik de beproevingen van Lady Annabel wel aankon.
De opmerkingen tussendoor om me klein te houden moest ik ook erg aan wennen.
Al met al een geslaagde sessie waarbij ik  wel moeite had met het feit dat ik niet op gelijk niveau afscheid van Haar heb kunnen nemen.
Want dit is voor mij belangrijk om af te schakelen. Gelukkig kan ik dit met haar bespreken en houdt ze hier de volgende keer rekening mee. Samen communiceren vindt ze heel belangrijk.

‘s Avonds heb ik nog, met jeuk onder mijn voeten, vaak teruggedacht aan mijn avontuur van deze geslaagde dag.

10 november 2022

Ik wil heel graag een mooie ervaring delen die ik heb gehad met een van “onze broertjes”, in deze column bij Klapjes…

If i said you have a beautiful body, would you hold it against me?

Met deze vraag vroeg onze slaaf een sessie aan met zijn Mrs. Nina en mij. Duosessies zijn altijd leuk, maar ook spannend. Want iedere Dame in ons Huis/Palace heeft haar eigen spel en het moet wel klikken onder elkaar om het voor de gast ook leuk te maken. Het was duidelijk met de vraag die boven werd gesteld dat ik als ‘zusje’ met mijn ‘broertje’ zou gaan spelen. Heerlijk…! Met Mrs. Nina gaat dat namelijk vanzelf…

Lady Annabel column Klapjes

Hoe snel ik ook groei als Lady om jullie een mooie sessie te kunnen geven waarin jullie onderdanigheid wordt gevraagd, getraind en ontwikkeld, toch… Toch diep van binnen zit er nog steeds dat subje dat alleen bij een goeie dominant naar boven komt.

Wat maakt iemand een goede Dominant/Domina? Als hij of zij jouw onderdanigheid herkent en weet welke snaren ze moet aanraken om je in die hoedanigheid te krijgen. En Mrs. Nina kan dat bij mij heel goed. Maar dus ook bij ons slaafje H.

Hij was jarig geweest en had zichzelf O/ons cadeau gedaan… Hoe leuk!! Echt leuk om iemands verjaardagscadeautje te mogen zijn!! Hieperdepiep!

Omdat het zijn verjaardagscadeau was, was het voor ons ook belangrijk dat het zijn feestje zou worden. Dus goed overleg wat hij eigenlijk graag wilde was belangrijk. Nu was ik al eens eerder op ‘bezoek’ geweest tijdens een sessie van hem met Mrs. Nina en hadden we even met elkaar gepraat. H. was toen een beetje zenuwachtig, dus het was een beetje moeilijk connectie te maken.
Maar dat zouden we dus deze keer wel eens even helemaal gaan goed maken. Blijkbaar had Mrs. Nina al het idee om ons samen te wrappen in folie. Wat een genot. Zo fijn om op deze manier vastgezet te worden en ons over te leveren aan Mrs. Nina. En het compliment over ‘ my beautiful body’ had ik dus al lekker in the pocket! 😉

We gingen naar boven. Naar zolder. We werden tegen de paal vastgezet tegenover een levensgrote spiegel, waar ik in kon kijken. Met een grote brede riem werden H en ik tegen elkaar aan gegespt. Onze lichamen tegen elkaar. Onze hoofden dicht tegen elkaar. Onze armen om elkaar heen.

Daarna kwam Mrs. Nina met de folie. Van onder tot boven. Onze lijven steeds dichter tegen elkaar aan. Het was lekker warm en voelde zo veilig. Alsof je samen een cocon wordt.

Het spelletje van vragen goed beantwoorden bleek een leuke twist te krijgen. Want wanneer ik iets niet goed zei, kreeg H de klapjes en andersom. Mrs. Nina had ons verschillend slagmateriaal uit laten kiezen en met een dobbelsteen werd daardoor een keuze gemaakt. Maar gelukkig vond ze haar eigen handen het lekkerst om te gebruiken en werden wij heerlijke gespankt. Het leuke en fijne was dat als het zwaar werd, we elkaar konden aanmoedigen door zachtjes in onze oortjes te fluisteren dat we dit aan konden!

“Kom … adem in … tel… nog maar vijf, je kunt het!”

Tussendoor leerden we elkaar wat beter kennen door te praten over ons sub zijn en mijn ervaringen bij DP.
Het folie maakte ons warmer dan warm en zweetdruppeltjes stonden op onze huid. H. had nog een kwartiertje extra met zijn Meesteres, dus uiteindelijk werden we unwrapped en werden we uit elkaar gehaald. Het was een hele mooie ervaring die ik graag met jullie wilden delen. Dat deze Lady ook nog graag haar sub zijn wil zijn samen met haar broertjes.

Het liedje heb ik de hele dag in mijn hoofd gehad…

3 april 2022

Wat maakt een slaaf een slaaf?

Tijd voor een update lieve vriendjes!

Want Annabel zit niet stil en leert en leert en leert…

Wat is het mooi om steeds meer bij jezelf te komen en te weten hoe ik in het leven wil staan en waarvoor ik hier op deze plaats ben op dit moment… zoals ik al schreef op mijn Twitteraccount: een van de fijnste dingen die ik nu doe is ‘nieuwelingen’ introduceren in het mooie leven van wat BDSM kan zijn. En dit naast de mannen die al veel langer uit de kast zijn en zich willen overgeven aan de erotische tease sessies van deze Lady… : )

Annabel SM Palace

Voor mij gaat het niet over het droog ondergaan van SM-handelingen. Voor mij gaat het dieper. Hoe kwetsbaar durf jij je op te stellen om je meest intieme verlangens en behoeftes te laten zien, te laten gebeuren…? BDSM in de commerciële wereld heeft natuurlijk zijn begrenzingen… Vertrouwen en diepgang moet groeien. Je kunt veel, maar niet alles weggeven in een 1 of 2 uur durende sessie en denken dat je weet hoe het is om overgave te voelen. Maar de uitdaging ligt er dus wel om in ieder geval dat puntje van de BDSM-ijsberg te kunnen laten ervaren en iemand de deur weer uit begeleiden met zijn hoofd in de wolken. Om daarna hopelijk weer terug te komen voor een vervolg om dieper te kunnen gaan omdat je elkaar leert kennen en vertrouwen. Ik zeg er altijd bij tijdens het gesprek wat vooraf gaat aan een sessie; ik weet dat je van alles wilt proberen, maar we gaan geen hoofdstukken overslaan. Alles in 1 sessie proppen is als in een snoepwinkel even overal even aan proeven… chocolade, drop, karamel… smaken vermengen zich als een grote suikerklont. Je krijgt wel de boost in je bloed maar je weet eigenlijk nog steeds niet wat je hebt ervaren. De kunst is om net genoeg te geven zodat je toch weet hoe het smaakt zonder dat je alles ineens naar binnen werkt. Ik word daar steeds beter in en dat is een fijn en dankbaar gegeven.

Ik heb de laatste maanden veel gasten mogen ontvangen die een club of een meesteres een hele hoge drempel vonden… vaak om een toch wel traumatische ervaring in het verleden (waarbij iemand meteen in het diepe werd gegooid) of die de stap nooit eerder heeft durven maken.

Wat zijn de ingrediënten voor een optimale sessie? Je inzet je over te willen geven. Los te willen laten en de controle in handen van mijn te geven. Geen verwachtingen hebben en je laten sturen. Uiteraard met rekenschap van je triggers; je do’s and don’ts… (alhoewel sommige don’ts weer wegvallen na een aantal sessies, hoe intrigerend is dat? Of heet dat nu juist ‘onderdanigheid?’) ; )
Klopt het dat de mannen die zich onderdanig voelen, zijn in te delen in drie secties:

  • Ik wil ondergaan (SM handelingen of je eigen wensenlijstje dat exact kan worden uitgevoerd)
  • Ik wil me overgeven (aan de handelingen die de Domina in gedachte heeft)
  • Ik wil in dienst staan, mentaal en fysiek, aan een Domina (ik wil haar dienen in alle facetten)

Wanneer is iemand een slaaf of wanneer noem je jezelf een slaaf? Er zijn geen handboeken die bepalen wie je bent en wanneer je vol ‘trots’ de titel ‘slaaf’ mag gebruiken. Ik geloof dat het een algemene uitdrukking is die we zouden moeten nuanceren zodat we weten met wie we te maken hebben waardoor je veel beter kunt anticiperen op de behoeftes van elke sub persoonlijk. Of drijf ik nu door?

De vraag is nu aan jullie; wat maakt een man met onderdanige gevoelens een slaaf?

Lieve groet voor jullie allen! xx

5 september 2021

Avontuur

De BDSM is altijd in ontwikkeling in jezelf. Want steeds wil je grenzen over, jezelf zien in weer een nieuwe uitdagende situatie en hoe je daarmee omgaat. Hoe ver ga je voor de juiste kick, trigger of overgave?
Mijn avontuur is ook begonnen… als Lady wil ik mijn grenzen weten in de BDSM, mezelf zien in een uitdagende situatie en hoe ik hiermee om kan gaan.

Ik voel jullie broertjes… dat is de meest leuke ontdekking van dit werk bij Domination Palace. Ik voel wat jullie nodig hebben, hoe het ervaren wordt en hoe ik dit kan sturen. Ik voel het verlangen naar loslaten, aandacht geven, erotische (of ja, gewoon geile) gedachten die er mogen zijn. Inmiddels heb ik dit dus al een beetje mogen ervaren; zowel in duosessie met een meesteres (hoe vet is dat!) alsook al alleen; luisterend naar jullie behoeftes, de verwachtingen waar een sessie naar toe zou moeten leiden en hoe jullie daar een beeld bij hebben, gaat mijn brein los, identificeer ik mezelf met jullie en krijgt het plaatje een beeld.

Slavin annabel, Lady Annabel

Zwepen, canen, floggeren… ik vind het heerlijk om daarmee te beginnen… en om pijn af te wisselen met andere sensaties zodat je het contrast ervaart en beleeft Je lijf leren kennen, de staar waarin je je bevindt… Al spelende voel en zoek ik naar een stukje die zich onderwerpt naar de macht die jij me op dat moment hebt gegeven… Ik vraag respect en volgzaamheid en als aardige Dame ben ik je dankbaar voor alles wat je me kunt en wilt geven op dat moment aan overgave. Ik speel met je. Met mijn lijf, wat ik altijd inzet om je manipuleren… wil je meer zien of voelen?

Laat je met toe in je hoofd? Kan ik je op je knieën zien? En waarmee zal ik je belonen?? Mmmm… mooi hoe het werkt als je samen in de bubbel zit. Geven en nemen… en dit keer neem IK. En het voelt goed. Omdat het respect vraagt, connectie. Herkenning en erkenning van wie je bent. Wie W/wij zijn.

Het avontuur is begonnen… de andere kant van Annabel. Ik ben er klaar voor. Jij ook? 😉

Binnenkort op www.smpalace.com mijn nieuwe profiel MET foto’s … ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Your little sister is growing up in de world of BDSM…

See you soon xx

20 juli 2021

Gelukstofjes aanmaken met slavin annabel

Broertjes! Ik ontmoet jullie nu vaker… Hier in de club! Soms maak ik alleen de deur open omdat jullie een afspraak hebben met een Meesteres. Ik laat jullie binnen en maak een praatje… Supergezellig! Ik maak graag contact: Kom je hier vaker? Bij dezelfde dame? Wat vind je zo fijn bij haar? Of is ‘fijn’ niet het juiste woord? Hahaha!

Leuk, ik krijg meer inzichten. En dat betekent altijd groei. Soms mag ik ook even meelopen met een sessie; vooral leuk als jullie mij er echt bij willen hebben. Dan voel ik mij ook echt erbij horen. Dan krijg ik van de Meesteres wel te horen wat er van mij verwacht wordt. Of ik krijg even de vrije hand om het jullie een beetje zwaarder te maken… Want alle kleine beetjes helpen nietwaar? 😉

6 Column slavin annabel

… in folie wrappen, vastmaken, opsluiting, tepelspel, cane/zweep/plak …

Inmiddels heb ik dus ook het genoegen gehad een paar leuke, lieve submannen zelf te mogen ontvangen. Soms was dat omdat de Dame om wie ze vroegen die dag niet aanwezig was en jullie dingen willen die ik OOK goed kan! Soms ook omdat jullie toch al precies weten wat jullie willen en het leuk vinden dat ik dat dan in een supersexy pakje of mooie lingerie uitvoer. (Denk: in folie wrappen, vastmaken, opsluiting, tepelspel, cane/zweep/plak … (it takes one to know one!) .

Gelukstofjes aanmaken

Steeds vaker krijg ik heren die echt op zoek zijn naar hun verlangens en gevoelens in deze mooie wereld van BSDM. En die met mij, een sexy counseler die IN deze wereld werkt, een hele mooie en lekkere oplossing vinden om hun verhaal te kunnen doen. Dus komen zij vertellen en kijken we samen al spelende hoe we op antwoorden kunnen komen. Hoe leuk en fijn en dankbaar kan mijn werk zijn?!
Ik ben natuurlijk voor starters onder ons een lagere drempel dan een Meesteres. En ook voor de startende Dominant is het fijn om niet alleen wat te proberen, maar ook om begeleid te worden in het spel en de ins & outs te horen van de BDSM-scene.
Ik word er gelukkig van *slaat een zuchtje van geluk* als ik merk dat ik iemand echt vooruit kan helpen met inzichten, maar ook met speelse sessies. Dat ik niet alleen kan vertellen hoe je gelukstofjes aan kunt maken, maar die ook daadwerkelijk samen met de ander kan laten vloeien tijdens een spel! En hoe mooi is het als dit kan worden opgebouwd en er een reis kan ontstaan…! Een avontuur waarin zoveel te ontdekken is.

Ga ik langzaam over naar het zijn van een Switch?

Reizen kan weer, dankzij de coronaversoepelingen… zowel naar landen als in je lijf en lichaam. Niets zo mooi als een reis naar je diepste verlangens! Ga ik langzaam over naar het zijn van een Switch? Niet in mijn eigen wereld, daar zal ik altijd onderdanig blijven aan diegenen die ik liefheb. Maar hier in de club kan ik zeker verder uitzoeken welke connecties ik kan maken!
Bon voyage deze zomer lieve mensen, waar de reis ook naar toe gaat… Mijn naam is annabel en ik ben jullie gids 🙂

Liefs en graag tot ziens bij DP!
Kusje van jullie zusje!

annabel

  • 26 juni 2021

Sub versus(?) subs

Het is weer begonnen. Corona wordt langzaam minder aanwezig in onze maatschappij en de clubs mogen weer open. Ik ben in juni weer gestart. Wat heerlijk om weer terug te zijn en weer tussen het leer en de boeien te mogen werken!

Weten wat vaststaan is

Ik leer veel bij. Ook dus dat ik echt niet alleen met dominanten of switchen en hun dominantenkant leuke sessies kan hebben, maar ook met onderdanigen.
Nee, ik ben niet geswitched maar hela! Ik ben een vrouw die: speelt met haar vrouwelijkheid, mannen kan teasen, weet wat het is om vast te staan, aanvoelt wanneer je zintuigen uitgezet worden, als pijnprikkels worden ervaren… En een sub die ernaar verlangt om alles los te kunnen laten, je mee te kunnen laten voeren door iemand die op dat moment het regelt voor je.

Ik begrijp jullie broertjes steeds beter en hoe leuk is dat!

Ik mocht vorige week even meedoen met een sessie waar een superleuke man mij vroeg om mij op mijn hoogste hakken te trampelen… Wat een leuke sessie was dat! Ik vond het zo leuk om met hem het gesprek aan te gaan over onderwerping en het moment van overgave waar je naartoe kunt worden gevoerd… . Heerlijk, stofjes aanmaken! Ik vond een uitdaging mijn balans te zoeken op zijn tepels, zonder mijn handen te gebruiken. Dus ik verwachtte WEL zijn medewerking, geen tegenwerking! Nou, dat werkte voor ons beiden heel goed!

ik ben een vrouw die sowieso graag interactie heeft met mannen

v-sub versus m-subs

Ik ben een slavin. Maar ik ben geen deurmat. Ik ben een vrouw die respect wil en vraagt. Een vrouw die openstaat voor communicatie en inderdaad graag zich onderwerpt aan een Dominant. Maar ik ben een vrouw die sowieso graag interactie heeft met mannen. En dan vooral mannen die zich verdiept hebben in de BDSM…

Dus kom maar op! Ik ben klaar voor weer een nieuw avontuur!

6 maart 2021

Down door de lockdown

Ik zat in de auto en ik hoorde haar; een Meesteres, in Den Haag, pleitend voor haarzelf maar niet alleen haarzelf; ook voor haar slaafjes. Want hoe moesten zij zich voelen deze maanden van lockdown? En inderdaad… wij hebben het hier niet alleen over een behoefte die door sekswerkers kan worden ingewilligd. We hebben het hier over diepere verlangens en behoeftes die zomaar over het hoofd worden gezien. Het is niet alleen ‘even on hold’ staan. Je fysieke en mentale behoeftes kunnen niet worden vervuld. En dat is heftig!

Soms moet ik gewoon even op mijn plaats gezet worden

Ik weet van mezelf, als sub, dat als ik niet om de zoveel tijd mijn pak op mijn donder krijg (oftewel een mooie pijnsessie ervaar) dat ik kriegelig word, chagrijnig, onrustig of erger nog – voor de mensen om mij heen – opstandig. Soms moet ik gewoon even op mijn plaats gezet worden. Als ik een sessie krijg waarbij ik de pijn absorbeer of vernederingen onderga waardoor ik me klein kan voelen en alles los kan laten, voel ik me daarna als herboren. Een flinke huilbui die er anders niet uitkomt (stel je niet aan met dat gejank, hoor ik mezelf dan zeggen) kan zoveel verlichting en opluchting geven. Tranen die dan wel mogen vloeien, omdat ik de pijn wil verwerken. Hoe zit dat bij jullie?

Down van de lockdown door slavin annabel

Hoe komen jullie ‘aan jullie trekken’ om het maar even zo uit te drukken? Kunnen jullie wel even zonder? Wordt het zwaar? Hoe voelen jullie je? Heb je vervanging gevonden door te focussen op andere dingen? Ga je zelf aan de slag? Of ben jij zo’n bofkont die een Meesteres als vrouw of vriendin heeft en is de BDSM meer dan ooit aanwezig?

Ik hoor het graag! Misschien komen er nog goede tips binnen. Maar ondertussen gaan we aftellen he? Misschien als we dat met z’n allen doen, kunnen we de boel wat gaan forceren. Zweep erover, is mijn idee.
Hou vol lieve mensen! Nog even…

Kusje
annabel

8 januari 2021

Me… as USP

Als ik terugkijk op mijn leven, even achterom kijkend naar wat was…, dan is er altijd een rode lijn in mijn leven geweest en dat is mijn seksualiteit. De nieuwsgierigheid vanaf mijn tiende, het gebrek eraan in mijn pubertijd door ziekte, later door te brave mannen, daarna eindelijk veel ontdekken, in voorzichtige tred door mijn pubertijd alsnog in te halen vanaf mijn 30ste en de wereld die voor mij openging toen ik de BDSM-wereld ontdekte.

De rode lijn is te vertalen in het verlangen steeds dieper uit te zoeken hoeveel laagjes er zijn waaruit mijn seksualiteit bestaat, grensoverschrijdend te zijn waardoor nieuwe prikkels ontstaan. BDSM geeft mij de steun van een Dominant die daarin sturend is en mij helpt in het diepe te springen.

Zo ontdek ik nu samen met mijn geliefde en Meester de dynamiek van seks met anderen. En beleef ik steeds meer plezier in het onderzoeken van het vrouwelijke lijf. Maar dat terzijde.

Inmiddels heb ik een leeftijd bereikt die mij de luxe geeft om meer te willen en durven. (Want wat heb ik te verliezen?) Ouder worden is spannend. Je zelfvertrouwen groeit, door ervaring word je wijzer en doordat de tijd gestadig door tikt is, moet je sneller keuzes maken. Gezond leven is een must om leuker, lekkerder en mooier oud te worden maar aan de andere kant: Carpe Diem en leef alsof het je laatste dag is, want jeetje wat gaat het snel! En dat brengt me wat ik nu ben: in de tweede of misschien wel derde bloei van mijn leven. Misschien doe ik nu alles pas wat God verboden heeft omdat ik verstandig genoeg ben geweest in het leven en ik uiteindelijk toch graag alles een keer wil meemaken. Misschien sta ik nu pas genoeg in mijn kracht om echt op mezelf te vertrouwen. Of misschien ben ik een hele late laatbloeier.

Doordat ik altijd zo gefascineerd was in seksualiteit, vond ik ook de wereld van de betaalde erotiek integrerend. Wat gebeurt daar achter die deuren? Hoe behandel je een klant. Hoe voelt het als je betaald wordt? Maar belangrijker nog: zou ik dat kunnen? Zouden mensen mij willen? Zou ik kunnen uitblinken? Ik leef seksualiteit en erotiek. Vooral nu in mijn onderdanigheid waarin ik kan pleasen en dienen.En zo ontstaat mijn sollicitatie bij Domination Palace. De BDSM-club uit het zuiden. Het huis waar je je fetisjen en fantasieën kunt uitleven. Bij mij, o.a. …

Ik geef een beleving. Ik luister naar je wensen of verlangens en samen creëren we een verhaal waarin je je erotisch kunt uitleven in een sm-sessie of role play. En het voelt goed! Ik kan dit. Mijn USP is mijn sensualiteit, mijn gastvrijheid, gedienstigheid en vrouwelijkheid. Dichter bij mezelf kan ik in mijn werk niet komen. Ik geef een persoon (of koppel) de mogelijkheid voor een mooi spel waarin je even de bittere buitenwereld kunt vergeten. Waarin je macht en controle hebt en waarin je écht even dát mag zijn waarbij je je zo goed voelt. Waar je de aandacht krijgt en een luisterend oor. En waarbij je geaccepteerd én begrepen wordt want we hebben allemaal een andere kant die graag gezien wil worden.De beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar lieve mensen. Laten we hopen en erop vertrouwen dat we in goede gezondheid elkaar weer snel mogen zien.Liefs annabel xx

21 november 2020

Lieve subs,

Gedomineerd willen worden… wat is dat? Waarom willen wij dat? Wat geeft het ons? Waar komt het vandaan? En willen mannen op dezelfde manier gedomineerd worden als vrouwen?
Dat gevoel dat iemand over je gaat, voor jou bepaalt en je uiteindelijk van Haar of Hem maakt.. is dat ook voor jullie zo heerlijk? Is dat de sleutel van ons zijn?

Ik ben al lang over het gevoel heen dat ik antwoorden moet zoeken in een traumatisch verleden, waarin ik verkeerde voorbeelden heb gehad of slecht behandeld ben. Ik kom uit een keurig middenstandsgezin en daarbij; voordat mijn seksualiteit echt aan het ontwikkelen was, had ik al fantasieën waarin ik werd gestraft en vernederd. Het grappige is echter wel dat het toentertijd (rond mijn tiende begon dat zo ongeveer) let wel mooie Femdoms, altijd vrouwen waren die dit bij mij deden. Echt, geen enkele uitzondering daargelaten! Stiefmoeders, boze juffrouwen, stiekeme tantes en hele strenge nonnen (jawel, katholieke achtergrond). Ik lag dan in mijn bedje, tussen mijn zachte knuffels en allerlei scenario’s kwamen voorbij! Ongepast en erg vergaand, maar ik was me van geen kwaad bewust en vond het gewoon lekker om over te dromen 😀

Pas veel later kwam ik via een vriend op Kink.com en ging er een hele wereld voor mij open. Inmiddels had ik al heel veel ervaring en relaties achter de rug; soms heel fijn, soms beetje kinky en echt wel ook heel geil allemaal, maar na de eerste verliefdheid of spanning ebde dat dan heel snel weg en miste ik ‘wat’. Arme mannen, want ik kon het ze ook niet uitleggen wat dat dan was.
Maar goed, na Kink.com ging er een wereld voor me open; ze bestaan!! Die dominanten, die netjes in pak jou billenkoek willen geven, je laten bukken om gekeurd te worden en verwachten dat je gehoorzaamt! Het was voor mij een openbaring, laat ik dat wel stellen!
En zo ontstond mijn zoektocht naar een echte Dom. Ervan uitgaande dat ik toch voornamelijk hetero georiënteerd ben met betrekking tot een vaste relatie, ging ik op zoek naar iemand bij wie ik klein, lief en sereen zou kunnen zijn. Iemand die mij kon trainen tot de ideale slavin, netjes en dienend, en straf en pijn ondergaan omdat de Meester dat zo mooi vindt om te zien.
Wat willen jullie zijn bij je Domina? Lief en klein niet zo snel denk ik. Vertel het mij, ik ben nieuwsgierig!

Inmiddels heb ik een 24/7-relatie van tien jaar achter de rug met een Meester die uiteindelijk de laatste jaren mij verwaarloosde, maar waardoor ik juist heel veel leerde over mezelf. Daarna een verhouding van 9 maanden met een ras-sadist die aan de andere kant heel spiritueel was en samen hebben wij onze eigen individuele dominantie resp. onderdanigheid ontdekt. Waardoor ik heel goed weet wat ik zoek als slavin.
Wie ben ik als onderdanige, wat triggert mij? Wat maakt mij zacht als marsepein en volgzaam als een lammetje? Hebben jullie die vragen voor jezelf ook kunnen beantwoorden, lieve mede subs? Ik hoor graag van jullie hoe jullie in de modus van onderwerping komen…
Blijf trots en gelukkig met wie je bent en stay healthy!
Respectvolle groet en knufff
annabel


13 november 2020

Even voorstellen: ‘zusje annabel’

Mij is gevraagd of ik, met mijn levenservaring als sub (een vrouwelijke), wil bijdragen aan Klapjes.nl. Ik vind het een grote eer dus ik hoop van harte dat ik het waar het kan maken en jullie wat waardevols kan meegeven.
Ik weet dat de doelgroep van dit gezelschap vooral bestaat uit Domina’s en slaven, wat net wat anders is dan Dominanten en hun slavinnetjes.

Al zittende achter mijn laptop gaan mijn gedachten dan ook alle kanten op; ga ik filosoferen over de verschillen en overeenkomsten tussen mannelijke en vrouwelijke onderdanigen, want ik voel een andere dynamiek nu ik mij op meer op het werkterrein begeef en daardoor meer mannelijke onderdanigen ontmoet. Of heeft deze dynamiek te maken met het feit dat werken in deze wereld ‘anders’ is dan de wereld buiten het werk om? Ik hoop hier, mede met jullie input uiteindelijk mooie nieuwe verrassende antwoorden op te krijgen.

Daarnaast is het leuk om mijn visie van onderdanigheid te delen. Het is maar een visie van een slavinnetje, maar na 10 jaar ervaring en heel veel contacten met andere BDSM’ers, heb ik met mijn visie tot nu toe ook veel steun en advies kunnen geven voor andere (beginnende) subs en koppels. En dat is fijn en dankbaar om te doen. Dus misschien kan ik hier ook nog wat ondersteuning bieden.

Als derde is het ook wel spannend voor mij, dat ik dan wel veel ervaring heb als slavin in RL, ik nu dus ook mijn ‘skills’ ga inzetten in Domination Palace… voor de Dominante Man uiteraard, maar ik kan me ook onderwerpen aan een spannende Domina weet ik uit het verleden 😉 en natuurlijk kan ik bijstaan bij mijn broertjes als ze ooit ervaring willen om samen met mij een sessie te doen met een van de mooie meesteressen van DP. Ik begin nog maar net, en corona gooit een beetje roet in het eten voor een snelle start, maar ik geloof in mezelf en dat komt goed! Ik hoop dat ik hier mijn bijzondere ervaringen (uiteraard anoniem) kan delen met jullie en dat jullie me ook kunnen steunen met goede raad en advies  🙂

Willen jullie persoonlijk contact voor advies of ondersteuning, dan kunnen jullie mijn een PM sturen naar mijn e-mailadres: slavinannabel@hotmail.com.

Tot de volgende keer, dan ga ik echt een topic kiezen om over te schrijven. Voor nu; stay who you are and be happy!

Respectvolle groet aan alle Dominanten en een dikke knuffel voor alle subs,
annabel