Lekker onderdanig

Columns van slavin annabel, tevens coach voor subs en stellen

 • Ze is een ervaren sub van Meesteressen en Meesters, anno herfst 2020 werkt ze nog niet zo lang als slavin bij Domination Palace, ze ziet voor zichzelf een rol weggelegd als coach voor onervaren subs en stellen, en… ze kan lekker schrijven! Maakt u hieronder kennis met de adviezen, ervaringen en overige spinsels van…

  slavin annabel

  Haar nieuwste columns komen direct hieronder te staan, de voorlaatste zakt dan een plaatsje naar onder. Ook worden ze aangekondigd op de blogroll/homepage. Wanneer, de frequentie? Geen idee. Misschien een beetje ongebruikelijk voor iemand van haar geaardheid, maar we laten haar helemaal vrij hierin. “Inspiration wants to be free!” Veel plezier met het zelfbenoemde “zusje van onderdanige mannen”!


  6 maart 2021
 • Down door de lockdown

 • Ik zat in de auto en ik hoorde haar; een Meesteres, in Den Haag, pleitend voor haarzelf maar niet alleen haarzelf; ook voor haar slaafjes. Want hoe moesten zij zich voelen deze maanden van lockdown? En inderdaad… wij hebben het hier niet alleen over een behoefte die door sekswerkers kan worden ingewilligd. We hebben het hier over diepere verlangens en behoeftes die zomaar over het hoofd worden gezien. Het is niet alleen ‘even on hold’ staan. Je fysieke en mentale behoeftes kunnen niet worden vervuld. En dat is heftig!
 • Soms moet ik gewoon even op mijn plaats gezet worden

 • Ik weet van mezelf, als sub, dat als ik niet om de zoveel tijd mijn pak op mijn donder krijg (oftewel een mooie pijnsessie ervaar) dat ik kriegelig word, chagrijnig, onrustig of erger nog – voor de mensen om mij heen – opstandig. Soms moet ik gewoon even op mijn plaats gezet worden. Als ik een sessie krijg waarbij ik de pijn absorbeer of vernederingen onderga waardoor ik me klein kan voelen en alles los kan laten, voel ik me daarna als herboren. Een flinke huilbui die er anders niet uitkomt (stel je niet aan met dat gejank, hoor ik mezelf dan zeggen) kan zoveel verlichting en opluchting geven. Tranen die dan wel mogen vloeien, omdat ik de pijn wil verwerken. Hoe zit dat bij jullie?

Down van de lockdown door slavin annabel

 • Hoe komen jullie ‘aan jullie trekken’ om het maar even zo uit te drukken? Kunnen jullie wel even zonder? Wordt het zwaar? Hoe voelen jullie je? Heb je vervanging gevonden door te focussen op andere dingen? Ga je zelf aan de slag? Of ben jij zo’n bofkont die een Meesteres als vrouw of vriendin heeft en is de BDSM meer dan ooit aanwezig?
 • Ik hoor het graag! Misschien komen er nog goede tips binnen. Maar ondertussen gaan we aftellen he? Misschien als we dat met z’n allen doen, kunnen we de boel wat gaan forceren. Zweep erover, is mijn idee.
  Hou vol lieve mensen! Nog even…
 • Kusje
  annabel
  8 januari 2021

  Me… as USP

  Als ik terugkijk op mijn leven, even achterom kijkend naar wat was…, dan is er altijd een rode lijn in mijn leven geweest en dat is mijn seksualiteit. De nieuwsgierigheid vanaf mijn tiende, het gebrek eraan in mijn pubertijd door ziekte, later door te brave mannen, daarna eindelijk veel ontdekken, in voorzichtige tred door mijn pubertijd alsnog in te halen vanaf mijn 30ste en de wereld die voor mij openging toen ik de BDSM-wereld ontdekte.
  De rode lijn is te vertalen in het verlangen steeds dieper uit te zoeken hoeveel laagjes er zijn waaruit mijn seksualiteit bestaat, grensoverschrijdend te zijn waardoor nieuwe prikkels ontstaan. BDSM geeft mij de steun van een Dominant die daarin sturend is en mij helpt in het diepe te springen. Zo ontdek ik nu samen met mijn geliefde en Meester de dynamiek van seks met anderen. En beleef ik steeds meer plezier in het onderzoeken van het vrouwelijke lijf. Maar dat terzijde.

  Inmiddels heb ik een leeftijd bereikt die mij de luxe geeft om meer te willen en durven. (Want wat heb ik te verliezen?) Ouder worden is spannend. Je zelfvertrouwen groeit, door ervaring word je wijzer en doordat de tijd gestadig door tikt is, moet je sneller keuzes maken. Gezond leven is een must om leuker, lekkerder en mooier oud te worden maar aan de andere kant: Carpe Diem en leef alsof het je laatste dag is, want jeetje wat gaat het snel! En dat brengt me wat ik nu ben: in de tweede of misschien wel derde bloei van mijn leven. Misschien doe ik nu alles pas wat God verboden heeft omdat ik verstandig genoeg ben geweest in het leven en ik uiteindelijk toch graag alles een keer wil meemaken. Misschien sta ik nu pas genoeg in mijn kracht om echt op mezelf te vertrouwen. Of misschien ben ik een hele late laatbloeier.

 • Doordat ik altijd zo gefascineerd was in seksualiteit, vond ik ook de wereld van de betaalde erotiek integrerend. Wat gebeurt daar achter die deuren? Hoe behandel je een klant. Hoe voelt het als je betaald wordt? Maar belangrijker nog: zou ik dat kunnen? Zouden mensen mij willen? Zou ik kunnen uitblinken? Ik leef seksualiteit en erotiek. Vooral nu in mijn onderdanigheid waarin ik kan pleasen en dienen.En zo ontstaat mijn sollicitatie bij Domination Palace. De BDSM-club uit het zuiden. Het huis waar je je fetisjen en fantasieën kunt uitleven. Bij mij, o.a. …
 • Ik geef een beleving. Ik luister naar je wensen of verlangens en samen creëren we een verhaal waarin je je erotisch kunt uitleven in een sm-sessie of role play. En het voelt goed! Ik kan dit. Mijn USP is mijn sensualiteit, mijn gastvrijheid, gedienstigheid en vrouwelijkheid. Dichter bij mezelf kan ik in mijn werk niet komen. Ik geef een persoon (of koppel) de mogelijkheid voor een mooi spel waarin je even de bittere buitenwereld kunt vergeten. Waarin je macht en controle hebt en waarin je écht even dát mag zijn waarbij je je zo goed voelt. Waar je de aandacht krijgt en een luisterend oor. En waarbij je geaccepteerd én begrepen wordt want we hebben allemaal een andere kant die graag gezien wil worden.De beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar lieve mensen. Laten we hopen en erop vertrouwen dat we in goede gezondheid elkaar weer snel mogen zien.Liefs annabel xx

 • 21 november 2020

  Lieve subs,

  Gedomineerd willen worden… wat is dat? Waarom willen wij dat? Wat geeft het ons? Waar komt het vandaan? En willen mannen op dezelfde manier gedomineerd worden als vrouwen?

  Dat gevoel dat iemand over je gaat, voor jou bepaalt en je uiteindelijk van Haar of Hem maakt.. is dat ook voor jullie zo heerlijk? Is dat de sleutel van ons zijn?

  Ik ben al lang over het gevoel heen dat ik antwoorden moet zoeken in een traumatisch verleden, waarin ik verkeerde voorbeelden heb gehad of slecht behandeld ben. Ik kom uit een keurig middenstandsgezin en daarbij; voordat mijn seksualiteit echt aan het ontwikkelen was, had ik al fantasieën waarin ik werd gestraft en vernederd. Het grappige is echter wel dat het toentertijd (rond mijn tiende begon dat zo ongeveer) let wel mooie Femdoms, altijd vrouwen waren die dit bij mij deden. Echt, geen enkele uitzondering daargelaten! Stiefmoeders, boze juffrouwen, stiekeme tantes en hele strenge nonnen (jawel, katholieke achtergrond). Ik lag dan in mijn bedje, tussen mijn zachte knuffels en allerlei scenario’s kwamen voorbij! Ongepast en erg vergaand, maar ik was me van geen kwaad bewust en vond het gewoon lekker om over te dromen :D

  Pas veel later kwam ik via een vriend op Kink.com en ging er een hele wereld voor mij open. Inmiddels had ik al heel veel ervaring en relaties achter de rug; soms heel fijn, soms beetje kinky en echt wel ook heel geil allemaal, maar na de eerste verliefdheid of spanning ebde dat dan heel snel weg en miste ik ‘wat’. Arme mannen, want ik kon het ze ook niet uitleggen wat dat dan was.
  Maar goed, na Kink.com ging er een wereld voor me open; ze bestaan!! Die dominanten, die netjes in pak jou billenkoek willen geven, je laten bukken om gekeurd te worden en verwachten dat je gehoorzaamt! Het was voor mij een openbaring, laat ik dat wel stellen!
  En zo ontstond mijn zoektocht naar een echte Dom. Ervan uitgaande dat ik toch voornamelijk hetero georiënteerd ben met betrekking tot een vaste relatie, ging ik op zoek naar iemand bij wie ik klein, lief en sereen zou kunnen zijn. Iemand die mij kon trainen tot de ideale slavin, netjes en dienend, en straf en pijn ondergaan omdat de Meester dat zo mooi vindt om te zien.

  Wat willen jullie zijn bij je Domina? Lief en klein niet zo snel denk ik. Vertel het mij, ik ben nieuwsgierig!

  Inmiddels heb ik een 24/7-relatie van tien jaar achter de rug met een Meester die uiteindelijk de laatste jaren mij verwaarloosde, maar waardoor ik juist heel veel leerde over mezelf. Daarna een verhouding van 9 maanden met een ras-sadist die aan de andere kant heel spiritueel was en samen hebben wij onze eigen individuele dominantie resp. onderdanigheid ontdekt. Waardoor ik heel goed weet wat ik zoek als slavin.

  Wie ben ik als onderdanige, wat triggert mij? Wat maakt mij zacht als marsepein en volgzaam als een lammetje? Hebben jullie die vragen voor jezelf ook kunnen beantwoorden, lieve mede subs? Ik hoor graag van jullie hoe jullie in de modus van onderwerping komen…

  Blijf trots en gelukkig met wie je bent en stay healthy!
  Respectvolle groet en knufff
  annabel


  13 november 2020

  Even voorstellen: ‘zusje annabel’

  Mij is gevraagd of ik, met mijn levenservaring als sub (een vrouwelijke), wil bijdragen aan Klapjes.nl. Ik vind het een grote eer dus ik hoop van harte dat ik het waar het kan maken en jullie wat waardevols kan meegeven.

  Ik weet dat de doelgroep van dit gezelschap vooral bestaat uit Domina’s en slaven, wat net wat anders is dan Dominanten en hun slavinnetjes. Al zittende achter mijn laptop gaan mijn gedachten dan ook alle kanten op; ga ik filosoferen over de verschillen en overeenkomsten tussen mannelijke en vrouwelijke onderdanigen, want ik voel een andere dynamiek nu ik mij op meer op het werkterrein begeef en daardoor meer mannelijke onderdanigen ontmoet. Of heeft deze dynamiek te maken met het feit dat werken in deze wereld ‘anders’ is dan de wereld buiten het werk om? Ik hoop hier, mede met jullie input uiteindelijk mooie nieuwe verrassende antwoorden op te krijgen.

  Daarnaast is het leuk om mijn visie van onderdanigheid te delen. Het is maar een visie van een slavinnetje, maar na 10 jaar ervaring en heel veel contacten met andere BDSM’ers, heb ik met mijn visie tot nu toe ook veel steun en advies kunnen geven voor andere (beginnende) subs en koppels. En dat is fijn en dankbaar om te doen. Dus misschien kan ik hier ook nog wat ondersteuning bieden.

  Als derde is het ook wel spannend voor mij, dat ik dan wel veel ervaring heb als slavin in RL, ik nu dus ook mijn ‘skills’ ga inzetten in Domination Palace… voor de Dominante Man uiteraard, maar ik kan me ook onderwerpen aan een spannende Domina weet ik uit het verleden ;) en natuurlijk kan ik bijstaan bij mijn broertjes als ze ooit ervaring willen om samen met mij een sessie te doen met een van de mooie meesteressen van DP. Ik begin nog maar net, en corona gooit een beetje roet in het eten voor een snelle start, maar ik geloof in mezelf en dat komt goed! Ik hoop dat ik hier mijn bijzondere ervaringen (uiteraard anoniem) kan delen met jullie en dat jullie me ook kunnen steunen met goede raad en advies  :)

  Willen jullie persoonlijk contact voor advies of ondersteuning, dan kunnen jullie mijn een PM sturen naar mijn e-mailadres: slavinannabel@hotmail.com.

  Tot de volgende keer, dan ga ik echt een topic kiezen om over te schrijven. Voor nu; stay who you are and be happy!

  Respectvolle groet aan alle Dominanten en een dikke knuffel voor alle subs,
  annabel

Direct live met een Meesteres

Choose your language

ONLINE CONSULT (bewezen goed!)

SexPower Online bij Klapjes.nl

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en aanbiedingen!