Interview met crossdresser Tiffany (de Rotterdamse beer) – leerzaam!

Deze (blijvende) pagina met veel info voor Tiff's beginnende gelijkgestemden is ook aangekondigd op de homepage en wel vanaf 25 februari (2024).

Hi Rotterdamse Beer. Om te beginnen is het waarschijnlijk interessant om je voor te stellen. Wij kennen de herkomst van jouw nickname(s). Toch lijkt het ons handiger als jijzelf die voor de lezers in eigen woorden toelicht.

Laten we eerst met een stukje historie beginnen. Ik ben ongeveer 25 jaar actief als onderdanige in de BDSM. Mijn startinteresses lagen destijds bij: shibari-opsluiting en zwepen, lichte CBT en gimp play. Langzamerhand is dat ontwikkeld naar kuisheid en de laatste jaren is hier ook rubberdoll play bij gekomen.

Rotterdamse beer is de naam van mijn onderdanige mannelijke vorm; Tiffany Valentine de naam van mijn rubberdoll-alter ego. Beer is deels afkomstig van mijn postuur en deels van m’n karakter. Die is zacht totdat je me boos maakt. De naam Tiffany Valentine is afkomstig van de Bride of Chucky (trailer op YT – red). Deze naam gebruik ik nog niet zo lang, maar is wel passend bij mijn rubberdoll-alter ego.

interview crossdresser

Je bent een crossdresser. Om te beginnen: wat zijn jouw fysieke maten? Wat heb je nodig om aan jouw crossdressing-fetisj gehoor te geven?

Wat betreft mijn maten; ik ben 187 cm lang, heb schoenmaat 44 en weeg thans 120 kg. Ik probeer mijn gewicht omlaag te krijgen. Mijn buste-omvang is 120 cm, een underbust (waar de onderkant van de BH zit – red.) van 100 cm en een heupbreedte van 100 cm. Het is overigens erg prettig om je lichaamsmaten te weten met het uitzoeken van kleding.

Het crossdressen is ontstaan in het spel met Milady en dat is geëvolueerd naar rubberdoll. Omdat opmaken niet altijd even praktisch is in mijn situatie, ben ik op zoek gegaan naar een damesmasker. Ik kwam toen al gauw uit bij Bea Miersch. Zij maakte de mooiste maskers en heb na vele jaren daar nog steeds geen spijt van.

Mijn rubberdollversie werd beter toen ik de borsten van Roanyer ontdekte. Ik koos voor een cup E aangezien ik zelf aan de maat ben.

Waar en hoe koop je de attributen om aan jouw verlangens gehoor te geven? (Noem gerust de shopnamen. Wij publiceren die ook, hoewel wij er niets aan verdienen. Informatieoverdracht in dit artikel staat centraal.)

Voor het uitzoeken van kleding struin ik van alles af. Van Bonprix tot en met Ali Express. Dingen van latex laat ik het liefst op maat maken. Ik ben een groot fan van @CatalystLatex en @BlackSheepLatex.

Ook kijk ik regelmatig op drag-websites en in de plus-size-secties van dames kleding. Voor hakken natuurlijk  bij: @silhouette en @kinkyshoes. Ik zweer bij pleasers. (huh?!? – red.)

interview crossdresserEn dan vooral de over-knee-laarzen met rijgveter aan achterzijde. Ik hou helemaal van die in het zwart, roze en rood. Het is sowieso een proces van trial & error. Ik maak wel eens een miskleun met de aanschaf van kleding. Laatst heb ik nog iemand blij gemaakt met een paar over-knee-laarzen; laklaarzen die ik never zou passen. Ik zie veel inspiratievolle foto’s en die sla ik op op de telefoon. Zo kom ik aan outfit-ideeën.

Je bent al een tijdje dienaar en sub van “jouw”Milady. Zij is al jaren getrouwd met een partner die weinig tot niets met BDSM/Femdom heeft. Volgens ons is de relatie tussen jou en die man goed. Zou je wat willen vertellen hoe de Meesteres en jij elkaar hebben ontmoet?

Milady en ik kennen elkaar al ongeveer acht jaar. En sinds vijf jaar hebben we een D/s-verhouding. We hebben elkaar leren kennen op Facebook en we klikten door gemeenschappelijke interesses waaronder scifi. Toch heeft het door privéomstandigheden nog twee jaar geduurd voordat het tot een D/s is gekomen tussen Milady en mij.

Zowel Milady als ik zijn getrouwd en ook mijn partner heeft niks met BDSM. We zitten dus in hetzelfde schuitje. Over en weer kunnen we het goed met elkaar vinden. De afspraak is dat geen van de partners hoeft te weten wat er gebeurt in het spel en… family comes first! In het begin ben ik ook met mijn vrouw koffie wezen drinken bij Milady en haar partner en zijn we wel eens samen naar een erotiekbeurs geweest. Ik denk dat onze beide partners begrijpen dat we BDSM nodig hebben. Ik ben heel blij met dit begrip, anders had ik vast niet uitgehouden in mijn relatie.

Ongetwijfeld ken je de (online) winkel in Vlaanderen van o.a. @SissyJoyce. Wat vind je ervan? Denk je dat er markt is in Nederland voor zo’n zelfde real lifeshop of zelfs meerdere?

Ik ben een groot fan van SissyJoyce. Zij is een rolmodel voor de Sissy subcultuur en een inspiratiebron voor me. Ik zal echter niet zover gaan als Joyce en – bijvoorbeeld – een Bull bevredigen. Dat heeft vooral te maken met: persoonlijke grenzen, de voorkeuren van Milady en mijn vanilleleven.

Sissymarket is een prima plek om eens te snuffelen naar sissyspulletjes en ideeën op te doen. Het voordeel is dat je er online kan bestellen. Ik ben nog niet in de fysieke winkel geweest. Wellicht dat Milady en ik dat nog een keertje gaan doen. Toch raad ik iedereen aan ook verder te snuffelen dan Sissymarket. Ik kom regelmatig spulletjes tegen in hun webshop die elders goedkoper zijn.

Mijn Tiff Kitty-outfit; losjes geïnspireerd op SissyJoyce

interview crossdresser

Shirt komt van Ali, met daaronder latex skaterrokje van BlackSheepLatex (zie link hierboven - red.). Kousen besteld via BolCOM. Laarzen van @kinkyshoes (link ook hierboven - red.). Pruik komt van de Queen of Drag Store.

Tot zover het e-interview met Rotterdamse beer aka Tiffany Valentine. Eventuele updates zullen wij natuurlijk plaatsen met aankondigingen op de homepage. Zelf contact leggen met haar/hem kan natuurlijk ook. Vooralsnog is dat uitsluitend via X:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *