Lezersvragen

questionMarkHeb jij aan Femdom-gerelateerde vragen die je nergens kan stellen? Stel ze aan de klapjescommunity! Op deze pagina worden ze zo uitvoerig mogelijk gepost. Op de homepage (ook wel de newsroll of newsfeed) attenderen we eenieder op datgene wat je weten wil of waar je mee zit.

LET OP: Vragen van submannen die op zoek zijn naar een Meesteres verwijzen we bij deze al door naar onze dating.


Comments 15

 1. Nick says:

  Mijn naam is Nick, een jongeman uit Nederland van 26 jaar. Ik ben op zoek naar een meesteres die mij wilt begeleiden in het zetten van mijn eerste stappen in het femdom wereldje. Het liefst zou ik doormiddel van een online meeting of sessie willen starten met mijn avontuur. Ik heb al meermaals contact proberen te zoeke. Met Mrs Noa helaas geen antwoord, weten jullie wellicht of Mrs Noa nog actief is? En zijn er echt zo weinig ebony meesteressen in Nederland?

  gRoetjes,

  sub nivk

 2. mrs monique says:

  ik ben een beginnende meesteres met al wel een aantal subjes ervaring maar nu kreeg ik een vraag van een sub die wil dat ik hem onvruchtbaar maak kan dit op een veilige manier? graag zou ik hier info over willen

 3. Marja says:

  Hi,
  Ik krijg verschillende verzoeken van heren die mij als meesteres willen. Ik ben totaal niet bekend in deze wereld. Misschien wel van nature dominant en ik zou graag willen weten of ik bij iemand in de leer kan.

 4. Nick says:

  Geachte klapjes,

  Sinds een week ben ik in gecontact gekomen met Meesteres Lady Aphrodite te Almere uitsluitend mail. Zij heeft 20 jaar ervaring, zo staat bij haar advertentie maar ik lees verder nergens ervaringen. Nu was mijn vraag bent u bekend met deze Meesteres ? of zijn er andere met ervaringen ?

  hieronder de link:
  http://www.kinky.nl/sex-afspraken/sm%20fetish/532851-Heb-je-een-wens/default.aspx

  vriendelijke groet,

  Nick

 5. will says:

  Ik ben will en vroeg me af of er ook bdsm is in Friesland, ik zou graag een Meesteres vinden.

 6. dave says:

  ik heb een gekke fetish. En weet niet goed wat ik er mee kan. graag zie ik mijn blote tenen onder een auto komen. nu kan ik dat wel stiekem doen maar het lijkt me leuk als een strenge vrouw er expres op parkeert. Natuurlijk geheel op mijn risico. Als ik dan onder de wielen sta kan ik niet weg en ben als het ware buiten gevangen…. ik schaam me er ook wel een beetje voor om te zeggen dat ik dit leuk vind…. is best raar toch? (vastbinden en de zweep zijn ook fijn dus doe meer op sm gebied)

 7. mandy says:

  een geweldige meesteres heeft nu een website

 8. kom al jaren by deze meesteres heerlijk haar sessie

 9. Riding Fetish says:

  Hoi allemaal.

  Ik wou graag een vraag stellen en echt geen idee waar ik terecht kan.
  En zou het fantastisch vinden als jullie mij kunnen helpen.
  Ik heb best een paardrij fetish en zou hier graag wat meer mee doen mijn partner vind dit gelukkig allemaal prima en wil hier graag aan mee werken. Nu heb ik ooit gezien dat er ergens rij broeken bestaan waarvan je het kruis helemaal open kunt ritsen zodat je zonder deze uit doet sex kan hebben ik weet dat er meer van dit soort broeken bestaan maar hoe heten die nu ? Gewoon googlen op broek met doorlopende rits levert niet veel op en dacht wellicht kunnen jullie mij in ieder geval vertellen hoe dit nu heet dan kan ik verder zoeken of wellicht hebben jullie een webshop link etc ? Alvast bedankt !

 10. cuck jean says:

  Mijn naam is jean, ik ben een cuck. Na mijn scheiding is me dit helemaal duidelijk geworden. Graag zou ik een Dominante vrouw leren kennen die me helemaal zal begeleiden. ik zal me helemaal gaan geven aan haar. ik weet dat ik hier een kort stukje schrijf maar indien u reageert zal ik helemaal mijn verhaal doen. De intentie is naar 24/7 te gaan met alle verplichtingen die erbij horen. gr jean

 11. A says:

  Hallo allemaal .
  ik ben met mijn meesteres in de winkel geweest , en wij dolde wat , toen ik haar aangeraakt tegen haar kruis . Nu wil zij mij een straf geven in de vorm van geld ,maar ik heb haar al veel betaald , dus ik wil dat niet .
  Nu wil mijn meesteres mij aangeven voor aanranding ,
  en is mij gaan chanteren .
  wat vinden jullie hiervan en is dit passend ?
  groet
  a

 12. Doc51 says:

  Ik heb via internet. Contact met een meesteres voor een sessie en we praten via sms en ik heb nu twee maanden contact en de sessie blijft maar uit en als ik er over begin wanneer de sessie nu is krijg ik te horen dat het tijd kost om een sessie voor te bereiden ik had aangegeven dat ik onervaren ben en mij. Voor keur eat ik graag zou doen. Nu wil ik weten of ik genept wordt en dat het normaal
  Is dat je zo lange voorbereiding nodig hebt. Graag hoor ik wat ik moet doen. Groet Doc 51

 13. marc says:

  wat is en houd meesteressen roulette in? ergens gelezen maar kan op google nergens echt info lezen.

 14. Bert says:

  ik ben 35m en woon nabij Aarschot, België. ik zoek een vrouw (liefst leeftijd -55) die het opwindend vindt als ik haar voeten streel, lik en masseer. ik wil ze thuis verwennen ofwel in het fetish café in Antwerpen

 15. Slaaf Alfa says:

  Heeft er iemand ervaring met de kuisheidsgordel The Enforcer?
  Wens deze aan te schaffen ,maar toch even polsen naar ervaringen van anderen.
  Bedankt om te reageren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *