De Femdom-’valkuil’, via Candaulisme, Wife sharing, Nymfomanie, Cuckolding ( #CWNC )

LET OP: deze post kan mogelijk de seksbeleving verzieken
cuckolding-gluren
bron

Daar sta je dan. Je gluurt naar je vrouw. Jouw vrouw, jouw maatje, jouw levenspartner. Ze geniet; niet van jou, maar van iemand anders. Geniet ze meer dan ze ooit van jou heeft gedaan? Je weet het niet. Ja, je weet het wel, of je denkt het te weten, maar het antwoord scheurt je vanuit je onderbuik binnenstebuiten. Toch blijf je staan, muisstil, uiterlijk onbewogen, je hart bijna zichtbaar kloppend in je keel en je kijkt. Waarom blijf je staan? En… waarom is je pik zo hard?

De afkorting BDSM is een bekende samentrekking van Bondage, Discipline, Sadisme en Masochisme. Net zoals ieder mens anders is, beleeft ook iedere BDSM’er zijn/haar geaardheid anders; meestal bestaan er geen strikte scheidingen tussen elk van deze vier thema’s.

Female Domination, Femdom, is binnen BDSM een wereld op zich. De Vrouw is de baas, maar binnen deze verhouding wordt per S/stel naar believen geput uit het gehele BDSM-spectrum. Volgens mij bestaat er een overgangsgebied tussen de traditionele erotiekbeleving, ook wel ‘vanilla’, en BDSM. De link, de ‘vaste’ brug, is Femdom. Toch is bijlange na niet iedere mannelijke partner in een Femdomrelatie begonnen als onderdanige man. Het is door de jaren heen, en naast het drukke dagelijkse leven, gegroeid. Dit alleen in zijn kop, of gezamenlijk als pillow talk in de slaapkamer of door een (schijnbaar) plotse libidoverhoging van zijn vrouw. Volgens mij zijn er vier MOGELIJKE ‘toegangswegen’ tot de Femdombrug naar de BDSM-wereld.

Candaulisme is de meest ‘onschuldige’. Als mannelijke partner laat je je vrouw bespieden door een ander, terwijl jouw vrouw zich daar niet van bewust is. Dit kan in het echt zijn (tot zover als “verleid mijn vrouw”), maar vaker begint het tegenwoordig online met foto’s en filmpjes.

Wife sharing gaat per definitie van de man uit, of van een van partners in een lesbische relatie. Het is echter niet zo dat de initiatiefnemer onderdanig is. Sterker nog, vaak is andersom: “Je bent een flirt, een slet, nu wordt het eens tijd om je dat in het echt te laten ervaren. Zeg wat je bent. Zeg het!”

Nymfomanie is een ander startpunt, zeker als het onverwacht in de relatie naar bovenkomt. Bijvoorbeeld de intense zorg voor de kinderen valt stilaan weg. Ze zijn oud genoeg om zichzelf aan te kleden, naar school te gaan en om naar vriendjes/vriendinnetjes en hockeyveld te fietsen. Dat wat kennelijk in haar al tijden sluimerde, krijgt nu de ruimte. In een relatie waarin onderling wordt gesproken, komt het vervolgens aan de orde. En aangezien hij van haar houdt, en wil dat zij gelukkig is, gaat hij in haar ontwikkeling mee.

Cuckolding kan in veel gevallen van candaulisme, wife sharing en nymfomanie het ‘eindpunt’ zijn. Maar ook kan het zijn dat mannen – het zijn vrijwel altijd mannen – sluimerende cucks zijn al vanuit hun vroege jeugd. Bij cuckolding is in vrijwel alle gevallen de Vrouw de baas, heeft seks met anderen en laat haar partner duidelijk weten dat nummer drie, vaak ook de Bull genoemd, zoveel beter is in bed. In Angelsaksische landen noemen ze zo’n vrouw ook wel Hotwife.
Cuckolding kan dermate ver gaan dat de Vrouw zich laat bevruchten door Haar Bull, terwijl haar partner zo’n 20 jaar als het niet meer is voor het ‘koekoeksjong’ (cuckold = het vogeltje koekoek) mag zorgen. (Beter bekend als ‘breeding’. ) Bij cuckolding komt ook vaak het rassenthema om de hoek kijken; de sterke, atletische neger met ‘n pik van formaat babyarmpje.

Zoals eerder gezegd leidt voor lang niet alle mannen elke ontwikkeling naar Femdom over de paden van candaulisme, wife sharing, nymfomanie en/of cuckolding. Maar uit verhalen van hen die er zijn “ingerold”, komt opvallend vaak een van deze vier, of een combinatie daarvan, naar voren. Zeker bij mannen uit een relatie. Als we BDSM als verzamelterm hebben, laten we die dan ook bedenken deze vier. Ennu… tweet u gerust dit verder: #CNWC.

Meer info: