MassaD Magazine, partner en overzicht uitgaven

Picture it: de opgetelde leeftijd van de (mannelijke…) redactieleden van MassaD Magazine (328) en die van Klapjes (175). Sinds jaar en dag verzorgen zij/wij het nieuws en nieuwtjes van de Nederlandstalige Femdomwereld.

Vrienden waren wij al (jaaaaren zelfs…), vanaf heden gaan we meer samenwerken. Samenwerken als in: op tijd melden wat wij als gezamenlijke club JOU te melden hebben, en interessantere aanbiedingen voor Meesteressen en (hun?) slaven & subs. Hieronder vind je de laatste uitgave van “de” MassaD; nieuwste postings bovenaan.

7 mei 2023

De laatste editie MassaD Magazine – nummer 318 alweer. Op papier kan je ‘m nog niet bestellen, digitaal al wel. Aan de voorpagina (hieronder) kan je zoals altijd zien wat de hoofdartikelen zijn.

Plusss…. de hoofdredacteur/uitgever van “de” MassaD en wij hadden nog geen twee weken geleden een meeting in Brooklyn eh… het oer-Hollandse Breukelen en hebben ONDER ANDERE besloten onze jarenlange vriendschap te beklinken in betere wederzijdse zichtbaarheid. Waarvan alhier akte dus. Beklik de linken en naast abonnementen vind je ook de nog steeds steeds geldende aanbiedingen van tijdloze spannende en fraaie magazines.

MassaD 318

Vóór mei 2023

eerdere nummers MassaD Magazine

Klik hier voor alle stukkies die wij hebben getikt over & voor MassaD Magazine vóór 7 mei 2023.