Misschien wel het meest vergaande Meesteressenduo…

Mocht je het al niet hebben gedaan, maak kennis met:

 • Meesteres Amber (blond, Nederlandse)

 • Meesteres Tanja (van origine Bulgaarse)

van Chelsea Studio’s Almere én Rotterdam. Al een tijdje geleden besteedden wij aandacht aan hun Kofferbak/Rapeplay. Erg leuk bedacht (en tamelijk populair, ook hier op klapjes).

Contactgegevens

(Bellen kan alleen op onze werkdagen. Mailen kan altijd, maar we hebben het liefste dat er wordt gebeld.)

Meesteressen-Amber-en-Tanja

Samen vullen wij elkaar goed aan. Wij vormen nu (herfst 2015) zes jaar een duo, waardoor wij goed op elkaar zijn ingespeeld. Wij staan voor: veel plezier, veel kinky en geile spelletjes, lekker gek, sadistisch, extreme bondages (->zijn wij gek op!). Voor ons is het belangrijk dat elke sessie een succes wordt, zowel voor ons als voor de slaaf.

Extreem perverse P&P-sessies

Jawel, kaviaar- en shower-BDSMplay… Hier wat ze er zelf over zeggen: Wij hebben veel ‘toiletjes’. Ook die zich meerdere uren achtereen of zelfs een dag als toilet aanbieden. Hier maken wij beiden gebruik van. Ook smeren, spelen, anaal inbrengen bij slaaf etc. Wij zijn niet vies van elkaar; we smeren elkaars feces over, op en/of in de slaaf. We laten het ze eten of, indien nodig, gedwongen eten.

Amber-en-Tanja-p-en-p
Aan alle consistentiewensen wordt voldaan. Of, indien nodig, die worden opgelegd. Een goed verstaander weet dat hier ‘voorbereidingstijd’ voor nodig is.
Ook volgens Klapjes is dit, op deze wijze, uniek in NL en Vlaanderen

Meesteres Amber ontvangt in Almere én Rotterdam

 • Dinsdagen in Rotterdam van 11.00 – 24.00 uur
 • Donderdagen in Almere van 11.00 – 24.00 uur
 • Vrijdagen in Almere van 11.00 – 24.00 uur

Meesteres Tanja ontvangt alleen in Almere

 • Dinsdagen in Almere van 11.00 – 24.00 uur
 • Donderdagen in Almere van 11.00 – 24.00 uur
 • Vrijdagen in Almere van 11.00 – 24.00 uur

Op dinsdagen werken de Meesteressen dus apart van elkaar. Op donder- en vrijdagen werken ze samen, maar kunnen uiteraard ook afzonderlijk van elkaar met jou spelen.

Amber-en-Tanja-1-een-na-laatste

Ook bijzonder: er kan ook worden gespeeld zonder afspraak en een vrijblijvende kennismaking met ons en/of de studio is zeker mogelijk.

Tot slot: het kofferbak/rape-spel is nu iedere donderdag- en vrijdagavond mogelijk!

Amber-en-Tanja-kofferbak-rapeplay

Comments 4

 1. henk says:

  beste meesteressen
  ik ben een onderdanige vijftiger en wil graag vergaand vernederd worden door jullie twee, hierbij denk ik aan jullie voeten kussen en likken, ongewassen oksels schoon likken, snot, spuug, p+p waarbij ik gedwongen wordt om alles op te eten en drinken van jullie twee desnoods onder dwang.
  als het mogenlijk is heb ik ook graag dat ik in mijn mond gekotst wordt maar wel originele kots (geen melk ed.)als ik alles binnen heb en jullie kontjes heb schoon gelikt mij met een strapon in mijn keel neuken zodat alles er uitkomt dit opvangen en mij alles nog een keer geven, geef ik weerstand dan sla je er maar oplos netzolang ik alles weer binnen heb.
  ik loop hier al een tijd mee maar nog steeds geen meesteressen gevonden die dat willen.
  als jullie interesse hebben hoor ik het graag,
  groetjes
  henk

 2. Rudi says:

  Hallo Damens, Mijn eerste wens gaat uit naar Amber, Zou graag op gevoelt worden. om te kijken of ik drachtig ben van een bruin lekker worstje. Maar wil de niet van eten drinken. ik wil weten of het ook goed in mijn kont voelt. Of er een goede struik tuur in de worst zit. En als het naar buiten komt, of de form wel goed deugd? Hoe het voelt als het op mijn buik ligt. En als jij ook zon voorwerp hebt, hou ik mij daar voor aan bevolen. Maar wat moet ik daar voor op tafel aan euro’s legen, wil ik ander half uur bij jou blijven. ik wil niets met zwepen blinddoeken wasknijpers. Wel wil ik weten of ik koorts heb. wil graag advies horen van je om het beter te laten komen naar buiten van uit de kont. Het mag best smerig zijn maar niet eten drinken, en niet in mijn gezicht.
  Wat is hier op jullie antwoord?

 3. Geert says:

  Beste dames ik ben Erwin en ben van en pijn slaaf door mijn vriendin omgevormd tot totaal slaaf naar totaal onderdanige en toilet slaaf waar ik winter of zomertijd en de tuin moest een lange slang maken met mijn stront om dan vanaf het begin met de tong uit de mond naar het einde toe te kruipen terwijl maan mee antwoorden aan de ballen of de dildo harder liet trillen. Tevens waren er ondervragengingen in middeleeuwse stijl met zware boeien en kettingen en moest ik steeds mijn behoeftes meebrengen. Een emmer met zek werd aan mijn ballen gehangen en mijn blaas was vol zodat ik via een tuinslang moest drinken om het gewicht te verminderen maar ik plaste het weer uit in de emmer waar de meesteres mijn slaven stront in gemixt had,
  Hebt u mogelijkheden buiten? En kunt u het bovenstaande mogelijk maken. Soms krijg ik een sms hoe ik me moest aanbieden En in Corona tijd losten ze het zo op dat ik enkel met jas en broek afkwam. Stront en neus en oren en mijn tanden gepoetst tot ze bruin waren. In de studio waarde gewichten aan ballen gevangen h&m koerier rond lul een dildo in en moest ik 10 meters op straat voor haar lopen als stinkend want ze smeerde me in met folie erover en zo moest ik boodschappen doen of het uur vragen aan mensen. Op dat ogenblik flitsen vanop afstand de dildo op maximum zetten of elektroschocker geven. Op die manier kan ik en zij veilig spelen en toch binnen de wensen nieuwe gewoon waren. Bedankt voor uw interesse en antwoord films Edwin

  • Redactie says:

   Beste Erwin,

   Heftig verhaal dank je Erwin. Helaas moet ik je zeggen dat beide Meesteressen naar onze laatste informatie niet meer actief zien. Als je een Twitteraccount hebt, dan kan ik jouw vraag doorspelen aan onze ruim 9 duizend volgers. En met het verzoek weer aan hen om jouw vraag door te sturen. Misschien dat een Meesteres met dezelfde diensten erop reageert.
   Succes! Redactie Klapjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *