Mijn eerste slavendag (begin 2015)

fetish-babe-vera-a-10-11-15 … ik herinner het me nog als de dag van gisteren …

God wat was ik zenuwachtig! Ondanks dat ik al redelijk wat ervaring had met BDSM, zou dit toch wel een enorme uitdaging worden. Meesteres Charisma organiseert dit evenement al jaren en heeft dan ook zoveel jaren aan speelervaring dat ik me naast haar redelijk klein voelde op dit gebied. Anderzijds kon ik ook niet wachten om al deze nieuwe ervaringen op te doen. Leergierig als ik ben neem ik alles in me op als een uitgedroogde spons.

De eerste deurbel, al snel volgde de tweede en binnen korte tijd hadden we een bar gevuld met slaven. Wauw, wat een speeltuin voor een Meesteres!

We kregen cadeautjes van een aantal vaste slaven en michel, de vaste slaaf van Meesteres Charisma maakte “het rondje”. Zo’n rondje houdt in dat hij nagaat hoeveel ervaring men heeft, wat de wensen zijn en wat aandachtspunten (beperkingen, zoals astma of angst voor kleine ruimten etc.). Vervolgens gaf hij zoals gewoonlijk als een brave puppy alles aan ons door zodat wij wisten wat ons te doen stond.

Plan van aanpak: Welke slaven kunnen een combispel hebben en wie heeft specifieke wensen?

De grootste uitdaging was het combispel; 1op1-confrontaties met slaven had ik mij al (veel) eerder eigen gemaakt, maar met meerdere slaven tegelijk spelen was onbekend terrein. Maar wat heb ik uiteindelijk genoten!

Ik ben met name dol op bi-sletjes, vernedering en het hardere SM-werk, maar ik vermaak me ook uitermate goed met lichte torture en mindfuck. De rode koontjes op de wangen en de bevredigde glimlach bij vertrek van de slaven zijn voor mij kersjes op de taart! Inmiddels loop ik nu ruim een half jaar mee op de slavendagen en ik moet zeggen het werkt verslavend! Voor alle partijen… Je bent dus gewaarschuwd :)

Afgelopen maanden ben ik wederom enorm gegroeid dankzij de enorme verscheidenheid aan slaven die bij ons terechtkomen. Regelmatig vallen Meesteres Charisma en de rest van de verhitte zaal helemaal stil als ik zo’n subman fysiek en verbaal zijn verdiende loon geef. Op het moment zelf zit ik er helemaal in, dan heb ik de omgeving niet zo in de gaten. Maar denk ik eraan terug, dan kan ik niet anders dan tamelijk trots zijn op mijzelf. Mogen jullie best weten (en ja, ik word er nu nog nat van…)

De volgende keer zal ik een slaaf onder een vergrootglas leggen en een kijkje in zijn hersenpan nemen.

Vera

fetish-babe-vera-b-10-11-15

Comments 2

  1. Richie66 says:

    Yo, ik ken dit artikel *kuch* maar dit ventje lijkt mij uitermate geschikt om zwaar te Domineren.
    Wel lief van je Fetish Babe Vera dat je ‘m een onderzettertje voor z’n knietjes hebt gegeven :)
    Grt,
    R66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *