Beginnersbegeleiding

Eigenlijk had ik de belofte gemaakt om bij mijn volgende blog een slaaf onder de loep te nemen,helaas is dat even op pauze komen te staan..Maar ik kan jullie lezers natuurlijk niet eeuwig laten wachten dus vandaag gaan we het hebben over iets anders wat mij de laatste tijd erg intrigeert…

Begeleiding van beginnende BDSM-liefhebbers…

vera-5-2-16Wat moet jij je daar bij voorstellen?
Iedere liefhebber is ooit op het punt gekomen dat er een verlangen is naar meer… Maar naar wat? En hoe begin je die ontdekkingstocht?

Daar ben ik dus het antwoord voor. Ik heb regelmatig sessies met beginnende en zoekende BDSM’ers en kinksters. Van single mannen tot stellen die al jaren getrouwd zijn; vaak verlegen en enigszins beschaamd, ik heb ze in mijn mail zitten.

Vaak is er weinig in hun directe omgeving waar ze hun ei kwijt kunnen. Dus openlijk bespreekbaar maken wat ze nou eigenlijk echt willen is een hele taak én een grote eerste stap…

Ik vind het belangrijk dat men zich op zijn gemak voelt met zijn of haar behoeftes. We leven tenslotte niet meer in tijden dat zulke dingen een taboe moeten zijn. En acceptatie van je behoeftes betekent ook acceptatie van jezelf! Voor velen zijn deze eerste paar stappen dus enorme vooruitgangen.

Pas geleden heb ik een prachtig stel bij me langs gehad voor een sessie van 2 uur. Allebei waren ze heel bleu, maar dankzij elkaars vertrouwen hebben we prachtig gespeeld. Het eerste uur heb ik de man mij laten volgen in het spel zonder actief mee te mogen doen. We begonnen met een vierhandenmassage waarbij de dame zich heerlijk kon ontspannen en daaruit heb ik heerlijk met haar mogen spelen, haar mogen teasen en zachtjes en geduldig haar grenzen opgezocht.
Het tweede uur heb ik de man toestemming gegeven om actief mee te spelen, en opdrachten gegeven om handelingen bij elkaar uit te voeren. Al met al was het een sensuele sessie met veel focus op de dame…

De volgende dag kreeg ik een mailtje binnen met bedankjes en de boodschap dat ze de hele dag zo van elkaar hebben genoten en het die avond nog eens dunnetjes over gedaan hadden. Dat is dus het mooiste compliment dat je mij kan geven!

Kinky groet,
Vera Delightfull

Dusss… of je nou over een drempel heen geholpen moet worden, je zoektocht wilt beginnen of handvaten zoekt om privé een beter seksleven of BDSM-lifestyle te verkrijgen… Stuur me maar eens een mailtje of geef me een belletje.