Klapjes’ Pig Bag: gratis shoppen in de virtuele bag met slave piggies

Klapjes’ Pig Bag is een gratis service aan zowel Meesteressen als subs/slaven. Hier het startbericht mét instructies aan subs & slaven om zich op te geven. (heren, lees dat dus éérst voor je je opgeeft!)

Beste Meesteressen, hieronder in volgorde van binnenkomst de figuurlijk gesproken shopping bag met ‘pigs’. Good shoppin’!

Slappin’ muziekje erbij?

Klapjes voert géén redactie op de inzendingen.

Pig Bag Klapjes

Stropdas Klapjes pig bag

slavennaam: stropdas

koenh3@gmail.com

ik ben een onderdanige man van 53 met een voorkeur voor traditionele discipline in nette kleding (zowel de Dominant als ik in klassieke overhemd en stropdas, dat is een kink sinds mijn jeugd).

ik zoek een discreet adres in de Randstad, voor een sessie eens per twee maanden (dat mag best een contractuele verplichting zijn), betaling is geen probleem. Een geldboete bij regelmaat verzaken is zeker bespreekbaar, want hoewel ik niks met findom heb begrijp ik dat een vergoeding niet meer dan normaal is.

Ik zou mezelf niet omschrijven als een masochist, slaag ervaar ik echt als straf, maar ben daar wel zeer ontvankelijk voor.

Ik heb ervaring sinds 1998. Sinds vorig jaar onderga ik met enige regelmaat disciplinaire spanking, maar ben ook wel aan ruimere BDSM toe.

Ik ben zeer gevoelig voor sfeer, vernedering, beschaafde dominantie, bondage, CBT, zwepen, electro-met-mate, spelen met galg/wurging, spelen met travestie, spitting, vernedering (1 op 1, discreet). Golden shower is een yes, alleen drinken gaat me te ver.

Geen bloed (harde grens) of medisch gedoe, geen contact met derden, geen striemen (kinkloos getrouwd!) en ik ga niet naakt (in sessie altijd verplicht overhemd/stropdas aan). Ik zoek geen relatie, wel ouderwetse tucht, discipline en regelmaat, orde en netheid.

Zoals strenge kledingregels. Ik ben altijd weggelopen voor mijn overhemd/stropdaskink maar sinds eind 2020 draag ik het veel. Ik word graag gestraft voor het decennialang weglopen ervoor, niet voor mijn huidige kledinggedrag. Zie het als boetedoening.

Bij voorbaat dank voor Uw reactie.

Pig Bag Klapjes

Pig bag klapjes

Ton, Den Haag

sailer9@msn.com

Ben een 60 jarige ex zakenman die veel van de wereld heeft gezien, eigenlijk laat sm ontdekt.. sportief , hoge opleiding, zoek ook een meesteres die het ook leuk vindt een slaaf te zien, elke week en niet alleen om wat te verdienen.
Sleutelwoorden zijn dan , onderdanigheid, pijn, slaaf zijn, vernedering… (op een doordachte manier.) Straf en vaste regels om na te komen.
Een soort relatie opbouwen, waarbij grenzen opgezocht worden.
zoek een voor een ..voor mij… aantrekkelijke meesteres, die zelf dus ook plezier moet hebben in het sturen van een onderdanige pijnslaaf.

Pig Bag Klapjes

Klapjes' Pig Bag

Slaafnaam: HD666

Regio Vlaanderen
hoodooman1969@gmail.com

Ik ben een masochistische (werk)slaaf. Hard en veel werken voor mijn Meesteres in combinatie met harde SM. Heel weinig taboes. Ik mag gefilmd worden (voor websites, twitter of onlyfans- accounts en andere digitale toepassingen). Ik mag verhuurd worden als pijpslet of neukslaaf. Ik ben elke week van maandagochtend tot en met vrijdagavond 24/24 beschikbaar.

Foto op aanvraag.
Bij voorbaat dank!

Klapjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online stoom afblazen…!

Choose your language

Advertentie

Adverteren

Adverteren op Klapjes.nl