Ik zoek een Meesteres… (infopagina)

Hi,

Een toelichting hoe je Klapjes.nl kan gebruiken. Het begint eigenlijk al vóórdat je op deze site bent.

Stel, je kent al de naam van de Meesteres, bijvoorbeeld Verena. Dan ga je naar Google en je tikt gewoon in: Meesteres Verena. Als het goed is komt Haar site bovenaan de zoekresultaten. En zo hoort het ook. Maar ook ergens op de eerste resultatenpagina, vaak zelfs op de tweede plek, zie je wat wij allemaal over Meesteres Verena hebben gepubliceerd. Dat kan interessant zijn, want veel nieuws en nieuwtjes halen de sites van de Dames niet. Logisch, ze hebben het lekker druk en ook dat hoort zo. Vandaar dat Klapjes er is; nieuws en nieuwtjes.

Ben je hier op de site, dan zie je in de linkerkolom, bovenaan, de zoekfunctie die wij “vind me” hebben genoemd. Ach ja 🙂 Tik weer Meesteres Verena en je krijgt de meest actuele lijst van berichten over deze klassieke en loeistrenge Antwerpse Domina. Alle Meesteressen hebben hier een eigen “tag” zoals dat heet. Maar let op! Ook deel van ons beleid is dat wij vrijwel nooit alleen de naam van de Meesteres schrijven. Je kunt intern wel zoeken naar Verena, maar dan krijg je niet de chronologische volgorde -nieuwste bovenaan – van nieuwsberichten over haar.

Stel, je kent nog helemaal geen Meesteres, en je woont in Steenwijk (Ov.), je hebt al jaren een bijna onbenoembare en vaak ook ondraaglijke drang om iets te doen met je onderdanige gevoelens naar vrouwen én … jouw eigen vrouw of vriendin kan er niets mee of wil er niets mee. De stad Groningen is de eerste stad waar je aan denkt: stel dat je zou gaan, dan is de kans op herkenning klein en je verwacht dat in Groningen wel Meesteressen zullen ontvangen. Je raadt het al, tik bij “vind me” in: Groningen et voila, bovenaan vind je de superMeesteres – ook/juist voor eerste keren – Wira.

Tot slot, de locatie maakt niet zoveel uit, maar je wil hard en genadeloos worden genomen door een Dominante Vrouw. Je wil als een slet worden behandeld. Nou, dat kan, daar zijn deze Dames voor 🙂 Als je boven- en onderaan elk nieuwsbericht kijkt, dan zie je boven de categorieën van deze site en onder de eerder genoemde tags. Een populaire categorie hier, en uniek op internet trouwens, is “sletgebruik(m)“.  We hebben ook “sletgebruik(v)“, maar die is voor deze site een stuk minder populair zoals je begrijpt (maar wel leuk om naar te kijken :).

Wil je helemaal niet zoeken, maar worden gevonden, dan ga je gewoon naar onze dating. Nu is er online een hoop bagger wat betreft datings. Een van onze regelmatige bezoekers zei daar wat over en hij heeft een punt. Toch ligt dat in ons geval wat genuanceerder en dat vertelden wij ook.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder, dan komen we er z.s.m. op terug. Oh ja, als je niet eerder hier op de site hebt gereageerd, dan zie je niet meteen je reactie terug, maar wel binnen 24 uur. Vaak (veel) eerder. Klapjes is nogal populair, de site trekt daarom ook  %$##$! s p a m m e r s  aan als vliegen op de stroop/stront. Vandaar dat wij met een nogal streng spamfilter werken en de IP-adressen van die teringlijers halfjaarlijks met de wereld delen. Hebben wij jouw e-adres eenmaal toegelaten, dan zie je wel meteen je reactie terug. Overigens, alles wat jij schrijft én binnen de Nederlandse wet valt, laten wij ongewijzigd door. Geen moderatie.

Team Klapjes
Klapjes Media