feb 162015
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voor de BDSM & fetish kenners geen twijfel over de kwaliteiten van deze real highclass Dominatrix uit Duitsland. Ook voor beginnende SM slaven, een spel met een erotische lading mogelijk. Maar ook een fetishplay wat weinig Meesteressen in Nederland op hoog niveau bieden. Dat kan Gina Doll naast een SM (hard of soft) spel ook zeer goed leveren.

Het is een genot om in de nabijheid van deze blonde Godin te mogen vertoeven. Haar te dienen, haar te mogen aanbidden, voor haar te mogen of zelfs moeten lijden. Niet de standaard SM of kinkysex die je wellicht in Nederland bij zogenaamde ‘raam- of redlight’ Meesteressen vindt. Nee Gina Doll geeft geen lopende band sessies, maar verdeelt haar passie, inzet, energie en plezier over een paar subs en sessies per dag zodat je haar echt voelt en beleeft. Dat is toewijding die Gina Doll als Fetishlady en Dominatrix aan jou geeft. Omdat ze zelf ook wil genieten en jou ook kwaliteit wil geven voor de financiele vergoeding die jij betaalt voor deze kwaliteitsdame.  Ja, want die vergoeding verraadt ook de highclass van deze Fetish Lady. Overigens ook voor de professionele bondages kan je Gina Doll gerust boeken.

Gna-Doll-16-2-15

Gina Doll beantwoordt zelf haar emails en smsjes, dus mail in het Engels of Duits naar ginadoll_info@yahoo.de je fantasie en je mogelijkheden voor een sessie a.s. woensdag 18 februari welke tussen ca. 12.30 en 20.00 gepland kan worden. Locatie: Dynamite Privé te Nieuwegein.

Tekst & concept: Mevrouw Doll's NL-assistent

PS – wil je nog even inlezen hoe andere subs jou voor zijn gegaan, en haar ervaren hebben? Lees dan eens hier de recensies.

Dit bericht is (na doorklik)1905 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.