mrt 052016
 
Kort: nieuwe foto's op de sites van Mrs'en Lisa en Lady Pia.

Nee, aan haar ligt het niet. Nog altijd is ze lief aan de foon, meewerkend en -denkend en zo af en toe komt ze met suggesties om elkaar te ontmoeten. Maar die zijn op onmogelijke tijden en veel te ver weg-plaatsen. Over wie gaat dit? Inderdaad, Meesteres Lisa (en ook Mrs. Pia trouwens).

lisa-5-3-16

In de Nederlandstalige Femdomwereld is “klapjes” een naam, bezoekcijfers stijgen nog steeds, maar de interessemarkt is natuurlijk niet al te groot. Sinds Meesteres Lisa (en ook weer Mrs Pia) wat vaker herkenbaar met het gezicht in beeld staat, af en toe naar Dubai en naar Londen gaat voor sessies, én zeer actief is op het grenzeloze twitter (Mrs L:isa vergaarde bijna 30 duizend volgers in een jaar!!!) is ze behoorlijk op weg een internationale ster te worden. Zeker nu ze via Twitter allerlei gelijkgestemde Vrouwen ontmoet en (met ten minste een) afspreekt om Las Vegas onveilig te maken.

Het is haar en hen gegund, werkelijk. Nederland en Vlaanderen zijn gewoon te klein voor deze Godinnen, we raken ze kwijt aan succes. We zijn trots, maar ook melancholisch. Tot zover dit zaterdaggejank.

Dit bericht is (na doorklik)1462 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

  4 Responses to “We’re loosing her!!! (Meesteres Lisa en ook Mrs Pia)”

Sorry, the comment form is closed at this time.