sep 212010
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Met tranen in mijn ogen gil ik het uit. Genadeloos raakt de ene na de andere voltreffer van je gelaarsde voet mijn ballen. Ik hang als het ware radeloos in de schandblok. Dan verander je terug van tactiek. Je neemt mijn arme, gezwollen ballen in je linkerhand en trekt ze ruw naar achteren. Met je rechtervuist ram je uit volle kracht tegen mijn kloten en telkens als je uit alle kracht in mijn gemartelde noten slaat brul ik het uit. Je perst je scherpe vingernagels in de gevoelige huid van mijn zak, diep er in tot bloeddruppels eruit parelen. Ik voel de spanning en de woede in je stijgen. Sissend zeg je:

‘Wacht maar, mannetje, je gaat praten, ik sla je kloteballen tot moes.’

Plots wordt er op de deur geklopt en er komt iemand binnen. Ik hoor zware voetstappen binnenkomen en ik hoor een man iets fluisteren. Ik probeer te luisteren wat ze zeggen. Blijkbaar hebben ze mijn gsm volledig gecheckt en mijn laatste sms gelezen naar Liselore, mijn ex. In die sms schreef ik dat ik het idee had geschaduwd te worden en dat ik geld achtergelaten had bij een gezamenlijke kennis voor haar zodat ze in geval van nood naar het buitenland kon vluchten. Ze wist tot welke daden die mannen aan wie ze geld schuldig was in staat waren. Ik had er ook bij gezet om me zo spoedig mogelijk te bellen. Nu had ze gebeld op het moment dat die man mijn gsm aan het checken was en in een onbewaakt ogenblik had hij opgenomen en zijn naam gezegd. Ik hoor hem zeggen tegen mijn beul dat ze had gevraagd naar me, en dat hij niet wist wat te zeggen. Daarop had ze de lijn verbroken. Die man is zo naief dat hij zo hard praatte zodat ik de helft van het gesprek, met name wat hij zei, kon verstaan. Spijtig dat mijn beulin zo fluisterde, dat ik haar niet kon verstaan. Blijkbaar was die vent niet van de snuggerste. Gelukkig heeft Liselore een prepaid kaart en valt ze dus niet op te zoeken in een digitale telefoongids.

Uit de intonatie van mijn beulin kon ik opmaken dat ze in sneltempo nu de informatie uit mij uit wou krijgen. Ze begon vreselijk hard in snel tempo op mijn gezwollen, blauwgekleurde en vreselijk pijnlijk aanvoelende balzak en zijn arme inhoud te stampen. De man kwam naast haar staan en keek verbaasd terwijl hij de stampen in mijn kloten zag neerdalen en me hoorde brullen van pijn. Hij kwam voor me staan en ik zag hoe hij uit medeleven zijn handen voor zijn eigen ballen hield, net of hij zelf de pijn kon voelen.

‘Goohhh, man, dat mot zeer doen’, is het enige dat hij uit wist te brengen met een verbaasd en verkrampt gelaat.
‘Dat is ook de bedoeling, idioot, ik wil hem zo hard ik kan martelen aan zijn stomme kloten, zodat die rotzak de informatie zo snel mogelijk bekent’, tiert mijn beulin op vreselijk geïrriteerde toon. ‘Maar zo lukt het niet blijkbaar, breng me de gewichten en de ring, ik ga eerst even pauzeren want ik kan niet meer.’

De idioot snelde weg en kwam enkele minuten later terug. Mijn beulin had niet stilgezeten en was intussen begonnen met mijn ballen hard te kneden tussen haar vingers. Ze zei me terloops: ‘Weet je, je balzak is haast eens zo dik als hij normaal zou moeten zijn en ziet compleet blauw. Je balletjes zijn megahard gezwollen en als ik nog enkele uren door ga op deze manier, denk ik dat je ze zal verliezen. Dan moeten ze wellicht geamputeerd worden. Wil je dat? Wil je nooit meer kunnen neuken? Die teef heeft je in de steek gelaten en voor haar wil je je ballen opofferen? Beeld je eens in hoeveel mooie grietjes je nog aan je paal zou kunnen rijgen? Maar dan moet je nu wel alles bekennen of ik ga door en over enkele uren zijn je ballen compleet vernietigd. Voor mij is dat eens zo leuk, ik heb er mijn plezier in om je ballen voorgoed te kraken en te pletten. Wees slim, geef haar wat ze verdiend. Kom, vertel me haar gegevens?’ Terwijl ze dit zei was ze begonnen met mijn ballen zacht te strelen, maar elke streling voelde nu aan als een marteling.
Niettemin zou ik elk uur dat ik het kon rekken of dat ik de pijn kon verdragen benutten. Ik wou het zo lang mogelijk uit houden als ik kon zodat Liselore, zelfs al had ze me slecht behandeld, de kans had zo ver mogelijk te vluchten. Ze had me verteld dat als het nodig was ze zou vluchten richting Zuid-Frankrijk. Als ik de martelingen een dag, of eventueel twee dagen zou kunnen uithouden zou ze wellicht veilig wegraken zonder één spoor achter te laten. Ze zou het alleszins wel doorhebben dat er iets niet pluis was nu en haar biezen aan het pakken zijn. Terwijl ik verder in gedachten verzonken was en Stephanie – zo noemde die man mijn beul tenminste – verder mijn ballen streelde, kwam die vent terug binnen.

‘Aha, prima’, hoorde ik Stephanie zeggen.
Ik voelde wat gewriemel aan mijn ballen, iets kouds tegen mijn balzak en even later waren mijn ballen omkneld door een dikke, metalen ring. Daar bevestigde ze een touw aan en nog enkele seconden later voelde ik een vreselijke pijn. Die trut had een touw aan de ring bevestigd en aan het touw een gewicht gehangen, eentje die ook marktkramers gebruiken om tenten van hun kraam stevig op hun plaats te houden. Het gewicht was maar liefst 10 kilogram en mijn ballen en zaadstrengen werden op vreselijke wijze naar beneden getrokken. Ik kreunde van pijn en het enige wat Stephanie deed was lachen met mijn leed. Om het nog erger te maken sloeg ze een aantal keer tegen mijn mishandelde ballen met haar rijzweep wat maakte dat mijn testikels tegen de metalen ring geslagen werden. Tranen vloeiden uit mijn ogen en ik brulde telkens van pijn. Toch wist ik me zodanig te handhaven dat ik geen woord zou prijs geven. Teleurgesteld hoorde ik haar zuchten.

‘Eerst een koffie, laat die klootzak zijn ballen hier maar een tijdje uitrekken, des te meer pijn voelt hij straks’, hoor ik ze zeggen. Ze verlaten de kamer en ik blijf alleen achter in de schandblok.

Gedachten overspoelen me nu, nu ik alleen ben. Ik denk aan Liselore, hoe het misliep tussen ons, ik hoop van ganser harte dat ze kan ontsnappen. Wat gaan die gangsters met me doen als ze er niet in slagen me te laten bekennen? Zouden ze me ombrengen? Zou die gekke trut, die ultrasadistische bitch inderdaad zo ver gaan dat ze mijn ballen definitief om zeep helpt? Zijn ze misschien al voorgoed beschadigd? De pijn dringt nu hoe langer hoe dieper door. Ik voel enorme pijnscheuten vanuit mijn teelballen door mijn buik schieten, mijn zaadstrengen worden compleet uitgetrokken. De pijn is echt vreselijk en wat ik ook doe, hoe langer hoe minder kan ik mijn gedachten verzetten en het enige waar ik nu nog aan kan denken is aan de vreselijke pijn die mijn ballen teistert en die mijn hele zijn overspoelt. Dan gaat de deur terug open en komt Stephanie terug binnen.

‘Zo jongens, maak hem maar los en hang hem vast aan het kruis, zodat ik zijn kruis echt eens stevig kan beginnen martelen’, zegt ze. Drie potige mannen beginnen me los te maken…

Dit bericht is (na doorklik)3373 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.