okt 232020
 

Tjeempie… Ons stukje over hypnoseMeesteres Mia Croft en haar Vriendinnen van 3 oktober maakt wat los. Volgelingen reageren met dikke en mooie loftrompetten. Zou het zijn omdat het een combistukje was onder de noemer Tip jouw Meesteres, of is het weer een bewijsje dat in deze quarantainetijden zaken anders dan anders gaan?

Meer audio van hypnosemeesteres Mia Crofts op YT.

Onze site wordt dagelijks lastig gevallen door nogal wat spam(ro)bots. Dat hebben veelbezochte webstekken nog wel eens; van die idioten die programmaatjes het web opsturen om van alles te verkopen in de commentsectie behalve good content, en vaak in Russisch of een ander jibberisch schrift. Vandaar dat we onze reactie-instellingen behoorlijk streng hebben staan.

Wat de hypnoseMeesteres met hen doet

Dat ze niet meteen hun reactie terugzien, weerhield drie volgelingen van hypnoseMeesteres Mia Croft er niet van om te beschrijven wat Femdomhypnose van deze kinkygevooisde Vrouw met hen doet.

Lorenzo says:
Als iemand die al 13 jaar on line actief is in de hypnose gemeenschap is Mia absoluut het beste wat me is overkomen.
(…) (475 woorden – red.)

Taigh says:
Ik ben een Engelse spreker die geen Nederlands spreek. Ik ben ook een fervent volgeling van Mistreress Mia Croft.
(…) (195 woorden – red.)

Abraham says:
Ik zal me aansluiten bij deze lieve kerels van Loyal Volgers van de ongelooflijke Hypnodomme..
(…) (254 woorden – red.)

Geen geringe comments, zowel qua lengte, als qua hail & praise énnn… tekstkwaliteit. Lees ze allemaal.

“Tip jouw Meesteres”

In datzelfde stukje roepen wij op om de agenda(‘s) van jouw Meesteres door te geven. Dit ook als voorloper van de nieuwe site (waar achter de schermen vethard aan wordt gewerkt – dank overigens!). Door de jaren heen roepen wij wel vaker op om Meesteressen te tippen. Specifieke reacties zoals bovenstaande krijgen we dan zelden. Vandaar dat wij het erop houden dat deze #StayHome-tijden de aanleiding zijn om voor de mindMeesteres in de pen te klimmen. Dat biedt toch iets, ook, juist, als we in een complete lockdown terecht komen. “Iets” moois voor onze site, maar ook voor Meesteressen zelf. (Meer zichtbaarheid, aanhalen banden met potentiële slaven, dominantie op afstand.)

Dus heren en dames slaven en slavinnen: heb jij een vaste Meesteres (op het oog)? Begin nu al om regelmatig haar site en agenda door te sturen! Nu nog via info@klapjes.nl o.v.v. Agenda Meesteres [Naam], maar als het een beetje aanslaat wordt het een permanent handigheidje op de vernieuwde site. Tot dan en plezier!

Overzicht van audio op YouTube van hypnoseMeesteres Mia Croft en Vriendinnen

Printscreen van audiodocumenten door hypnoseMeesteres Mia Croft en Vriendinnen op YouTube.

Dit bericht is (na doorklik)70 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)