sep 152015
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vera-Delightfull-15-9-15 In 2013 maakte zij haar (verlegen, niet aarzelende!) entree in de Nederlandse pornoindustrie, via Kim Holland. Gangbangen bleek haar favoriete bezigheid. Nog datzelfde jaar was ze veelvuldig te zien in allerlei films en media met dit genre. Meteen al was het duidelijk: de camera en fans houden van de goedlachse Vera Delightfull.

Als je die vroegere producties ziet, dan zie je weliswaar vanilla-activiteiten, maar het is Vera die de lakens uitdeelt. De afgelopen tijd heeft zich dat uitgebreid tot activiteiten waar de gemiddelde Prodomme zich niet voor zou hoeven schamen. Hier, kijk zelf maar op haar nieuwe FetishBabe Vera-site.

Vera-Delightfull-15-9-15-bMaakt dit van haar een Meesteres in Klapjes’ zin van het woord? Of is ze toch een Kinkster- of Kinkymodel, in te huren voor feesten, partijen en BNN Spuiten & Slikken bijvoorbeeld? Nou weet je, Vera is gewoon Fetish Babe Vera; de Vrouw die ze is als jij voor haar neus staat. Volgens mij zal ze heel goed weten wat ze met je moet doen…

Wil je FetishBabe Vera boeken? Hier, en vertel dat je via ons komt. Da’s handig voor haar en leuk voor ons. Plezier!

Dit bericht is (na doorklik)2549 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.