okt 032020
 

Bevat: korte update komende siteverbeteringen en de introductie van Meesteres Mia/Mia Croft, een Nederlandse “hypnoDomme”, oftewel een Vrouw die Femdomhypnose bedrijft.

Klapjes Media is achter de schermen bezig met het verbeteren van o.a. deze site. Dat heeft nogal wat voeten in aarde. Beheersfoutjes en -onhandigheidjes die we in het (“verre”) verleden hebben gemaakt, mee hebben leren werken, maar die vandaag de dag nadelig kunnen uitpakken voor bijvoorbeeld zoekmachineranking, die moeten eruit. Maar ook moeten we voorkomen dat we nu een uit het lood staande basis creëren waar we in 2030, 2035 weer mee zitten. Tis allemaal wat.

Wat jullie kunnen waarderen is welke Meesteres waar ontvangt en wanneer. Dat zien we keer op keer in onze anonieme en discrete statistieken. Gewoon geen gelul (zoals nu :) maar pats, pats, patsinformatie! Dat valt best te automatiseren, maar dan mag het verzamelen van de content achter de schermen niet al te lang duren. En daar komen jullie, gewaardeerde subheren, om de hoek kijken.

Heb jij een vaste Meesteres (op het oog)? Begin nu al om regelmatig haar site en agenda door te sturen! Nu nog via info@klapjes.nl o.v.v. Agenda Meesteres [Naam], maar als het een beetje aanslaat wordt het een permanent handigheidje op de vernieuwde site. Dank alvast!

Femdomhypnose

Over (on)handigheidjes gesproken in webconcepten: geile beeldcontent wordt steeds zeldzamer op de social mediaplatformen. Alleen Twitter laat nog veel toe (vandaar dat wij daar best actief zijn). YouTube was vrijwel meteen na de overname door Alphabet/Google in 2006 een no-go platform voor Femdom, BDSM en erotiek. Best logisch, maar de (ro)bots/algoritmen worden wel steeds strenger. Audio mag nog wel. Recent berichtten wij over de podcast van o.a. Meesteres Dionne Grif, maar al wat langer geleden zetten wij BDSM-/Femdomhypnose in het licht met Meesteressen die met het strenger worden van YouTube toch van dat platform gebruik konden maken.

Websitebeeld Meesteres Mia: Femdomhypnose

Meesteres Mia

Wie wij destijds niet online tegenkwamen, maar nu tamelijk prominent online-aanwezig is, is Meesteres Mia (Croft). Zij is de drijvende kracht achter HypnoseMeesteres.nl en mét Vriendinnen bestiert ze het Engelstalige TheHypnoMistress.com.

Bovenstaande “trailer” op YouTube zoals zij het zelf zelf noemt is in het Engels, maar Nederlandstalige producties vind je in de betaalsecties van haar NL-site. Een geile trailer van 30 minuten op het strenge YouTube, dat belooft dus wat voor haar Nederlandstalige producties!!

Hypnose-ervaring

Momenteel hebben we het dus druk met de sitevernieuwingen, maar daarna zie ik een van ons wel een hypnosesessie met deze Meesteres ondergaan. Alles voor onze L/lezers :) Overigens, heb jij al zo’n sessie ondergaan? Graag plaatsen wij jouw ervaringen! info@klapjes.nl. Wij kijken ernaar uit, voor nu plezier met HypnoseMeesteres.nl!

Dit bericht is (na doorklik)169 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

  3 Responses to “Tip jouw Meesteres | Femdomhypnose (Meesteres Mia)”

 1. Als iemand die al 13 jaar on line actief is in de hypnose gemeenschap is Mia absoluut het beste wat me is overkomen. Voor een lange periode leek het alsof alle vrouwelijke erotische hypnotiseurs uit Amerika of Engeland kwamen en wanneer het niet een Engelstalige dame betrof dan was het meestal vanuit Duitsland. Dit veranderde allemaal toen ik in een keer hopeloos ben gevallen voor de prachtige stem en sensuele charmes van Mia.

  Het grappige is dat ik op het begin niet eens door had dat Mia Nederlands was, het overgrote deel van haar werk is namelijk in het Engels en haar taalgevoel is zo goed dat ze op geen accent is te betrappen. Het geeft wel aan hoe goed Mia is, tussen alle andere dames sprong zij er uit. Op het moment dat ik erachter kwam dat ze ook nog is uit Nederland komt, was ik eigenlijk al dagelijks naar haar aan het luisteren.

  Maar wat maakt Mia nou zo goed? Waarom hang je altijd aan haar lippen wanhopig wachtend op elke melodische klank van haar stem? Het antwoord zit hem deels al in de vraag. Haar stem is absoluut geweldig. Niet alleen hoe het klinkt, maar ook hoe ze het gebruikt. Ze kan je plagen met heerlijke retoriek of volledig domineren met haar hypnotiserende en rustgevende klanken. Voor je het weet knik je al ja op een vraag die je wellicht niet volledig begreep maar waar je het overduidelijk mee eens bent.

  Ik hoor je al denken. Er zijn toch wel meer vrouwelijke hypnotiseurs in de gemeenschap met een goede stem? Maar Mia onderscheidt haarzelf ook op een ander, voor mijzelf, heel belangrijk aspect. Door haar ervaring en het plezier wat ze er zelf aan beleeft weet ze precies wat de diepere fantasieën zijn van 99% van haar klanten (inmiddels gehoorzame aanbidders).

  Ikzelf lees soms liever een erotische hypnose gerelateerd verhaal dan dat ik luister naar een geluidsopname. Maar met Mia heb je echt het gevoel alsof je beide in één hebt. Haar eigen levendige fantasie geeft dat extra dimensie aan haar werk. Soms brengt ze je in een club midden in Amsterdam en maakt ze je dronken van adoratie met haar stem, ogen en lichaam. Soms zeg je hopeloos ‘ja Mia’ in een sollicitatiegesprek voor een baan waarbij je 5 minuten geleden geen idee van had dat je die nodig had. En soms ben jij zelfs Mowgli en is zij een hele slimme verleidelijke versie van Kaa. Mia heeft het allemaal gedaan en het mooie is, ze is nog lang niet klaar.

  Niet onbelangrijk om erbij te vertellen: Mia deelt haar site HypnoseMeesteres.nl met haar vriendinnen Sophia, Alexandra en Katja. Elke dame heeft haar eigen stijl en series aan erotische opnames, maar er is ook veel materiaal beschikbaar waarbij Mia samen met één of meerdere van haar vriendinnen jou helemaal gek maakt.

 2. Do you think this would make sense in context of the article?
  Ik ben een Engelse spreker die geen Nederlands spreek. Ik ben ook een fervent volgeling van Mistreress Mia Croft. Onlangs hoorde ik Mia voor het eerst Nederlands spreken in haar moedertaal. Het was in haar geweldige sessie genaamd Return to Klub Deja Vu. Mia fluisterde woorden van overgave en plezier in het ene oor en in het andere hoorde ik haar dezelfde woorden in het Nederlands fluisteren. Ik weet niet hoe ik wist dat het dezelfde woorden waren … op de een of andere manier wist ik het gewoon.
  Dit veranderde me en zorgde ervoor dat ik net genoeg Nederlands wilde leren om Mia te plezieren door in haar moedertaal op haar suggesties te kunnen reageren. Ja Mia … is nu het eerste wat ik denk als ik een commando of suggestie hoor van Meesteres. Als ik mijn reacties op slechts een paar woorden in het Nederlands begin te begrijpen en te voelen … voelt het alsof mijn gehypnotiseerde geest niet de mijne is … alsof ik een passagier in een auto ben terwijl Mia me meeneemt naar haar Klub Deja Vu-ritten .

 3. Ik zal me aansluiten bij deze lieve kerels van Loyal Volgers van de ongelooflijke Hypnodomme achter TheHypnoMistress. Ik heb naar Meesteres Mia geluisterd een tijdje nadat ik in 2012 mijn fascinatie voor

  Erotische Hypnose ontdekte. Ik ben een van de weinige jongens die sinds haar Liv Wilde-dagen naar haar hebben geluisterd en ik heb dit nog nooit meegemaakt. krachtig en zo ongelooflijk sexy in al mijn jaren luisteren, of mogelijk mijn hele leven. Wat begon als een hobby, een zeer zeldzame interesse in de stemfetisj die ik eind jaren 2000 ontdekte, werd ik gevangen door de wereld van erotische hypnose toen het jaar 2012 aanbrak. Ik begon een reis om een ​​stem in mijn hoofd te vangen, een stem die me geweldig zou laten voelen en echt opgewonden zou raken door de willekeurige suggesties die mijn geest kreeg.

  Ongeveer een jaar later, na mijn ontdekking voor Erotic Hypnosis, kwam ik Meesteres Mia tegen die in die tijd bij de hypnosegemeenschap bekend stond als Liv Wilde. Ik zocht die stem, ik vond die stem en die stem veranderde me in die trouwe volgeling en jongen waar ze zo naar verlangt in haar sessies.

  Een stem die je bij de ballen grijpt, je pik, je hersenen, je leven, je lichaam, je eigen ziel. Dit is waar macht om draait, Meesteres Mia is een krachtige, veeleisende, seksueel gedreven kracht, maar ook een geweldige dame, een vrouw om te bewonderen en te respecteren. Ze is echt zelf erotische hypnose geworden. Er is geen groter feit dan dit …

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)