jul 302010
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tot 2 jaar geleden had ik altijd “onrust” in mijn lichaam, ging ik af en toe naar een Meesteres voor bondage en zwepen, maar ook niet meer. Tot ik in contact kwam met Meesteres Vesta, toen viel, na een paar sessies, alles op zijn plek, voelde het alsof ik “thuis” kwam, kreeg ik rust en energie op hetzelfde moment.

Vesta-31-7-14-750-b

Meesteres Vesta is een strenge, harde, eerlijke, respectvolle en ook sociale Meesteres die me vanaf het begin bij de hand heeft genomen en me vanaf het moment dat ik Haar volledig vertrouwde mijn grenzen heeft laten verkennen en verleggen. Waarbij ik me volledig aan Haar overgeef, binnen mijn harde grenzen, zonder vragen te stellen, slechts door te gehoorzamen.

Hierbij ben ik langzaam maar gestaag gegroeid van alleen zwepen en bondage, naar (bijna) volledig totaalslaaf zijn. Denk hierbij aan: pijn, vernedering, plas, sounding, electro, exhibitionisme en bi-handelingen. Hier voel ik me heerlijk bij, “raar maar waar”.

Een van de ervaringen die ik, nog in de beginfase, dankzij Haar mee heb mogen maken, wil ik hier graag delen:

“Op het afgesproken tijdstip meld ik mij op de parkeerplaats, ik zie de Meesteres haar auto al staan, ik parkeer en loop snel naar Haar toe, doe de deur voor Haar open, zodat Ze kan uitstappen. Ze begroet mij, ik kniel en kus Haar voeten, daarna pakt Zij een tas uit Haar auto en gebaart mij Haar te volgen, waar gaan we naartoe??

Na een paar minuten loopt Zij richting de deur van een sexbios, ik schrik, word nerveus. Zij blijft staan voor de deur, die ik natuurlijk voor Haar moeten openen, Zij stapt binnen, meldt zich aan de balie, waarna wij de sexbios binnenstappen. Midden in de gang, bij de kluisjes moet ik mij uitkleden, naakt. Mannen lopen langs, ik voel me vernederd, ongemakkelijk, maar ook dankbaar dat ik bij Haar mag zijn. Ik moet mijn laarzen met hoge hakken en mijn dienstmeisjes uniform aan, dan nog de handboeien en mijn collar om en dan zijn wij klaar.

ik voel me vernederd, ongemakkelijk, maar ook dankbaar dat ik bij Haar mag zijn

Zij neemt mij mee, eerst naar een ruimte op de begane grond. Om te acclimatiseren moet ik eerst 20 minuten geknield aan Haar voeten zitten, terwijl Zij rustig naar een film kijkt. Mannen lopen langs, maar zeggen verder niets. Dan gebaart Zij mij op te staan, en moet ik met mijn gezicht naar de muur gaan staan, handen boven mijn hoofd, benen wijd. Ik kan niets zien, maar hoor hoe Zij attributen uit Haar tas pakt, Zij begint mij te zwepen, afgewisseld met trappen in mijn ballen en buik. Mannen komen bij ons staan, kijken naar ons, en rukken aan hun pik, ik voel me vernederd, ik heb pijn, Zij slaat steeds harder, maar ook nu ben ik gewoon dankbaar, en onderga ik het zo goed mogelijk….

Na een tijdje, voor mijn gevoel uren, maar het zal wel een half uurtje zijn geweest, stopt Zij met mij te pijnigen. Ik moet me omdraaien, Haar tas pakken, en Haar volgen. De mannen gaan aan de kant, maar kijken me veelzeggend aan; ik bloos, voel me verward, ik volg Haar. We gaan de trap op, ik moeizaam op mijn veel te hoge hakken, Zij elegant verleidelijk, zoals alleen Zij dat kan. Boven lopen we naar een sexbios, Zij gaat zitten op een stoel, ik wil dat ook doen, maar Zij knikt naar de grond, ik wil gaan knielen, maar streng zegt Zij: “Liggen op je rug.”

Vesta-31-7-14-750

zal ik jou de man laten pijpen…

Daar lig ik dan, Haar hakken priemen in mijn buik, in mijn balzak, tussen mijn ribben, soms een beetje pijn, soms veel pijn. Zij kijkt ondertussen naar de film, ik kijk pijnlijk naar Haar, ineens voel ik een hand aan mijn pik, een man heeft hem vast, ik schrik, de Meesteres lacht, en laat het toe, terwijl de man me trekt. Mega vernederend voor mij, pijnigt Zij mij steeds heftiger met Haar hakken, diverse mannen staan om ons heen, rukken aan hun pik, dan gebaart Zij de man dat hij moet stoppen en ik moet knielen. Zij doet mij tepelklemmen op, auauaua!! “Mmmm…”, zegt Zij, “zal ik jou de man laten pijpen…” Bang kijk ik haar aan, dat wil ik niet, denk ik, maar durf het niet te zeggen. Zij zwijgt een tijdje, lacht zoals alleen Zij kan lachen, en zegt dan: “Nee, dat komt de volgende keer wel.” Opgelucht haal ik adem, maar dat is van korte tijd. Zij wijst naar het filmscherm. “Daar, knielen, gezicht naar Mij, en je afrukken.” Ik aarzel, maar weet dat ik geen keuze heb, trillend gespannen zit ik daar, zichtbaar voor iedereen, ik kijk naar Haar, verdrink in Haar ogen, en kom ondanks alles om ons heen, snel klaar. Ik moet het opruimen en mijzelf schoonmaken, dan mag ik me omkleden en gaan we…

simon

Dit bericht is (na doorklik)3944 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.