sep 132013
 

De die-hards onder jullie zullen het waarschijnlijk wel kennen, maar als male-D stuitte ik er pas van de week op: het Andere Wereldse Koninkrijk van Koningin Patricia I (est. 1996).

OWK
Indrukwekkend, ik kan het niet anders zeggen. Een heus koninkrijk in Tjechië, met een omvang van ca. 30 hectare/voetbalvelden, compleet met: een eigen muntsoort, wetten, rechters, een volkslied, permanente inwoners, een heus hof, the works. En… alles staat in het teken van De Vrouw en Vrouwen. ‘mannelijke creaturen’ zijn bij Wet ondergeschikt, ik mocht niet eens op de site komen (sst, niet verder vertellen), maar mannelijke subs zijn weer wel heel erg welkom voor korte of hele lange bezoekjes. Uiteindelijk moet de tent wel draaien.

Als het al zou mogen, dan zou ik er nog niet naartoe gaan, maar dit is Femdom optima forma zo aan de site te zien. En er is veel op Hare Majesteits site te zien. Ook leuk: de Massad besteedde er in 2009 een uitgebreid interview aan.

Mochten bezoekers van Klapjes.nl the OWK al kennen, er al zijn geweest, of van plan zijn om af te reizen naar Femdom Heaven; we lezen hieronder graag uw bevindingen.

Dit bericht is (na doorklik)5167 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

  8 Responses to “The Other World Kingdom (OWK)”

 1. Voor zover ik weet is de locatie opgeheven en staat het terrein met gebouwen te koop. OWK doet nu alleen nog aan dvd verkoop en de OWK pay site. Heb nu even geen tijd om de bronnen weer te zoeken. Maar het kan teleurstelling voorkomen bij anderen. Wel heeft het echt als locatie bestaan een aantal jaren.

 2. Ha Paul,

  Echt waar joh? Het staat niet op de site, althans ik kan het zo 1-2-3 niet vinden en in het Massad-artikel wordt het idd al genoemd (“geruchten”). Goed dat je dit post man. Behoedzaamheid is het devies dus!

  Thanks!

  R66

 3. Het OWK bestaat al een lange tijd niet meer. Heb vorige week nog een sessie gedaan bij Madame Christine die daar gewerkt heeft tot 2004. Ze is 3-4 keer per jaar Gast Mrs bij Studio Shane in Antwerpen…..Heb nog met Haar gesproken en Ze vond het nog steeds jammer dat het dicht is.

  http://www.madamechristine.cz/

 4. Aanvullend: In 2008 stond het al te koop voor 8 miljoen

 5. Nog even verder gezocht. Het is zeker zo dat die locatie niet meer door OWK wordt gebruikt voor femdom. Deze link van een voormalige OWK dame geeft dat ook aan.

  http://mistresstroy.com/owk.html

  Het is voorbij. Blijkbaar hebben ze de website voor een groot deel gehouden zoals het in de periode functioneerde als femdom locatie. Dat zouden ze wel wat duidelijker mogen aangeven op die site.

 6. De website OWK wordt enkel nog gebruikt voor marketing doeleinden omdat ze nog wel films en speeltjes verkopen via de website, je wordt dan doorgelinkd naar andere websites zoals http://www.dominity.com

 7. Gossamme mannen, het is dat je hier posts niet kunt plussen (kudo’s), anders hadden jullie wat mij betreft bovenaan gestaan. Thanks!

  Het is inmiddels geloof ik wel duidelijk dat uw aller webmaster (a.i.) niet zo bekend is in de wondere wereld van Female DomiNATION. Maar met z’n allen komen we er wel, dat blijkt.

  Keep it all coming, vooral voor de groentjes; de hunkerende, vooralsnog onwetende kerels, moet Klapjes.nl een topbron van informatie en inspiratie worden en blijven.

  Groet, R66

 8. Voor de liefhebbers met dikke portemonnee bestaat er nog wel een locatie in voormalig Oost Duitsland die wat kenmerken heeft van het OWK.

  In Residenz Avalon in Spandau vlakbij Berlijn doen ze aan weekend arrangementen zoals slavenveilingen, publieke rechtzaken met straf direkt uitgevoerd en ontvoeringen van een weekend lang. Ook individuele arrangementen. Ze hanteren ook een eigen wet die op de website is terug te vinden.

  Website is 2-talig ook in het Engels, zie website onder:

  http://www.avalon-residenz.de

Sorry, the comment form is closed at this time.