okt 212015
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

soviet-mercedes-21-10-15Meesteres Soviet Mercedes… ogenschijnlijk hebben we haar geruime tijd moeten missen. Onder de radar heeft zij enige enkelingen tot op het bot verslaafd. Doel: plannen maken temidden van hun ongebreidelde toewijding. Naar verluidt wil de Rode Meesteres nog een jaar vlammen om daarna op een ander continent haar levenswerken voort te zetten.

Jawel waarde volgers en lezers, Meesteres Soviet Mercedes heeft Klapjes uitgekozen om verslag te doen van haar laatste jaar vanuit haar uitvalsbasis hier aan de 52e noordelijke breedtegraad. Een jaar vol climax, vernedering en pijn!  Voor degenen die haar (nog) niet kennen, De Rode Meesteres is te vinden op:

Stilaan zal zij komende periode haar online-aanwezigheid (laten) updaten. En er is daar nu al genoeg nieuws te zien!

Durf jij de Meesteres tijdens haar Grand Finale-jaar in Noordwest-Europa te dienen? Tijdens haar optredens, maar ook buiten het zicht van camera’s en lime light? Ze is momenteel het beste via mail te bereiken: soviet-mercedes@hotmail.nl

Of val aan haar voeten tijdens het Dominatrix Festival van 14 november.

Voor sessies werkt Meesteres Soviet Mercedes samen met studio’s in Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam en Almere. Kortom, wordt vervolgd dus!

soviet-mercedes-20-10-15

minion! Mijn tijd van selfies loopt ten einde, I’ll need “slavies”! Druk jij op m’n knopjes als ik dat zeg?

Dit bericht is (na doorklik)1558 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.