mei 192017
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Technologie, je kan het toch niet helemaal (of helemaal niet) vertrouwen… Hier op de redactie zouden we toch zweren dat we eerder berichtten over de Speelkelder te Rotterdam. Maar niks hoor, we kunnen niets meer vinden; niet aan de voorkant en niet hier aan de achterkant van de site.

Wij stellen onze speelkelder te beschikking omdat we gemerkt hebben dat het soms lastig is een betaalbare speelruimte te vinden voor (gelegenheids)stellen om aan sm te kunnen doen en wij de beschikking hebben over een discrete ruimte.

Ook bijzonder: als je meer info wil, en meer foto’s wil zien, dan moet je je gratis registreren. Dit vanwege de privacy en internetveiligheid. Best interessant. Zo bouw je aan een hechte, veilige, subcommunity binnen BDSM & Femdom-liefhebbers in het Nederlands taalgebied. (En jawel hoor, eenmaal daarbinnen is er ook een forum, gezellig :)

Oh ja, momenteel hebben ze een Hemelvaartactie (gelieve dat niet té letterlijk te nemen :). Dat is dus 25 mei aanstaande. Twee uur huren plus extra marteltuig voor 50 eurie. But hurrie, want er zitten natuurlijk maar een beperkt aantal dubbele uren in 1 Hemelvaart.

Plezier!

Dit bericht is (na doorklik)993 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.