sep 252013
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hallo kinksters,

Zoals de meesten van jullie weten, was afgelopen weekend het Fetish/Rubber event “Europerv”. Dit feest is niet zoals alle andere in Nederland, maar is veel meer gericht op een bepaald slag publiek.

Met grote eer, was ik een van de VIP gasten, met een geweldige line-up van veel anderen uit de scene. Lieftallige zuster Mistress Shane was er, Meesteres Manita, Dutch Dame, Kylie Monique de rubber dame. En nog veel meer.

Dit keer was het feest op een andere locatie dan vorig jaar. Echter wederom alsnog centraal in Amsterdam. Wat voor veel gasten een plus is, zodat zij ook met het OV toch naar dit event kunnen komen.

A PURE FETISH RUBBER & LEATHER “RENDEZ-VOUS wordt het feest omschreven, met een thema voor “underwater” . De sailors en sea-creatures kregen zelfs gratis toegang. Dit resulteerde in fantastische creaties. Van volop rubberisten, tot mensen met een latex shirtje en duikbrillen en zwembandjes.
Voor mij persoonlijk is Europerv nog tamelijk nieuw. Vorig jaar was eindelijk de comeback van dit toch prachtige event, en dit jaar is het ruimschoots over gedaan.
De locatie was simpel, maar absoluut mooi. Er werd goede muziek gedraaid, maar toch kon je elkaar nog horen en verstaan (als je je stem een beetje verhief ;-) ), er was een barretje, rookgelegenheid en massagetafel met masseur. (Yes, over je latex met lekker glijmiddel!) Er waren wat mogelijkheden tot spel, en natuurlijk niet de shows te vergeten! Zo kort als ik ben, en alles heb meegekregen, was er een leuke groep die de shows deed en dit zichtbaar met veel plezier.

Voor vSoviet-Merceds-Europerv2013-400aoorbereiding ging ikzelf weer volop in de rubber (catsuit) en op mooie hoge schoenen. Het is zo fijn, en een eigen moment om je weer helemaal in te smeren met glijmiddel, en daarna in je catsuit te ritsen. Dit zullen de rubberisten wel begrijpen ;-)

Mijn film edit-slaaf kon mee als escort, maar eenmaal aangekomen eindig je toch met een grote groep. Het was ontzettend fijn om alle bekende gezichten weer te zien en met iedereen bij te kunnen kletsen en dansen. Zoals ook aangeven op facebook eerder, een groot compliment naar de organisatie Demask. Louva en haar man hebben weer absoluut een top party neergezet, en iedereen kijkt al uit naar volgend jaar.

Voor nu is het langzaam aftellen naar het volgende feest, wat Dominatrix zal zijn. Maar hier meer over volgende keer ;-)

Spanks & Kisses
Soviet-Mercedes

Dit bericht is (na doorklik)3062 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.