apr 162015
 

english-flagZe zit in je kop. Ze is altijd en overal bij je, in jou, met jou; als een raam waardoor je naar de wereld kijkt. Zij is de reden dat jij bent wie je bent. Zij is de bevrijding van jouw verlangens die jij levenslang kreeg toen je de wereld begon te begrijpen. Jij denkt dat jij een afwijking bent, Zij maakt je ‘heel’. Zes tot acht weken kan je vooruit, kan je de wereld aan, daarna is Zij er; voor nieuwe energie. 

Lisa-c-16-4-15

Net voordat je dacht GGGÉK te worden, is Meesteres Lisa weer terug

Lisa-16-4-15-b

 • EDIT: volgeboektAmsterdam, 28 april, alleen nog plaats van 18 tot 22 uur [LATER VERWIJDERD]
 • Antwerpen, elke dag op afspraak tussen 14 en 21 uur  in de studio van Mrs Verena
 • Mail haar, spreek nu af: herrinlisa@hotmail.com

Meesteres Lisa, Herrin Lisa; de Turks-Duitse Meesteres en Fetish Queen, die Nederlands praat met een Vlaams accent. Je herkent haar uit duizenden en je herkent het gevoel dat ze je geeft, vrijheid in gebondenheid. In je kop en dromen is ze oorverdovend dichtbij en oogverblindend hard, maar ze wordt “echt” als zij over jou heerst in the flesh, zoals de Engelsen zo mooi zeggen. Geef eraan toe, geef je over, Meesteres Lisa weet precies wat ze met je moet doen.

Mrs Lisa's Latexkleding wishlist

Dit bericht is (na doorklik)2758 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

  2 Responses to “Mrs Lisa, oorverdovend dichtbij; in je kop en geest…”

 1. Heeft het nu echt zin om 100 keer over dezelfde meesteressen te schrijven? Ik zie alleen maar updates van Lisa, Pia, Gina Doll en Samantha voorbij komen.

  Tenzij deze blog door hen geschreven wordt uiteraard.

 2. Beste SM_Lover_NL,

  Dank voor je input. Ik vind het belangrijk serieuze aandacht aan je opmerking te besteden.

  De homepage van klapjes beslaat de laatste 10 dagen c.q. berichten. Ik heb het beeld verkleind om in 1 oogopslag de diversiteit te bekijken van onze berichten:
  https://www.klapjes.nl/wp-content/uploads/2015/04/klapjes-overzicht-mid-april-2015.jpg

  De door jou genoemde Meesteressen staan erop, maar wel afgewisseld met andere berichten. Zo is het ook met de 10 berichten daarna en daarna en etc (het zgn. ‘actieve archief’)

  En verder is het zo dat met name de Meesteressen die jij noemt, onze redactie goed tot zeeer goed weten te vinden. Ik plaats (vrijwel) alles met BDSM-nieuwswaarde en/of met een geil/mooi en relevant plaatje. Tot slot: in de linker- en rechterkolom voeren wij sites op met dagelijks nieuwe en bijzondere content.

  Klapjes is daarmee voor jou en andere bezoekers een dagelijkse deur tot opmerkelijke en geile BDSM-berichten. Althans, dat prberen we dan.

  Je hebt dus zelf ook invloed! Voed mij met jouw wetenswaardigheden en ik plaats: info@klapjes.nl

  Groet,

  R66

Sorry, the comment form is closed at this time.