apr 032014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het was een tijdje stil rond een van de Meesteressen van het eerste uur op deze site: Meesteres Diva Nikita Wilde. Maar ze is terug, en hoe! Ze heeft Den Haag achter zich gelaten en is neergestreken bij Studio Chelsea Rotterdam. Uiteraard besteden we hier graag aandacht aan. Ook uit ze forse kritiek op de commerciële BDSM-scene.

De comments hier beneden staan open. Ben J/je het eens met de Meesteres of juist niet? Als de server van Klapjes jouw IP-adres niet kent, kan het ff duren voordDivaNikitaWilde-C-4-4-14at de reactie online verschijnt. (We hebben helaas-helaas een zware spamfilter draaien.)

Zo! Ik heb mijn stekje weer gevonden. Sindskort ervaar ik een warm bad bij Studio Chelsea in Rotterdam en Almere! Wat een leuk team en de allernieuwste (diverse) attributen tot mijn beschikking in deze professionele studio. Ik ben (weer eens) “thuis”.

Wat een verschil zit er vandaag de dag toch in de SM-studio’s in Nederland! En ik kan het weten, want ik loop al een tijdje rond in de BDSM-wereld en heb in verschillende studio’s gewerkt. Velen zijn alleen maar gericht op het binnenharken van zoveel mogelijk geld en worden niet professioneel geleid. Zo ook bij de laatste Haagse studio waar ik werkte. Vanwege ‘onverenigbare standpunten’ was ik het dus die moest vertrekken, zoals bijna alle Meesteressen daar.

Dat dit ook anders kan ervaar ik nu wel bij Chelsea. Hier staat de klant voorop en wordt er van te voren een mooi spel uitgedacht en besproken met de klant. Weer zoals het hoort. Natuurlijk moeten we onze boterham verdienen, maar dat kan ook op een behoorlijke manier.

Mistress Diva Nikita Wilde. XXX

Dit bericht is (na doorklik)2947 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.