sep 252012
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Klapjes kreeg de vraag of een kijkje wilden nemen op de nieuwe Mistress of Asia website. Hoewel het een internationale site is zit er wel degelijk een Nederlands tintje aan. Een aantal Meesteressen van Geldslaaf staan op Mistress of Asia.

De eerste indruk van de website is heel professioneel en een ruime collectie van verschillende genres.

Mistress of Asia

Eenmaal binnen is het fijn om te zien dat de toon van hoge kwaliteit verder gezet is. De filmpjes zijn van HD kwaliteit en worden perfect zonder haperen afgespeeld op mijn full HD scherm. Het gebruikte camera standpunt zorgt voor het gevoel of je zelf een onderdeel van de film bent. De dames hebben er duidelijk plezier in en vernederen je graag via de camera.

Erg handig is ook dat je films kan downloaden in verschillende formaten. Zo kan je direct voor je mobiele telefoon downloaden waardoor je, het filmpje lekker mee in bed kan nemen.

Behalve de filmpjes zijn er ook foto’s deze zijn van hoge kwaliteit en schetsen de sfeer heel erg goed, een ware aanvulling op de filmpjes.

De site is op de moment sterk aan het groeien en wekelijks komt er op verschillende momenten nieuwe content bij. De kosten zijn 29,95 euro voor 30 dagen of 69,95 euro voor 90 dagen (eenmalig).

Mistress of Asia krijgt dan ook het “Klapjes approved” keurmerk: Mistress of Asia

Mistress of Asia

Ben je webmaster van een betaal site en wil ook graag een review neem dan contant op met: info@klapjes.nl

Dit bericht is (na doorklik)2345 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.