feb 092016
 

Goedenavond, ik heb afgelopen vorige week maandag het genoegen mogen smaken onder handen genomen te worden door Vera Delightfull tijdens haar Kinkster party in Club Temptation te Beek en Donk. Ik wil graag het volgende verhaal laten plaatsen (alvast bedankt)

fetish-babe-vera-9-2-16In thuishaven “Club Temptation” in Beek en Donk zwaait Vera Delightfull de scepter tijdens haar Kinkster parties.

Mannen die op zoek zijn naar een gangbang+ ervaring kunnen hier hun hart ophalen. Nadruk ligt op spel met lichte SM-tinten. Er is veel mogelijk, uiteraard in overleg; immers “one man’s fun is another man’s hell”. Kinky spelletjes, onderdanigheid, anaal spel-gevend (indien gespoeld) en nog veel meer staat op het keuzemenu.

Bij elke nieuwe man wordt een praatje gemaakt om de do’s & dont’s vast te stellen, waarna het spel/feest kan beginnen. Wensen kunnen vooraf worden ingediend, maar of ze daar op ingaat…?

Heb zelf inmiddels drie keer het genoegen mogen smaken onderworpen te worden aan haar fantasie en kan niet wachten tot de volgende sessie! Onderweg in de auto fantaseren over de stoute dingen die me staan te wachten, ben ik braaf of ben ik stout?

Als ik voor mezelf mag spreken (en voor Vera natuurlijk…) heb ik deze sessies ervaren als een verrijking van mijn sexleven. Nooit gedacht dat gepenetreerd worden door een vrouw in je kontje mij zo zou opwinden; ik smacht alwaar naar de volgende anale training. Gecombineerd met bondagespel ben ik een nieuwe dimensie binnengegaan waar ik tot voor kort alleen maar over fantaseerde. Vera Delightfull maakt ze voor me mogelijk en zorgt ervoor dat ik de dagen daarna nog rondloop met een opgedane energieboost die ook nawerkt in het dagelijkse “vanillaleven”. Na alle drie de sessies ben ikzelf uitermate bevredigd huiswaarts gekeerd zoals je kan begrijpen.

Kom zelf eens kijken wat Vera voor jullie in petto heeft!

Guy71

Vera's Latexkleding wishlist

Dit bericht is (na doorklik)1724 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

  3 Responses to “Recensie FetishBabe Vera’s Kinkster Party’s”

Sorry, the comment form is closed at this time.