feb 072016
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onderstaand stukje is niet geil. Ben jij dat wel, dan kan je vanaf hier filmpjes kijken.

Ken je dat? Je rijdt ‘s nachts over ‘s lands stille wegen en je hebt dorst als een paard. Ah, daar is een 24/7 tankstation! Je parkeert naast het gebouw, achter de pompen op dit uur is er toch plaats zat, en even later sta je voor de vitrine.

Zoveel nieuwe merken en smaken, wat moet je kiezen?!

flowchartZoveel tijd heb je niet, dus je kiest maar wat; onbewust geholpen door allerlei reclame-indrukken die je de afgelopen tijd hebt opgedaan (billboards langs de weg, in bushokjes, banners op websites, tv-reclames, etc etc). Dus je grijpt maar wat, rekent af en scheurt weg. Niet lang daarna zit je weer op 130 (joepie! :), zet het flesje aan je mond en… óf het is het nét niet helemaal of het is niet-te-zuipen!

Welkom in de Femdomwereld anno 2016.

“Huh?” Yep. Jij bent de automobilist. Jouw dorst is jouw allesbepalende kick, die tienduizend drankjes zijn de tienduizend verschillende Meesteressen met ieder hun eigen smaak/aanpak, met of zonder prik en zo, en sites als Klapjes zijn de vitrines.

De enorme diversiteit aan Meesteressen en hun aanpak anno vandaag de dag is hartstikke fijn en goed. Zij hoeven niets te doen. Het is o.a. aan Klapjes om jou door de bomen het bos te laten zien. Stay put.

Deze aanzet tot vernieuwing kwam tot stand door de opkomst van kinkyGirls, o.a. Meesteres Medea‘s ‘kruistocht’ :) tegen sites die seksbiedende prostituees bij een rubriek als “Meesteressen” laten adverteren (wij niet hoor :), klassieke Meesteressen als Winnifred die ermee stoppen en internetaanbieders die BDSM-outfit mainstream maken. Let wel: alles is goed en voor iedereen is plek, maar verwijssites als wij moeten duidelijker zijn.

Dit bericht is (na doorklik)1898 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.