jun 122014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Moet je nou eens kijken: de do’s, of spelmogelijkheden, van switch Lynn, ik ben in de war. Ze gaat er helemaal voor, vanuit beide uitersten van het BDSM-spectrum en dan op vele thema’s.

Ze schreef mij zelf, of ik wat aandacht wilde besteden aan haar nieuwe site. Een mooie site die ze ook nog eens zelf beheert. Gezien haar mailtje geloof ik dat wel. Ergens op de site staat dat ze studente is. Mwjah, dat zie ik ook wel.

Hier, derde alinea homepage: BDSM brengt mij in balans, stimuleert, prikkelt en is een bron van plezier en heimelijke genoegens. Ik kan er geen genoeg van krijgen om het geluid van kettingen te horen, mijn vingers langs mijn laklaarzen te laten glijden en een uitdagende blik te beantwoorden met een glimlach vol beloftes.

Niet alleen geil, ook beregoed. Hoe oud zijn studentes, 19 tot pak ‘m beet 25, 26 jaar? Ze is nog niet lang actief als betaalde s/Switch (feb 2014), maar als ze de lol erin blijft houden, wordt dit een hele grote. Is ze nu al.

Switch-Lynn-12-6-14

Dit bericht is (na doorklik)2146 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.