nov 222013
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MrsShane

Het is weer tijd voor de intrigerende Meesteres Shane. Haar Antwerpse studio’s bieden ook in december onderdak aan werkelijk schitterende gastMeesteressen. 

Sowieso kunt u de “Sublime OWK Lady” herself verzoeken om een stevig onderhoud. Overigens kreeg ik laatst een mailtje dat ik geen moeite hoef te doen om Mrs. Shane’s telefoonnummer in deze blogs te schrijven. Want:

“Wie durft Haar nou direct te bellen??!”

Nou… dat zal jullie verbazen. Haar kat-en-muisspel begint pas als ze weet wat voor vlees ze in de kuip heeft. Maar je kunt natuurlijk altijd mailen voor een (orienterende) afspraak. Lekker veilig: mistressshane@hotmail.com . En voor de durfals onder u: +32 (0)494 842 812.

 Meesteres Shane’s gastMeesteressen voor december – 

LadySahara

Op herhaling wegens goedbevallen en fijne klanten, zal de Amerikaanse Meesteres Lady Sahara de gastscepter zwaaien van 2 tot en met 5 december. Als je een sessie wil boeken met deze prachtige Meesteres,  kan dat via info@ladysahara.com of bel de Dame zelf: +49 – 177 37 402 93. Mrs. Lady Sahara spreekt trouwens Engels en Duits. Bellen met Meesteres Shane voor een sessie met Lady Sahara kan ook: +32 (0)492 842 812.

ladynatalieblack

Die weiße Engel, Lady Natalie Black, is te gast op 6 en 7 december. Laat u niet misleiden door haar zachte bijnaam, of juist wel, want dan komen de strafmaatregelen extra hard aan. Zij is te boeken via ladynatalieblack@gmail.com of bel deze witte gevallen Engel zelf: +49 1577 430 59 28. Lady Nathalie Black, schitterende vrouw trouwens, spreekt eveneens Duits en Engels.

En ook nu kan je bellen met Meesteres Shane voor een sessie met Lady Nathalie Black: +32 (0)494 842 812.

 

Sov-Mercedes2

En wederom niet in de laatste plaats, maar wel achter in de maand – net voor Kerst, fijn cadeautje voor jezelf – is Meesteres Soviet Mercedes weer de gastBazin. Van 18 tot en met 21 december.  Vergeet je kerstballen niet. Mail de Meesteres zelf dat je je graag wil onderwerpen: info@sovietmercedes.com, of bel met de studio’s om de inmiddels vaste gastDomme te boeken. Ze voelt zich bij Mrs Shane thuis(, en dat ga jij voelen aan het kruis … ).

Kortom, met de decembermaand bij Mrs. Shane krijgt het begrip ‘Feestdagen’ een iets andere dimensie. Veel plezier!

Dit bericht is (na doorklik)2392 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.