jul 042016
 

ingezonden

Ja slaven, de voltooiing van haar nieuwe website nadert. Met ook nieuwe foto’s, maar Meesteres Samantha is de beroerdste niet en laat hier ook weer vast een tipje van de kinky sluier oplichten. Afijn, dus nog heeeel eventjes geduld. Maar natuurlijk kan je haar voor 5 t/m 9 juli weer boeken voor sprankelende SM en kinky sessies, ook rollenspel, travestie, bi-sessies, of sessies met 2e sexy meisje erbij.

samantha-4-7-16

Veel nieuwe foto’s kunnen nog niet vóór het online komen van de nieuwe site worden vrijgegeven. Deze wel.

Aangezien Meesteres Samantha’s speelagenda snel vol is, is tijdig boeken wel noodzakelijk en dat kan door een mailtje met duidelijk en beknopt je fantasie te sturen + je 06 nr, en wanneer je kan en voor hoelang (tarief is €200,- per uur) naar info@meesteres-samantha.nl. Overigens staan er ook nieuwe zinderende recensies van slaven over hun ervaring met de stunning Meesteres.

Meer info

Overigens is Meesteres Samantha zeker in voor allerhande rollenspelen, en meerdere soorten fetisjspel, en SM soft en hard voor de beginner en gevorderde, en ook erotisch SM, dus voor ieder wat wilt. Vele toys aanwezig en ook een nieuwe spankingmachine! (Dát laatste… dat is écht een nieuwtje en gaan we achteraan – redactie Klapjes.)

Mrs Samantha's Latexkleding wishlist

Dit bericht is (na doorklik)2087 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

  4 Responses to “Mrs Samantha t/m 9-7 Nieuwegein + spankingmachine(!)”

Sorry, the comment form is closed at this time.