jul 292015
 

Ze is slank, blond, Nederlandse, Dominant geboren, vele jaren ervaring als Meesteres en dan nu officieel Prodomme in Den Haag (Geleenstraat). Wie?

Meesteres Mandy

without pain we wouldn’t know the ecstasy of pleasure

Meesteres-Mandy-29-juli-2015

Haar website is nauwelijks een week in de lucht ennu… volgens mij beheert ze ‘m zelf. Dat Blue Diamond-thema slaat waarschijnlijk op de kleur van haar ogen.

Even in de gaten houden, ik krijg een goed gevoel bij deze Dame. Ben je bij haar geweest en deel je dat gevoel – maar dan meer fysiek :) – laat het maar weten. Veel plezier!

Dit bericht is (na doorklik)4807 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

  2 Responses to “Mrs Mandy, gebonden aan jouw onderdanigheid…”

  1. al heel wat sessie by deze mooie meesteres mee mogen maken zy straalt rust en vertrouwen uit

    vertel haar gerust u wensen en grenzen en mrs mandy zoekt ze op
    samen geniet ze met de onderdanige van deze mooie sm wereld vele speeltjes heeft zy tot haar beschikking van zeer soft tot hard mogelijk geniet neem een stap naar deze geweldige aan winst in den haag zie haar wesite voor haar tyden

  2. Via klapjes een voor mijn nieuwe Meesteres leren kennen. Het verhaal gaf inspiratie om door te gaan naar haar website en die helemaal door te lezen. Een goede mooie website veel info. Ik heb de stap genomen om haar te mailen voor een afspraak. Haar sessie was heerlijk met een goede opbouw. Meesteres Mandy ben trots op u, hoop u ook op mij. Fijn dat wij elkaar gevonden hebben!

Sorry, the comment form is closed at this time.