nov 052013
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

0Hallo.

Ik zal netjes beginnen met mijzelf voor te stellen. Noem mij maar misty. Ik ben 40 jaar en heb 2 kinderen. En waarom zou ik me voorstellen?

Ik ben op zoek naar een Meesteres.

Als je nog verder wilt lezen; ik heb een druk sociaal leven. Geen relatie, maar mijn kinderen gaan voor alles. In mijn baan ben ik afhankelijk van wisselende tijden. Ben je nog niet geschrokken of weggelopen?

Waarom zoek ik iemand die mij de baas is? Het is geen bevlieging na het hele 50 tinten grijs-verhaal. Mijn gevoelens gaan verder terug. Ik loop al minstens een jaar of 10 met deze verlangens, tenminste dat ik het kan benoemen. Ik ben nu op een punt aangekomen dat ik er wat mee wil doen. Veel gelezen, info voornamelijk. En nu dan de stap tot het actief zoeken naar een Mrs.

Ik heb een sublijst gelezen, halverwege ben ik gestopt. Mocht je daarmee werken, dan moeten we dat samen maar doornemen.

Wat wil ik wel? Goede vraag! Alles is vrij nieuw voor mij. Wat moeilijk te omschrijven! Wat ik niet wil, weet ik wel en daar zal vast aanvulling op komen. Wat ik echt niet wil zijn: dieren, kinderen, p&p, naalden, vleeshaken, verstikking of als voetenbankje of voetveeg dienen.

Wat ik nog meer niet wil, is betalen in welke vorm dan ook.

Mocht je denken, ik wil die uitdaging wel aan, dan is er nog iets om over na te denken. Ik wil mijn beleving van a tot z beschrijven op klapjes.nl, evt. anoniem, maar wel tot in detail. Wil je dit niet, dan hoef je niet te reageren. Zou ik wel jammer vinden, want als Mrs. is het volgens mij ook leuk om via zo’n tweede weg te weten hoe ik het ervaar en over dingen denk.

Ik hoop snel iets te horen van U.

Over 1 tot 1,5 week zal ik mijn bevindingen en hopelijk vele reacties verwoorden hier.

Mijn email is: collarsubje@outlook.com

Xx misty
_______

Note van de reactie – Wordt vervolgd dus, spannend! misty heeft de stoute schoenen aangetrokken en wij mogen meebeleven tot waar dit voor haar gaat leiden. Wordt ze een commerciele slavin/hulpje van een bekende Meesteres? Of dit is dé aanleiding voor een Dominante Vrouw om eindelijk eens uit de kast te komen? Wie zal het zeggen? Voor de echte fijnproevers van dit soort reality sickness, hier een printscreen van onze laatste e-mailtjes. Privézaken zijn onherkenbaar gemaakt.

Dit bericht is (na doorklik)2426 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.