okt 262020
 

Een kijkje in de Meesteressenagenda van Meesteres Sophie: morgen 27 oktober is ze in Alphen aan den Rijn en vrijdag de 30e is zij de gastMeesteres bij Donna Fiera te Arnhem.

2 dagen uit de Meesteressenagenda van Mrs Sophie

Geblinddoekt word je de kamer binnengeleid. Niet alleen zie je niets, je hoort ook niets op de ademhaling van de gastvrouw achter je na. Het is al begonnen en je weet: ik mag en kan niets doen totdat zij iets zegt.  Zij, Meesteres Sophie. De tijd vertraagt en van heel ver hoor je straatgeluiden de ruimte inlekken. Dan, zonder dat er ook maar iets wordt gezegd, valt je blinddoek af. Je ogen moeten wennen aan de vrijheid, ook al is de ruimte niet erg licht. Maar daar ligt ze, op de grond! Ooh, wat is ze mooi! Maar… je snapt het niet, een Meesteres die op de grond ligt? Toch niet voor mij?? Het is duidelijk, deze sessie wordt in niets wat je ervan hebt verwacht. Dan komt het binnen, als een mokerslag: je kan bij deze Meesteres niets verwachten; van net na het intakemoment, totdat de buitendeur van de studio achter je dichtvalt. Het enige dat je kan is het over je heen laten komen. En dat doe ze, als een stoomwals.

Mrs Sophie’s Meesteressenagenda deze week

  • Meesteres Sophie is morgen 27 oktober van 12 tot 20 uur in Salon261 te Alphen aan den Rijn. Wij kennen deze gelegenheid nog niet zo goed, maar gelukkig legt de Meesteres op haar eigen site uit wat je kan verwachten:

De kamer waarin ik deze dag ontvang is een goed ingerichte SM-kamer, deze kamer leent zich uitstekend voor verschillende soorten SM sessies. Door de aanwezigheid van een sling en een bed is dit dé plek voor een sessie met analplay of sensual play. Natuurlijk zijn er veel andere mogelijkheden.

  • Vrijdag de 30e is de topMeesteres van 12 tot 17 uur in een studio die wij wel goed kennen: Donna Fiera te Arnhem. Het is ook wel eens een keer leuk om de Meesteres daar wat over te laten zeggen:

Deze SM-studio heeft verschillende ruimtes die zich uitstekend lenen voor diverse sessies; van soft- tot de hardere SM-sessies. Daarnaast is er een speciale kamer voor crossdressing en een goed ingerichte ruimte voor medical play.

Contact

Wil je een afspraak maken voor een sessie?

  • Mail: info@mrs-sophie.com
  • Whatsap +31 (6) 48 18 77 57

Vermeld in je bericht in elk geval: je naam & contactgegevens, waar en wanneer je de sessie wil boeken, je BDSM-voorkeuren en grenzen en eventuele fetisjen, en of je ervaren of onervaren bent.

Vergeet verder niets te verwachten, deze topMeesteres keert je binnenstebuiten. Het enige dat je kan doen is vóór de overgave je er helemaal aan overgeven. Plezier!

Dit bericht is (na doorklik)128 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)