Meesteres Robin (1991) domineert, pijnigt en vernedert

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mijn naam is Mrs Robin en ik ben op zoek naar slaven om mee te spelen.

Leuk dat je op je zoektocht op Mijn profiel bent aangeland. Ik ben heel benieuwd waarom je hier bent. Waarnaar ben je op zoek? En wat denk je te vinden bij Mij? Heeft mijn profielfoto je aandacht getrokken? Zoek je soms een jonge, langbenige Meesteres? Pas dan wel op voordat je verder leest. Ik wil je namelijk graag waarschuwen –

Ik ben een ervaren Meesteres, maar ook nog erg jong en nieuwsgierig. Misschien wel nieuwsgieriger dan goed voor jou is… Misschien ga ik op jou wel eens nieuwe dingen uitproberen. Dingen die Mij leuk lijken te om bij jou te doen. Misschien dingen waar jij nog geen ervaring mee hebt of die jij nog nooit hebt aangedurfd. Maar wil je je eigen grenzen leren kennen? Lees dan vooral verder.

Meesteres-Robin
Ik ben ondertussen alweer twee drie jaar ProDomme en vind het erg leuk om vanuit mijn eigen onaantastbare positie onderdanige mannen te domineren, te pijnigen en te vernederen. Ik heb heel veel verschillende kicks en sta ook zeker open voor die van jou, als het Mij zo uitkomt.

Een goede voorbereiding van de sessie is het halve werk. Stuur Mij daarom minimaal een week vooraf je sublijst: een mailtje met daarin je fetisjen, kicks en verlangens. Wees concreet als je een afspraak wilt maken en kom snel ter zake, want ik ga niet eindeloos heen en weer mailen. Geef vooral duidelijk je harde grenzen aan, want als ik die niet van je ken kan ik je garanderen dat ik er overheen ga.

Dingen die ik niet doe (en als je er toch om vraagt hoef je ook nooit meer terug te komen):

  • Illegale zaken (minderjarigen en dieren)
  • Scat
  • Needleplay
  • Intiem

Ik ben bereid om je te ontvangen in een mooie, schone en veilige SM-studio in Den Haag.

Contact

Strenge groet,
Mrs. Robin

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.