Meesteres Mercy – smeken om meer, smeken om Mercy

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Welkom op mijn profiel hier op Klapjes,

Ik ben Meesteres Mercy, aangenaam. Voor nu.

[profiel-update, zie onder] Ik ben een Nubian Lifestyle Domme die geniet van macht over mannen. Dat jij voor mij kruipt, daar kan ik erg van genieten. Het enige dat ik van jou verwacht is vertrouwen en gehoorzaamheid. Na een eerste ontmoeting zal je verlangen naar mijn Dominantie.

Mercy-profile

Bedreven ben ik met de zweep, de cane, in cbt, bondage, roleplay, spanking, vernedering en de harde hand. Voor toegewijde en gehoorzame slaven kan ik ook genadig, troostend en liefdevol zijn. Maar dat weet je nooit, misschien heb ik mijn dag wel niet om genade in je te willen zien.

Ben jij bij mij, dan vervliegen je dagelijkse beslommeringen. Ik-ben-jouw-vlucht, jouw ontsnapping uit het keurslijf waarin je niet wil zitten. Bij mij mag je zijn wie je werkelijk bent. Of beter: wie je denkt te zijn. Vanaf daar leid ik je verder in de verkenning naar jezelf. Eenmaal binnen, dan ben jij van Mij. Jij mag aangeven wat jij niet wil, daarna is het aan mij…

Hygiëne en galant gedrag zijn basisvoorwaarden. Ik voer sessies uit in een prachtige en goed ingerichte studio in Den Haag. Stuur jouw verzoek tot contact. Je kunt me benaderen via mail of Fetlife-PM waarin je beschrijft wie je bent en wat je zoekt. Ik zal je daarna laten weten hoe ik verder contact met je opneem over een eventuele sessie. Ik ben benieuwd naar wie je (nu) bent.

Meesteres Mercy, ook wel bekend als Miss Mercy is tevens organisatrice van: Femdomfeest Club Femme, slavenavond POP UP en van KeepItKinky. KiK organiseert de zgn. munches, losse kennismaking- en ontspanningsavonden mbt. BDSM.

 Linken verwijzen naar Fetlifepagina’s.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.