Meesteres Robin (1991) domineert, pijnigt en vernedert

Mijn naam is Mrs Robin en ik ben op zoek naar slaven om mee te spelen.

Leuk dat je op je zoektocht op Mijn profiel bent aangeland. Ik ben heel benieuwd waarom je hier bent. Waarnaar ben je op zoek? En wat denk je te vinden bij Mij? Heeft mijn profielfoto je aandacht getrokken? Zoek je soms een jonge, langbenige Meesteres? Pas dan wel op voordat je verder leest. Ik wil je namelijk graag waarschuwen –

Ik ben een ervaren Meesteres, maar ook nog jong en nieuwsgierig. Misschien wel nieuwsgieriger dan goed voor jou is… Misschien ga ik op jou wel eens nieuwe dingen uitproberen. Dingen die Mij leuk lijken te om bij jou te doen. Misschien dingen waar jij nog geen ervaring mee hebt of die jij nog nooit hebt aangedurfd. Maar wil je je eigen grenzen leren kennen? Lees dan vooral verder.

Meesteres-Robin
Ik ben ondertussen alweer twee drie jaar ProDomme en vind het erg leuk om vanuit mijn eigen onaantastbare positie onderdanige mannen te domineren, te pijnigen en te vernederen. Ik heb heel veel verschillende kicks en sta ook zeker open voor die van jou, als het Mij zo uitkomt.

Een goede voorbereiding van de sessie is het halve werk. Stuur Mij daarom minimaal een week vooraf je sublijst: een mailtje met daarin je fetisjen, kicks en verlangens. Wees concreet als je een afspraak wilt maken en kom snel ter zake, want ik ga niet eindeloos heen en weer mailen. Geef vooral duidelijk je harde grenzen aan, want als ik die niet van je ken kan ik je garanderen dat ik er overheen ga.

Dingen die ik niet doe (en als je er toch om vraagt hoef je ook nooit meer terug te komen):

 • Illegale zaken (minderjarigen en dieren)
 • Scat
 • Needleplay
 • Intiem

Ik ben bereid om je te ontvangen in een mooie, schone en veilige SM-studio in Den Haag.

Contact

Strenge groet,
Mrs. Robin

Comments 5

 1. gato says:

  MrsRobin ken ik al een langere tijd en nog weet ze me te verrassen, verbazen en gewoon ronduit helemaal machteloos te voelen. Kortom als Dominant is ze geweldig en kan met haar uitdagende blik je helemaal gek maken. Daarnaast geniet ze net zoveel van de sessie als jou.

 2. doerak14 says:

  Ik ben verschillende keren door deze mooie lange slanke Meesteres onder handen genomen. Wat een ervaring! De eerste afspraak kan ik me nog goed herinneren. Na eerst via email contact te hebben gehad, afgesproken voor een sessie van twee uur. Onderweg naar Den Haag kwam er nog een bericht van MrsRobin dat ik mijn halsband al om moest hebben voordat ik ging aanbellen. Ik kon het appartement makkelijk vinden, in de auto mijn halsband omgedaan (spannend!) en aangebeld. Kort daarna hoorde ik het geluid van hakken die met stevige klik de deur naderen. De deur gaat open en daar stond Mrs Robin voor me, een prachtige slanke dame in een sexy strak zwart jurkje op torenhoge lak laarzen,heerlijk!! MrsRobin kijkt mij keurend aan en zegt welkom maar je bent wel te laat slaaf, dat zijn strafpunten! Ze steekt een vinger door het metalen oog van mijn halsband en trekt mij achter haar aan de gang door naar de badkamer. Daar liggen een handdoek en leren pols/enkelboeien klaar. Ze zegt uitkleden, douchen en daarna doe je de boeien om en gaat geknield op me wachten in de kamer hiernaast. Ik sta te trillen op mijn benen van opwinding en voel me klein in de aanwezigheid van deze sterke vrouw. Ik douche me snel en kniel midden in de kamer. Ik ben erg zenuwachtig en hoor Mrs Robin naderen. Plotseling voel ik haar handen op mijn rug, ze streelt met haar vingers en laat me even haar nagels voelen.. De zachte aanraking verrast me, maar was precies wat ik nodig had om wat tot rust te komen. Zachtjes fluistert ze in mijn oor de komende twee uur ben je van mij slaaf. Ik stamel ja helemaal Meesteres. De twee uren vlogen voorbij en waren precies waar ik als slaaf altijd van gedroomd heb. Na het spel nog een tijdje fijn zitten napraten met MrsRobin, wat een leuke lieve dame. We spelen nu regelmatig. Ik prijs me gelukkig haar te mogen dienen.
  Slaaf d.

 3. Helmut says:

  Mrs Robin is een natuurtalent. Alles wat zij doet of tijdens de sessie de revue laat passeren gebeurd met zoveel passie en venijn. Deze passie en venijn komen zo natuurlijk tot uiting waardoor ik als onderdaan alle zeilen bij moet zetten om deze Diva zo goed mogelijk te dienen. Voordat je het weet heeft zij je op het verkeerde been gezet, haar mindfucks zijn ongekend. Mrs Robin is een van de meeste consequente Domina’s die ik ooit heb mogen treffen. Niets ontgaat haar en met een blik van “jij kunt wel heel iets anders willen maar ik wil dat je nu ……” krijgt zij alles van mij gedaan. Je kunt het maar beter doen want haar straffen liegen er niet om en ook deze worden op consequente wijze uitgevoerd.
  Vanwege haar jeudige ondeugende karakter zit zij niet “vastgeroest” in bepaalde patronen. Een sessie met haar is een verademing, voor mij persoonlijk zijn het batterijoplandende momenten.

  Hoop nog lang te mogen genieten van haar en haar sessies.

 4. Invasato says:

  Afgelopen Donderdag voor het eerst Miss Robin mogen ontmoeten. Ik had al een tijdje contact met Miss Robin nadat ik haar had gevonden via http://www.klapjes.nl.

  Haar profiel sprak me aan (met name het onverwachtse en de waarschuwing van duidelijk grenzen aangeven of ze gaat er gegarandeerd overheen).

  Zoals ik al zei, hou ik van het onverwachte, opzoeken van grenzen en er vervolgens deze oprekken en dan het liefst zonder genade.

  Voor de sessie begon had Miss Robin mij al verteld dat het verboden was te praten en als ik al mocht praten dan altijd met 2 woorden.

  Miss Robin begon al gelijk goed; ik had straf verdient omdat ik ongemerkt fouten had gemaakt wat stond op 62 zweepslagen. Hoewel het de eerste sessie was begon ze al gelijk stevig te slaan. De eerste paar slagen kwamen naar mijn gevoel aardig aan maar al snel begon ik weg te zakken in een roes en begon ik ongecontroleerde geluiden te maken.

  Na de straf was ingelost had Miss Robin een spelletje bedacht. Een 6 tal verschillende slag attributen en een dobbelsteen. Door middel van de dobbelsteen kon ik mijn slag attribuut dobbelen met als aanvulling, iedere keer als ik dubbel zou gooien dan zou de slagkracht verdubbelen; echter gooide ik tot frustratie heel vaak de 3 (leren plak) en helaas niet de 2 wat de cane zou zijn (wilde zo in gedachte cane streepjes op mijn lichaam).

  Ook mijn tepels, anuus en balzak kwamen aan de beurt door het plaatsen van haar leuke klemmetjes,tepel uitrek mechanism en verschillende dildo’s.

  De 2 uur zijn voorbij gevlogen en ik had nog wel 2 uur extra willen blijven :).

  Wat er afgelopen donderdag is gebeurd was heel bijzonder, Miss Robin voor de eerste dienen en al je al zover laten gaan dat je alles voor haar over heeft.

  Ik hoop dat ik snel weer langs mag komen!

  Invasato

 5. Bart brand says:

  Ik ben op zoek naar een vrouw die mij gek maakt met haar schoenen en die mij klaar laat komen over haar geile schoenen
  ———
  EDIT Red. – reacties kunnen naar info@klapjes.nl ovv “Bart staat in brand”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online stoom afblazen…!

Choose your language

Advertentie

Adverteren

Adverteren op Klapjes.nl