Meesteres Mercy – smeken om meer, smeken om Mercy

Welkom op mijn profiel hier op Klapjes,

Ik ben Meesteres Mercy, aangenaam. Voor nu.

[profiel-update, zie onder] Ik ben een Nubian Lifestyle Domme die geniet van macht over mannen. Dat jij voor mij kruipt, daar kan ik erg van genieten. Het enige dat ik van jou verwacht is vertrouwen en gehoorzaamheid. Na een eerste ontmoeting zal je verlangen naar mijn Dominantie.

Mercy-profile

Bedreven ben ik met de zweep, de cane, in cbt, bondage, roleplay, spanking, vernedering en de harde hand. Voor toegewijde en gehoorzame slaven kan ik ook genadig, troostend en liefdevol zijn. Maar dat weet je nooit, misschien heb ik mijn dag wel niet om genade in je te willen zien.

Ben jij bij mij, dan vervliegen je dagelijkse beslommeringen. Ik-ben-jouw-vlucht, jouw ontsnapping uit het keurslijf waarin je niet wil zitten. Bij mij mag je zijn wie je werkelijk bent. Of beter: wie je denkt te zijn. Vanaf daar leid ik je verder in de verkenning naar jezelf. Eenmaal binnen, dan ben jij van Mij. Jij mag aangeven wat jij niet wil, daarna is het aan mij…

Hygiëne en galant gedrag zijn basisvoorwaarden. Ik voer sessies uit in een prachtige en goed ingerichte studio in Den Haag. Stuur jouw verzoek tot contact. Je kunt me benaderen via mail of Fetlife-PM waarin je beschrijft wie je bent en wat je zoekt. Ik zal je daarna laten weten hoe ik verder contact met je opneem over een eventuele sessie. Ik ben benieuwd naar wie je (nu) bent.

Meesteres Mercy, ook wel bekend als Miss Mercy is tevens organisatrice van: Femdomfeest Club Femme, slavenavond POP UP en van KeepItKinky. KiK organiseert de zgn. munches, losse kennismaking- en ontspanningsavonden mbt. BDSM.

 Linken verwijzen naar Fetlifepagina’s.

Comments 3

 1. SlaveHaert76 says:

  Mrs. Mercy – Den Haag

  Ik was alweer een tijd op zoek naar een donkere Meesteres. Het profiel van Mrs. Mercy leek mij daarom de moeite van het proberen waard. Via email een afspraak gemaakt en met bonzend hart naar Den Haag. Wat een verschijning! Zij lijkt wel 1 meter 90, met een lichaam van een Godin.

  Ik had een sessie van twee uur geboekt, maar heb eerlijk gezegd de tijd niet bijgehouden.Toen ze opendeed wilde ik al direct aan haar voeten vallen, zo’n dominante uitstraling heeft deze Meesteres. Dat Zij dit even toeliet, deed mij al vermoeden dat Zij nog psychologisch best wel vrij ver zou kunnen gaan. Zij keek mij even hard en heel misprijzend aan. Deze Meesteres houdt duidelijk niet van slaven met praatjes en babbels.

  Ik moest me uitkleden en werd aan een houten kruis aan de muur vastgemaakt. De Meesteres hield er niet van dat ik mij niet kon beheersen en steeds naar Haar probeerde te kijken en Zij maakte mij dat onmiddellijk en behoorlijk hardhandig duidelijk door middel van faceslapping. Ik was gelijk weer helemaal bij de tijd. Ja, en wat doe je dan als onderdanige man, alleen, vastgebonden aan een rek met uiteindelijk een kap over je hoofd, terwijl de slagen in steeds hoger tempo op je neerdalen: ik dacht: ik kan me maar beter direct helemaal aan Haar overgeven en op Haar bevel de slagen tellen.

  Dat heb ik geweten!

  Ik weet niet meer waarmee deze Meesteres mij allemaal bewerkt heeft, maar de hele tijd heeft het woord genade op mijn lippen gebrand, en toch probeerde ik het voor Haar zo lang mogelijk vol te houden. Zij genoot er echt van om mij te zien lijden op de rand van mijn kunnen. Zij maakt dat duidelijk door misprijzende en harde woorden, die ervoor zorgen dat ik me steeds kleiner ging voelen. Ik zal ook nog best een aantal dagen plezier hebben van mijn striemen.

  Uiteindelijk kreeg ik een halsband om en moest als een hondje mijn bakje met water leeglikken. Aan het eind van de sessie heeft Zij mij nog met een voorbinddildo hard in mijn kont geneukt terwijl ze mij bestraffend aan mijn halsband trok. Gelukkig had Zij mij rijkelijk met glijmiddel ingesmeerd………

  Deze Meesteres is vrij hard en vernederend. Maar als je als slaaf gehoorzaamt, heb ik ervaren dat Zij ook op het juiste moment even zacht kan zijn (zodat je weer door kunt gaan natuurlijk)

 2. bislaafwillem says:

  200 %
  Alweer een tijd vruchteloos op zoek naar een echt goede meesteres en dan zie ik die toch wat intimiderende foto op Klapjes…..’Vernedering’ en ‘harde hand’ lees ik. Ik slik een paar keer en leg meteen contact met Meesteres Mercy, een afspraak volgt. In de dagen ervoor vraag ik me voortdurend af of ik hier geen spijt van ga krijgen, ik ben in de loop der jaren wat kleinzeriger geworden en dan een harde hand……

  Nerveus zit ik op de bank; ga ik spijt krijgen? Meesteres Mercy komt binnen: 200 % Vrouw en Meesteres, wat een verschijning, en met ogen die plezier uitstralen. Binnen vijf minuten zit ik geknield naakt voor haar en heb mijn eerste strafpunten al binnen: ik kan het niet laten haar aan te kijken en dat mag niet.

  Even later zit haar hand achter in mijn keel, ik kokhals. De boodschap is duidelijk: ik ben van Meesters Mercy, zowel uitwendig als inwendig. Aan het kruis wordt gewerkt aan mijn pijngrens, tepelklemmen, tepelklemmen met pumps eraan gehangen, diverse zwepen. Intussen pijp ik diverse maten dildo’s, die door de Meesteres soms genadeloos ver worden doorgeduwd. Ben ik traag met antwoorden krijg ik een paar stevige faceslaps. Als het nodig is een tedere omhelzing (behalve dat Ze dan toch even ‘iets’ stevig beet pakt..) en dan merk ik dat ze niet alleen 200% Vrouw is, maar ook 200 % naar Vrouw ruikt. Wat een genot.

  Tijdens een korte pauze blijf ik van haar. Ik fungeer als asbak en ze speelt wat met haar sigaret op mijn lichaam. Voor mij geen pauze. Aan de takel volgt een nieuwe serie zweepslagen. Mijn strafpunten worden verrekend met een paddle; bijna roep ik het stopwoord!

  Na de sessie zitten we op de bank, ik nog met de smaak van haar champagne in mijn mond en haar geur in mijn neus. We praten over van alles, Meesteres Mercy is niet alleen 200% Vrouw maar ook een echt Mens. Thuis bekijk ik trots de sporen op mijn billen en hoop dat er de volgende keer meer op staan. Aan mijn pijngrens is gewerkt, maar het karwei is nog niet af.

  En deze slaaf kan nu stoppen met zoeken………

  bislaafwillem

 3. CorHoutzager says:

  Vorige week naar het Amystique event in Den Haag geweest! Dit is wel iets voor de echte masochisten onder ons. Het begon al direct goed met alle slaven geknield in een kring en dan word je voorgesteld aan de vijf aanwezige Meesteressen. Elke Meesteres blijkt in de loop van de avond zo haar eigen specialiteit of zeg maar hobby te hebben. Zo heeft Mrs Saintlawrence de gewoonte om er met cane en paddles net zo lang op los te slaan dat het bloedt van de blote billen gutst. En dan lekker door blijven slaan natuurlijk. Er was ook een intensieve naaldensessie te bewonderen. Niet echt mijn ding, maar er waren genoeg andere dingen te beleven.
  Mrs Mercy was echt een blikvanger met haar prachtige vrouwelijke vormen en indrukwekkende verschijning. Dat Zij verder ook niet echt kinderachtig is, bleek later op de avond, toen Zij één der slaven met een touw aan zijn opgebonden ballen omhoog trok en de “stakker” op zijn tenen moest staan om niet voortijdig de kroonjuwelen te verliezen, zeg maar.
  Een geslaagde event, een leuke avond voor de liefhebbers van Hard en Mrs. Mercy ziet mij zeker nog eens terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *