Herrin Sandra – Hard, Hartelijk, Hartstochtelijk

Ze zit achter het raam in de enige Nijmeegse straat met Dames van Plezier. Maar de ruimte waarin ze zit is slechts een verbouwde meterkast. De prostituees in de rest van het pand vinden het wel fijn dat Meesteres Sandra daar zit; ze houdt de lolbroeken op afstand.

herrin-sandra-nijmegen
herrinsandra8@gmail.com
0623 960 856

Heb je een afspraak met haar, dan zwaait ze hartelijk de deur voor je open. Je knieën knikken, want ze ziet eruit zoals je je een Meesteres voorstelt. Uitdagend, opwindend, lang, sterk, hoge hakken; zéér uitdagend en zéér opwindend.

Eigenlijk zou je al voor de drempel op je knieën willen vallen, maar nog steeds hartelijk houdt ze je tegen: “Nee, beneden”, zegt ze in het Duits, “Unten ist mein Reich”…

Meesteres Sandra, Herrin Sandra om verwarring met een Amsterdamse Naamgenote te voorkomen, is van oorsprong Pools, spreekt perfect Duits en verstaat (en leest) Nederlands als geen andere oosterbuur. Eenmaal in haar rijk, dan ben je van haar. En zij is op haar manier van jou. Haar rijk bestaat uit een dubbel souterrain en is volledig als een pijn-, martel- en vernederstudio ingericht. Alles wat er staat is van haar, dus als jij er bent, jij ook…

meesteres-sandra-profielpagina

Jouw wensen heb je eerder kenbaar gemaakt, via de telefoon of mail, en die staan centraal. In de vele jaren dat Meesteres Sandra als Prodomme actief is, zijn er geen wensen en verlangens geweest – afgezien van dieren en minderjarigen – die ze niet heeft kunnen inwilligen(!). Wil je heel ver, heel diep gaan, dan moet er wel een klik met je zijn en dat is voor haar om te bepalen.

Zoals gezegd: in haar Rijk, waar niemand jullie hoort, waar verder niemand is, ben je van haar…

herrin-sandra-2-profielpaginaZo hartelijk als Meesteres Sandra boven de grond is, zo hartstochtelijk is ze als jullie alleen zijn. Inderdaad, ze is een geboren hartstochtelijke Domina met een sadistische schaduwkant. De meeste slaven en masochisten houden het maar net vol, en dat komt vooral omdat ze de pijn en volledige vernedering op erotische wijze verzacht. Als je dat wil tenminste… Er zijn slaven die haar een dvd of link sturen, met zaken die hen bezighoudt. Waar ze dan voor gaat is dat jij achteraf zegt, of kreunt of stamelt, dat het beter dan op de film.

Onervaren onderdanige heren (en ook dames trouwens!) ontvangt ze ook. De verandering van hartelijk naar hartstochtelijk-hard is dan niet abrupt en gaat zover als zij inschat dat jij nodig hebt. Of misschien droom je van een meisje erbij, dan kan. Heel de straat werkt graag in opdracht van de Meesteres als ze er is.

Herrin Sandra is twee achtereenvolgende weken in de Nieuwe Markt Nijmegen. Daarna vertrekt ze voor twee a drie weken naar Duitsland om vervolgens weer twee weken in Nijmegen haar lusten te botvieren.

Contact

herrinsandra8@gmail.com
0623 960 856

Recensies? Graag! info@klapjes.nl, komen o.a. hier