jan 232014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

vanessa22Zo slaven,

Donderdag 30 januari houd ik, Mrs Vanessa, een triodag met mijn zeer kinky vriendin Meesteres Ruth (foto linkerzijde). Zij is een ervaren jonge (25 jaar) blonde Hollandse Domina met E-cup. Ik heb met haar gespeeld en dat klikte zeer goed. Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat Mrs. Ruth ervaring heeft, passie in het spel en creatief is, in zowel soft erotisch SM spel, als harder of pervers spel, of rollenspel en verbaalspel. Ook lesbi spel is mogelijk ;)

MrsRuth-xWil jij dit geile SM festijn mee maken in mijn goed uitgeruste SM Studio in Den Haag (Geleenstraat 23k10)? Mail dan snel welke tijdstippen en spelduur (triosessies €400,00 per uur), langere speelduur prijs op aanvraag

Let op! Wij verwachten dat het snel vol zal zitten, dus wees op tijd en mail ons snel via info@meesteresvanessa.nl of meesteresruth@hotmail.com. Ook voor bislavensessies a €150,00 per uur! (zie ook www.slaveparty.nl)

Tijdens de sessies is copra niet mogelijk en voor bislaven of slaven voor 1op1 spel die nog niet eerder bij 1 van ons geweest zijn geldt een voorafbetaling van 50% van de sessiekosten per bank of via ons cash op 1 van onze werklocatie, dit om fake afspraken te voorkomen.

Dit bericht is (na doorklik)2456 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.