nov 202020
 

Meesteres Skyler ontvangt vandaag en morgen in de Haagse Hunsestraat (nr. 4) en had zoals velen in onze scenes tot gisteren ‘verplicht vakantie’. Toch heeft ze die dagen goed besteed door aan een eigen website te werken.

Bovenstaande foto zagen wij op Twitter. (Net als overigens een naaldensessie met een vrouwelijke sub…) Wat we ook probeerden, we kunnen het webadres niet vinden. Zet zij zichzelf neer als “Meesteres” of als Goddess zoals zij op Twitter wil worden aangesproken, of misschien ook als Lady… Ook het vergroten van de foto bood geen soelaas. Dus wij in de app, altijd fijn meteen 1op1, maar de sterke Meesteres wilde nog niets loslaten. “Dat merken jullie snel genoeg.”

Contact met Meesteres Skyler

De Meesteres met de schitterende benen houdt ons dus nog even in spanning. Desalniettemin dit berichtje, dan kunnen we als het zover is mooi updaten én… jij kunt haar nu al contacten voor een sessie later vandaag of morgen/zaterdag.

De Nederlandse Godin leest je graag in de app:

  • +31 (0)6 2 666 2  111

Als je haar ziet en je mág wat vragen, misschien weet jij haar het geheimzinnige webadres te ontfutselen. Dan horen we jou graag terug :) Maarrr… niet aandringen als ze onwillig is e.e.a te onthullen, anders zou je het wel eens kunnen merken. Of juist interessant, maar dat is aan jou. Plezier!

Dit bericht is (na doorklik)98 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)