okt 012010
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MrsMoriah-bKlapjes.nl, 1 oktober 2013 – En weer een intrigerend en vooral ook pijnlijk verhaal van slaaf sander over zijn sessie bij Meesteres Moriah. De bezoekjes aan inmiddels ‘zijn’ Meesteres en zijn alhier opgetekende ervaringen lopen bijna 1  op 1. Lees en huiver; van genot of van plaatsvervangende ellende (doorhalen wat n.v.t. is). 

Na de geweldige eerste sessie werd het tijd voor een vervolg. Een week later was het weer zover.

Ik ging direct naar de zolder om mij klaar te maken zodat ik netjes kon wachten op mijn Meesteres. Niet veel later kwam ook Meesteres Moriah de speelzolder op. Ik mocht mijn Meesteres op passende wijze begroeten door het kussen van haar laarzen, kreeg de collar en polsboeien om en moest zelf de enkelboeien om doen. Vervolgens mocht ik gaan staan en begon de Meesteres mij te inspecteren. Weer had Ze die heerlijke lange latex handschoenen aan; hiermee ging Ze over mijn hele lijf en niets werd door Haar overgeslagen!

Na de grondige inspectie werd ik met mijn armen omhoog vastgezet aan de beugel hoog aan de muur. Het bondagetouw werd weer strak om mijn pik en ballen gewikkeld, maar nu wist ik waar het toe diende en wat me te wachten stond. Ondertussen was Meesteres Moriah aan mijn tepels begonnen. Ze fluisterde mij toe dat mijn tepels het nog zwaarder zouden krijgen dan tijdens de vorige sessie. Het zachtjes plagen ging al snel over in harder knijpen en mijn tepels waren al flink gevoelig voordat de tepelklemmen door Haar werden bevestigd. Daar bleef het echter niet bij, want vervolgens begon Zij middels de ketting die beide klemmen aan elkaar verbond, te spelen. Ze keek mij daarbij diep in mijn ogen en daardoor kon ik – ondanks de gemene pijn – mij steeds dieper laten gaan.

MrsMoriah-sessie32

De vorige keer werd ik door mijn Meesters nog met houten wasknijpers versierd, dat was voor nu niet voldoende. Dit keer ging Zij over op wat zwaarder materiaal. Stalen klemmen, met veel venijnige scherpe tandjes. Het plaatsen van de klemmen leek in eerste instantie nog mee te vallen, totdat de Meesteres ermee begon te spelen… De scherpe tandjes beten steeds dieper en harder in mijn huid. Even liet Meesteres Moriah mijn tepels en de klemmen met rust en nam Zij de tijd voor wat slagwerk. Ik kreeg eerst 50 tikken van Haar zweep – om er even in te komen – maar de Meesteres had een nieuwe paddle… De vorige keer werd ik bewerkt met een grenen paddle, maar nu had Ze er een van eikenhout. En die moest natuurlijk uitgetest worden. Ik moest mij netjes aanbieden, en al meetellend kreeg ik 50 slagen van deze nieuwe paddle. Ondertussen waren mijn billen alweer aardig gekleurd. Vervolgens kreeg ik er weer 50 met de zweep, en iedere slag hardop meetellend. Ter afsluiting kwam de paddle van grenen er weer bij, en weer mocht ik tot 50 tellen, wat een totaal van 200 slagen maakte.

MrsMoriah-sessie29

Nog steeds met mijn handen gebonden boven mijn hoofd werd het bondagetouw dat eerder strak om mijn pik en ballen was vastgemaakt, iets losgemaakt. Dit keer wist ik wat er stond te gebeuren. Met twee ferme rukken werd het touw van mijn pik en ballen getrokken. De vorige keer schreeuwde ik het uit van de pijn en vroeg om genade. Nu wist ik wat ging komen en daardoor kon ik het al veel beter verdragen. Hierna haalde Zij ook de klemmetjes en tepelklemmen van mij af. Deze lieten een mooie gekartelde afdruk achter.

Met mijn rug tegen het kruis aan werden mijn armen nu horizontaal vastgemaakt, als een soort kruisiging. Vervolgens kreeg ik een blinddoek om en de spanning nam toe. Ik hoorde wel van alles, maar kon niet bedenken wat het kon zijn. Totdat ik merkte (en rook) dat mijn tepels werden ontsmet. ‘Ze zal toch niet…?’, schoot door mijn hoofd. Maar voordat ik dat kon denken, zat de eerste naald al door mijn tepel. Snel gevolgd door een tweede, door dezelfde tepel! Nog niet eerder had ik meerdere naalden door één tepel gehad. Weer een overwinning! Nog nagenietend van de adrenaline ging Meesteres Moriah door met mijn andere tepel. En ook hier stak ze behendig twee naalden doorheen.

Terwijl ik – nog steeds geblinddoekt – vaststond aan het kruis, hoorde ik een aansteker. Dit keer had Ze ervoor gekozen met kaarsvet aan de slag te gaan. Wat heerlijk voelt dat wanneer dat hete goedje over je lichaam druppelt. Mijn hele borst zat uiteindelijk onder de kaarsvet. Heerlijk!

MrsMoriah-sessie36

Nadat Zij vond dat het genoeg was, stopte Ze en verwijderde ze ook de naalden. Bij het verwijderen kwam er uit beide tepels een straaltje bloed. De Meesteres liet dit bewust even doorstromen – ik zag dat Ze ervan genoot.

‘Mooi voor de foto’, zei ze en nam daar rustig de tijd voor terwijl het straaltje bloed doorliep naar mijn benen. Na de foto’s en haar stralende glimlach, veegde ze het bloed weg. De wondjes waren inmiddels dicht.

Na een heerlijk intiem moment met mijn Meesteres werd het kaarsvet van mij afgehaald en kwamen opnieuw de tepelklemmen voor de dag. Met de klemmen op kreeg ik de opdracht de massagetafel op te bouwen. Ik mocht op mijn rug liggen. De klemmen werden verwijderd en ik werd door Haar helemaal in folie gewikkeld. Alleen mijn hoofd, tepels en pik/ballen waren nog onbedekt. Ik kreeg weer een blinddoek om en de spanning nam toe. Geen idee wat mij nu weer te wachten stond. Ik hoorde wat dingen rammelen, een stalen bakje. Dacht even aan naalden, maar het werd mij al snel duidelijk dat het dit keer iets anders was. Mijn Meesteres had sounds gekocht en ik voelde al snel hoe de eerste in mijn pik verdween. Ik lag stevig in de folie, dus kon niets beginnen. Zo bouwde ze het langzaam op naar een steeds dikkere. Uiteindelijk zei Ze: ‘Nog eentje’…

Eigenlijk voelde ik het het al behoorlijk, maar hoe kun je je Meesters weigeren wanneer ze zoiets zegt met een stralende glimlach rond Haar lippen? Dus ook de laatste sound verdween in mijn pik. Maar Ze had gelijk – zoals altijd – ook die kon ik uiteindelijk wel handlen.

sounds-electro
Nog steeds geblinddoekt hoorde weer van alles, maar dit keer kon ik horen wat er kwam: de violet-wand. De stroomstootjes gingen van mijn tepels naar mijn pik en ballen en de sterkte werd steeds verder opgevoerd. Altijd lekker: elektro. Pure verwennerij van mijn Meesteres.

Na deze heerlijke prikkels werd de folie verwijderd en mocht ik de massagetafel opruimen. De sessie eindigde met een intiem moment met mijn Meesteres, waarin ik op een heerlijke manier kon ontladen, wat een heerlijke beleving… Wat een meer dan bijzondere Meesteres; mijn Meesteres.

Tot gauw, tot de volgende sessie Meesteres Moriah!

slaaf sander
_________________________________________________________________
sanders opgetekende ervaring is tegelijkertijd gepubliceerd op MeesteresMoriah.nl

Dit bericht is (na doorklik)2979 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.