apr 182014
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een van de Meesteressen die we regelmatig op Klapjes zien, maar die voor velen een mysterie blijft, is lifestyle Meesteres Emma Switch. Neem bijvoorbeeld haar naam. Waar komt die vandaan? Zelf zegt ze daarover dat ze net zoveel van pijn ontvangen houdt, als van het te geven.

En dan haar looks. Hier op de redactie hebben we alles bij elkaar een handvol mailtjes gehad met de vraag of ze misschien een transgender of crossdresser is. Nope, in het geheel niet. Ze is behept met een androgyn uiterlijk én een van haar interesses buiten de BDSM-scene is body building.

De combinatie van haar krachtig voorkomen en het feit dat ze een pijnswitch is, zou misschien een te grote drempel kunnen zijn voor geïnteresseerde maar wel beginnende subheren. Dat is nou net de reden dat Meesteres Emma Switch tegenwoordig Skypesessies aanbiedt.

Hoe het werkt en wat je kan verwachten
De Meesteres zelf aan het woord: “De sessie verloopt via het skypeadress mistressemmaswitch  na betaling via paypal.”

“Uiteraard leent de camera zich niet voor alle type sessies  en prefereer ik nog steeds echt contact, maar  muscle en feet worship, vernedering, anal play voor de camera of sissification behoren zeker tot het palet van mogelijkheden.”

Meer info: MistressEmmaSwitch.Com

EmmaSwitch-18-4-14

Dit bericht is (na doorklik)3002 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.