mrt 192015
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Caramel-tour-2015english-flagMadame Caramel heeft het druk vandaag de dag. Zo zit ze in Dubai, en let je even niet op, dan is weer terug in Londen of verschijnt ze ineens in Boekarest of The States. En nu dus, zo appte ze net voordat ze in het vliegtuig stapte, is ze in Nederland.

I arrive the 19th till 23rd. Limited bookings only in a Domestic setting with a possibility of double Domme and Bi sessions.

Niet alleen wordt de travelling Black Mistress uitgenodigd door ‘elderly statesmen’ die zich de tering laten straffen omdat ze in het dagelijks leven met teveel macht moeten dealen (sorry, er zijn net verkiezingen geweest :). Ook Vrouwen verzoeken misschien wel de hardste én meest-alerte (voor haar slaven) Dominatrix on the Planet om langs te komen om hen de fijne kneepjes van het vak te leren.

Maar gelukkig (voor velen) staat Madame Caramel ook open voor sessies voor henk (van I/ingrid), de gewone man zoals jij en ik dus. Als je ervan houdt dan, en haar loutering kan dragen. De komende dagen dus in Nederland. Neem nu vanaf hier contact met haar op. (Mooie bookingslijst om te bekijken trouwens!)

Caramel-19-3-15

Dit bericht is (na doorklik)1242 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.