mrt 082017
 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Is het Internationale Vrouwendag gaat nou net vandaag dit stukkie over mannen. Over mannen met een fetisj. Een vreemde fetisj. Mannen met een vreemde fetisj die erover willen vertellen. Anoniem natuurlijk. Waarom wij van klapskes meewerken aan de betreffende oproep, is om dwalende jongemannen (en ook zoekende jonge Vrouwen uiteraard) een hart onder de riem te steken.

“Jij bent niet de enige…”

Komen dit soort knullen hier op klapjes, dan krijgen ze heel(-heel-heel) snel door dat ze niet de enigen zijn(, maar het is de vraag of het allemaal zo snel en heftig moet). Gelukkig voor hen is deze goedbezochte site niet het eerste wat ze tegenkomen. Waar ze eerder op stuiten is het internationaal befaamde Vice.Com. Ken je Vice? Het eerste westerse medium, want journalistiek neutraal, dat in 2014 een inside reportage kon maken over IS/ISIS/Daesh.

Welnu, Sander van Vice Nederland (en Vlaanderen), zoekt fetisj-doorleefde heren (en Dames, maar ja… niet hier verwachten we) voor een eerlijk en anoniem verhaal. Doe het voor jezelf, om je verhaal te vertellen bijv., maar doe het ook voor de zoekende jonkies.

Hieronder Sanders oproep en hier zijn e-adres: sander.roks@vice.com

Do the right thing en… heb plezier!

vice-8-3-2017

Dit bericht is (na doorklik)1322 keer gelezen. De meeste mensen lezen berichten vanaf blogroll/homepage

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sorry, the comment form is closed at this time.