“Twee van mijn sessies met Meesteres Cheyenne” door ChastityLoverR

Twee van mijn sessies met Meesteres Cheyenne is geschreven door ChastityLoverR en uiteraard na toestemming van Meesteres Cheyenne gepubliceerd.

Het is eind september, nadat de vorige sessie alweer meer dan een maand geleden was, en ik op dit moment al 49 dagen geen orgasme toestemming heb van Meesteres Cheyenne. Is het weer tijd voor een sessie. Ik loop binnen bij studio Casa Cherda, en Meesteres Cheyenne opent de deur.

Ze ziet er weer prachtig uit, we lopen naar boven en ik begin mij uit te kleden. Samen met de financiële overhandiging, overhandig ik ook de sleuteltjes van mijn Chastity cage, wat mij als onderdanige een heerlijk gevoel geeft. Als snel beveelt Meesteres Cheyenne mij naar de grond om haar prachtige laarzen te likken. Enthousiast ga ik te werk, en al snel komt mijn kooitje strakker en strakker te zitten.

Ook deze begin ik te deepthroaten

Niet veel later pakt Meesteres Cheyenne een voorbinddildo (á la 16 cm), en ik begin haar voorbinddildo te pijpen. Gelukkig heb ik, in tegenstelling tot de vorige keer, nu thuis wel geoefend. Dit ziet ook Meesteres Cheyenne, ze zegt dat dit mij te makkelijk af gaat in vergelijking met de vorige keer. Ze pakt een grotere voorbinddildo, waarvan de inbreng lengte toch al gauw rond de 26 cm zit. Ook deze begin ik te deepthroaten, en tot mijn eigen verbazing kom ik hier ook behoorlijk ver.
Meesteres Cheyenne is hier blij mee, en zegt dat ik op deze manier, wellicht ooit nuttig voor haar kan zijn als een pijpsletje achter het raam. Bij deze gedachte begint mijn kooitje nog strakker te zitten. Tegelijkertijd spuugt ze mij in m’n gezicht. Heerlijk die vernedering.

Steeds laat ik mijn grens weer wat verder verleggen

Een poosje later in de sessie bind Meesteres Cheyenne mij vakkundig vast aan het bed. Tijd voor wat waterboarding, Iets waar ik als sub al ‘’behoorlijk’’ wat ervaring mee heb, maar Meesteres Cheyenne nog niet. Zij pakt een kopje met water en ik krijg een stoffen doek over mijn hoofd. Rustig giet ze hem leeg en ik begin wel iets te spartelen, maar het valt mee. Ook Meesteres Cheyenne heeft dit door. Ze pakt een grotere kan met water, opnieuw een doek over mijn hoofd, en giet zij deze, wat gerichter op mijn neus en mond, rustig (met tussenpauzes) leeg. Steeds laat ik mijn grens weer wat verder verleggen. Ik heb een object vast in mijn hand, zodra ik deze laat vallen geef ik aan dat het echt tijd is om adem te halen. Al laat ik deze soms wat vroeg los terwijl ik nog wel een paar seconden langer door kon. (Stille hint Meesteres Cheyenne ; )

sessies Meesteres Cheyenne

Haar gouden champagne

Als wij klaar zijn met dit spel, heeft Meesteres Cheyenne haar gouden champagne opgevangen in een infuuszak, deze wordt opgehangen. En door middel van een slangetje en een speciale mondgag krijg ik drupje voor drupje dit langzaam toegediend. Heerlijk, zo’n constante flow van deze champagne. Terwijl dit gaande is voor een hele poos, tease’t Meesteres Cheyenne (of moet ik hierbij zeggen; Queen of Tease & Denial) mijn opgesloten pikkie. Haar handen gaan overal naar toe, zelfs over mij kooitje.

Zero relief…

Maximale opwinding voor mij met ‘’ZERO relief’’. Dit spel in combinatie met haar champagne die nog steeds stroomt, zet mijn kooitje echt op knappen. Uiteindelijk bevrijdt zij zelf mijn pikkie uit z’n kooitje. Er stromen gedachtes door mijn hoofd, zou ik dan eindelijk mogen klaarkomen vandaag? Meesteres Cheyenne begint met trekken. Echter, elke keer net voordat ik klaarkom stopt ze alle stimulatie. Dit maakt mijn hoofd dol, en tegelijkertijd geniet ik hier maximaal als sub van. Na een poosje krijg ik toestemming om klaar te komen. Alleen, zodra mijn pikkie begint te spuiten. Haalt Meesteres Cheyenne haar hand weg, resultaat, een ruined orgasm. Na deze 49 dagen heb ik dus nog steeds geen normaal (genietbaar) orgasme gehad. Meesteres Cheyenne Sluit mijn pikkie weer op in het kooitje, en beveelt mij te douchen en aan te kleden. (L)ocktober staat voor de deur, in oktober mag ik ook de hele maand niet trekken van Meesteres Cheyenne. In november zien we wel verder zegt ze. Met behoorlijk blauwe ballen vertrek ik naar huis.

Sessies Meesteres Cheyenne

Echt orgasme al 83 dagen geleden

Begin november sta ik weer bij Meesteres Cheyenne op de stoep. Zodra ik binnen ben staat Meesteres Cheyenne mij weer op te wachten. Op dit specifieke moment is een echt orgasme al 83 dagen! geleden. Al snel word ik vastgebonden aan het kruis. Ik krijg een hoofdkap over mijn hoofd, waardoor ik niks meer zie. Dan voel ik een pijnscheut door mijn linker tepel. Al snel volgt mijn rechter. De tepelklemmen zijn dus op gezet. Sensueel begint Meesteres Cheyenne aan de klemmen te trekken en twisten. Daarna wordt er een vibrerend iets tegen mijn kooitje gehouden. Al teasend gaat Meesteres Cheyenne te werk, vibratie aan, vibratie uit. Telkens als de vibratie stopt verlangt mijn opgesloten pikkie naar meer. Hierbij is de frustratie in mijn gekreun te horen. Meesteres Cheyenne geniet hiervan.

Na een poosje teasing worden mijn tepelklemmen verwijderd. Daarna doet Meesteres Cheyenne nog een nippletwist op bij tepels. Super gevoelig, al probeer ik een pijn kreun te vermijden.
Ik word losgemaakt van het kruis en word half aangekleed & omgetoverd tot goedkoop hoertje. Hoge laarzen aan, pruik op. En een soort half jurkje/topje. Meesteres Cheyenne beveelt mij rond te lopen op deze enorme hakken en als vrouw te bewegen. Super vernederend natuurlijk, maar al snel begint mij opgesloten pikkie hierdoor te lekken op de vloer. Meesteres Cheyenne beveelt mij dit op te likken, braaf doe ik dit. Tevens beveelt ze mij hierna direct over te gaan op het likken van haar laarzen. Haar hak moet ik ook pijpen, al gelijk krijg ik een tik tegen mijn wang. Ik wil geen tanden voelen op mijn hak beveelt ze. Ik doe mijn uiterste best haar hak zo diep mogelijk te krijgen, en ik ga zo een poosje door.

sessies Meesteres Cheyenne

Elke keer wanneer ik zelf de regie probeer over te nemen door haar hand te rijden, krijg ik een ferme tik op mijn pikkie

Even later in de sessie lig ik weer vakkundig vastgebonden op het bed, met de infuuszak gevuld met champagne van Meesteres Cheyenne aangesloten op mijn mond-gag. Drupje voor drupje druppelt de zak weer leeg. Al snel wordt mijn pikkie bevrijd uit z’n kooitje. Meesteres Cheyenne begint heel licht mijn pikkie ‘’op te werken’’. Elke keer wanneer ik zelf de regie probeer over te nemen door haar hand te rijden, krijg ik een ferme tik op mijn pikkie. Meesteres Cheyenne bepaalt het tempo en in duidelijk niet, zoals het hoort. Wanneer de infuuszak leeg is. Ontkoppelt Meesteres Cheyenne deze en begint ze op mijn gezicht te zitten. Dit I.C.M. de teasing van mijn pikkie die al een hele poos gaande is. Doet mij bijna klaar komen. Alleen stopt Meesteres Cheyenne weer net op tijd.

Van alles spookt er door mijn hoofd, zou ik vandaag eindelijk mogen komen? En wordt dat dan een ruined orgasm of een echte? Nadat ik voor de ontelbare keer bijna ben klaargekomen, door de tease & denial, houd ik het niet meer. Zonder officiële toestemming van Meesteres Cheyenne kom ik klaar. Gelukkig gunt Meesteres Cheyenne mij echter wel een volledig orgasme. Meesteres Cheyenne begint sneller en harder door te trekken, en ik kom voor het eerst in 83 dagen heerlijk en spuitend klaar. (ik wist niet eens dat ik zover kon spuiten). Nadien beveelt ze mij voor straf wel alles braaf op te likken. Als sub is dit wel het minste wat ik kan doen. Ik zet mijn verstand op nul en lik braaf alles op, zoals het hoort. Ik douche mij en kleed mij om. En bedank Meesteres Cheyenne voor het lang verlangde heerlijke orgasme. Echter betwijfel ik of ik in de volgende sessie mag klaarkomen, aangezien ik eigenlijk nog niet mocht komen. Nu al verheug ik mij op deze aankomende sessie

Dank U Meesteres Cheyenne!