Shoppen met Meesteres Vesta (fantasie)

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

“We gaan de stad in! Ik ben helemaal niet tevreden over je kleding.” Dat laatste wist ik al wel. “Strip” is altijd zo’n beetje het eerste wat Meesteres Vesta tegen me zegt ;-) In de stad loopt ze resoluut naar een kledingwinkel. Er hangt veel dameskleding en lingerie en tot mijn opluchting ook wat herenkleding. Er zijn alleen een paar verkoopsters in de winkel die O/ons vriendelijk begroeten. Achter in de winkel zijn de pashokjes. Daar wijst Ze me naar toe.

Vesta-3-12-14-a

“Geef me je broek en shirt”. Ik geef ze aan door het gordijn en wacht af. Al gauw gaat het gordijn weer open. Meesteres Vesta staat met mijn broek en shirt over Haar arm. Naast haar staat een van de verkoopsters me met een kleine glimlach op te nemen. “Oké. Ik weet genoeg” zegt ze en samen lopen ze de winkel in. Ik hoor de deurbel en trek het gordijn snel dicht. Met iets te veel geluid, want ik hoor meteen voetstappen. Het gordijn gaat weer open. Meesteres Vesta kijkt me streng aan. “We hebben hier allemaal wel eens een blote man gezien. Er is niets om je voor te schamen!” De verkoopster lacht en fluistert iets in Haar oor. “Trek je boxer ook maar uit. Daar zoeken we ook iets voor” zegt Meesteres Vesta met een sardonisch lachje om haar mond. Ik trek m’n onderbroek uit en geef die aan m’n Meesteres. “Handen achter je rug. Zoals ik al zei hebben we allemaal wel eens een blote man gezien” zegt Ze net iets te hard. Gelukkig zijn de pashokjes niet helemaal in het zicht van de winkel, maar ik schaam me toch wel.

Meesteres Vesta loopt met de verkoopster weer de winkel in. In de winkel hoor ik geroezemoes en regelmatig gelach en het geluid van kleerhangers. De deurbel gaat ook weer. Beide verkoopsters komen aanlopen met een bonte variëteit aan kleding. Het lijken alleen maar shirtjes en blouses te zijn, die ze me een voor een laten passen. Ik kom maar met moeite in de shirtjes, maar daar lijken de dames juist van te genieten. Ze laten me showen met de armen in de lucht en laten me rondjes draaien. Ondanks het ongemak begint m’n pik toch wel enigszins stijf te worden. Het gebeurt niet elke dag dat een stel jonge dames me zo staan te bekijken. Verschillende dames komen even vlug kijken, maar verdwijnen ook weer. Een van de verkoopsters gaat een oudere dame helpen.

Je gaat jezelf achter het gordijn klaartrekken! Je komt in je hand en die steek je langs het gordijn naar buiten

Nadat ik weer de deurbel hoor zie ik m’n Meesteres weer. In de ene hand heeft ze mijn portemonnee en in de andere een tasje waar een wijnfles uitsteekt. Ze overlegt even met de verkoopster. “Ik begrijp dat niets je past en ik zie dat je hier iets te opgewonden van wordt” zegt Ze boos. “Je gaat jezelf achter het gordijn klaartrekken! Je komt in je hand en die steek je langs het gordijn naar buiten. En dat alles op je knieën!” Ik ben al snel klaar, steek m’n hand naar buiten en wacht af. Ik hoor van alles. Glasgerinkel, stemmen, voetstappen tot soms vlakbij en veel lachen. Ik verlies het besef van tijd.

Als het gordijn open gaat staat Meesteres Vesta voor me. Ik mag mijn hand afvegen aan een tissue en moet haar vervolgens op m’n knieën volgen. In een loungehoek zitten de verkoopsters en ook de oudere vrouw. “Bedank de dames voor hun tijd en bied je excuses aan voor je gedrag! Een voor een!” Ik doe wat me gezegd wordt en kniel voor de eerste dame. Die wijst op haar voeten. Ik kijk m’n Meesteres aan en naar haar knikje kus ik haar voeten en spreek mijn dank en excuses uit. Dat doe ik ook bij de 2e verkoopster, maar de oudere dame wijst op haar knieën. “Er overheen liggen!” Meesteres Vesta knikt weer als ik naar haar op kijk. Terwijl de oudere dame me spankt nemen de overige dames een positie in waar ze zowel m’n gezicht als de spanking goed kunnen zien. Ze genieten van hun glas wijn en het uitzicht.

Als de spanking afgelopen is gloeien m’n billen. Ik kruip naar m’n Meesteres en kniel voor haar. Ook haar dank ik en ik verontschuldig me voor m’n gedrag. Nadat ik uitgebreid haar voeten heb gekust geeft ze mij m’n kleren. “Kruip langzaam naar het pashokje. We willen goed zicht op je mannenbiefstuk. Kleed je aan en wacht.” Vesta-3-12-14-c

Ik kruip langzaam terug naar het pashokje onder luid gelach en gejoel van de dames. Nadat ik aangekleed ben, mag ik meelopen. Meesteres Vesta geeft me een tas met spullen. De verkoopster haalt de deur van het slot en laat O/ons uit. “Tot de volgende keer…”

servingGoddess

<<Purely fantasy>>
<< Not for play>>
<< Don’t try this (and that) at home>>

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.