Sadistische smokesessie met Meesteres Veronique

Mrs-Veronique-1-1-15Afgelopen dinsdag heeft Mrs Veronique mij opnieuw onderworpen aan pijn en genot. Door Mrs Veronique met haar sadistische humor werd ik aan het kruis gezet en werden er gelijk Thaise tepelklemmen op mijn slettentepels gezet. Mijn tepels werden goed hard aangepakt, er werd in geknepen, ermee gedraaid en de klemmen werden zodra ik een beetje aan de pijn gewend was steeds iets strakker gezet. Tussendoor bleef ze heerlijk met de klemmen spelen en met haar humor wist Ze de sfeer er goed in te brengen.

Mrs. Veronique weet dat ik een smoke fetisj heb, dus eerste sigaret werd aangestoken, Ze blies de rook in mijn gezicht en Ze gebruikte me als Haar asbak. Maar dat was niet genoeg. Ze hield de brandende sigaret tegen mijn tepels. Ook werden mijn pik en ballen niet ontzien. Tijdens het roken spuugde Ze in mijn gezicht en moest ik met mond open doen om Haar spuug te ontvangen. Ook kreeg ik een rochel in mijn ogen. De brandende sigaretten doofde Ze in mijn mond of op mijn pik maar ze zorgde ervoor zorgvuldig voor dat dit geen blaar opleverde! Toen pakte ze m’n pik beet en duwde een geribbelde sound in mijn plasbuis, deze had Ze nog ingesmeerd met tijgerbalsem, ze neukte mijn pik ermee! De sound ging tot het einde ertoe erin, wauw wat een genot was dat!

ik werd gewoon diep geneukt in mijn keel

Daarna werd ik losgemaakt en pakte Mrs. Veronique een open stel kousen en een veels te kort jurkje, aantrekken geile slet zei Ze. Toen ik het aanhad gedaan, werd ik vastgebonden op een kooi en m’n benen werden opgetakeld. “je bent een Sissy Ssssletje”, zei Mrs. Veronique en mijn nieuwe Nickname was geboren. Een grote dikke strap-on werd aangedaan, en zonder enige waarschuwing diep in m’n keel gepropt, ik werd gewoon diep geneukt in mijn keel, ik voelde tranen maar ik hield vol. Toen de dildo goed nat was, ging Ze voor me staan en zei: “Binnen… zonder kloppen, hehehe” en duwde hem gelijk diep naar binnen.

“Jij kleine geile Sissy, ik neem je hard, geile Sissy dat je bent!” Ik genoot hiervan, tijdens het neuken stak Ze zelfs nog een sigaret op en speelde Ze hard met mijn tepels. Ik kwam na een heerlijk hard en sadistisch spel dan ook heerlijk klaar.

Het was weer een super sessie, het fijne is dat Ze tijdens het spel humor heeft maar ook streng kan zijn. Ze zoekt je grenzen op en mij krijg Ze ook steeds iets verder. Ik geniet ervan, steeds weer en ik love Haar spel!

Onderdanige geile groeten,
Mrs Veronique’s Sissy Sssssletje!

Comments 3

  1. Hans says:

    Hallo dat klinkt zeker fijn alleen ik hou alleen van roken tegen mijn pik. Niets ontzien en lekker roken en bewerken. Blaren is niet erg als het maar lekker is. Geen blaren ook goed als ik het vuur maar voel

  2. Corné v hautum says:

    Graag blauwe kont oa slaan en trappen wel graag gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *