Noppen en naaldhakken

Hij zat net in de kleedkamer en had een zware wedstrijd achter de rug waarbij hij moeilijke beslissingen had genomen. De dames van Flevoboys konden deze wedstrijd kampioen worden als ze zouden winnen. De tegenstander, FC Almere dames kon degradatie nog ontlopen, maar dan moesten ze winnen. De uitslag: 2-2, dus geen kampioen vandaag en tevens een team dat gedegradeerd was.

In de gang klonk het getik van noppen en dat kwam zijn richting op. Het waren er veel. Onrustig zat hij op zijn telefoon naar wat YouTube-filmpjes over trampling te kijken, zijn favoriete bezigheid. Nou ja, zijn fantasie eerder, want echt overlopen was hij nog niet. Ja, 1 keer, door zijn vrouw, maar die vond het niks. Kwam waarschijnlijk ook omdat ze er misschien iets te zwaar voor was, althans, om op zijn kleine lichaam te gaan staan. Ook daarom was hij blij dat hij het damesvoetbal leidde als scheidsrechter; al die noppen die door de dames in het gras werden gedrukt. Al dat gras en die grond dat platgetrapt werd; graag zou hij willen dat hij dat was, dat gras en die grond…

Heel vaak had hij erover gefantaseerd. Hij had zelfs er met iemand voor willen afspreken, vertrapt te worden onder een vrouw die voetbalschoenen droeg. Zover was het helaas voor hem niet gekomen, hij durfde simpelweg niet, vanwege zijn vrouw.

Hey Sil, moet je eens kijken? Dit zit die viespeuk dus gewoon te kijken

De deur van zijn kleedkamer werd ruw opengetrokken en de aanvoerster van Flevoboys stapte op haar Adidas-voetbalschoenen, in het roze gekleurd, naar binnen. Terwijl ze zijn telefoon ruw uit zijn handen trok, zei ze: ‘Scheids, wat ben je een klootzak! Waarom heb je die 3-2 afgekeurd in de laatste minuut?’ Hij stamelde iets dat het buitenspel was. ‘Hun vlagster had gevlagd’, antwoordde hij. Het waren ook zijn eigen bevindingen, voegde hij er aan toe.

Dreigend stond nu de donkere aanvoerster voor hem. ‘Het was geen buitenspel, hoor je dat, vuile teringlijer! Weet je, ik heb zin om je iets aan te doen, iets wat gerechtigheid zou brengen voor deze beslissing’.

Op dat moment kwam de aanvoerster van FC Almere binnen. Op kleurige Nikes stapte ze op hem af. ‘Waarom heb je 5 minuten voor tijd ons een zuivere penalty onthouden, lul?! Ze gaat zeker voor de grap op deze natte grond liggen? Als jij die penalty had gegeven, waren wij nu niet gedegradeerd, eikel. Jij moet boeten hiervoor, zeker weten. Mijn team staat je buiten op te wachten. Het gaat pijn doen, haha‘, beet ze hem toe.

Terwijl de aanvoerster van FC Almere bezig was met de scheidsrechter, zat de donkere dame op de telefoon van de scheidsrechter met stijgende verbazing te kijken naar een filmpje op YouTube.

‘Hey Sil, moet je eens kijken? Dit zit die viespeuk dus gewoon te kijken’, zei de donkere aanvoerster tegen haar collega-aanvoerster. Sil keek op en verplaatste haar blik van de scheids naar de telefoon die nu voor haar neus gehouden werd. Het drong nog niet helemaal door tot haar, terwijl er een filmpje werd gestart met een man die op de grond lag en een wat forsere vrouw op naaldhakken die naast hem stond. Vervolgens stapte zij zonder mededogen op de man en liep even met haar volle gewicht over hem heen. Ze pakte de telefoon over en bekeek het tafereel verder. De vrouw op het filmpje stapte echt overal op hem, terwijl de man het uitschreeuwde van de pijn. Sil keek naar de man, de scheidsrechter en zag nog net dat hij eventjes aan zijn kruis zat.

‘Vind je dit opwindend, scheidsrechtertje?’, vroeg ze hem. Hij keek op, naar de vrouw die minstens zo groot als hij was. Nou ja, groot, hij was zelf nog geen 170 cm hoog en had een slank postuur. De vrouw op het filmpje zou 2x zijn gewicht hebben gehad. Hij stamelde. Sil verhief haar stem:

‘Hey lul, ik vroeg je wat’. De donkere aanvoerster ging zich er nu ook mee bemoeien en ging voor hem staan. Nu moest hij omhoog kijken, want ze was een lange en grote verschijning. Zwaarogend maar afgetraind, dus spieren. ‘Melissa, ik denk dat we wel weten wat we met hem gaan doen’, knipoogde Sil naar haar donkere tegenspeelster. Melissa liep richting de deur van het kleine kleedkamertje en deed de deur open.

Deze man houdt ervan om letterlijk overlopen te worden

‘Dames, we zijn eruit. Beide teams zijn heel erg benadeeld en de scheids heeft dat ingezien. Sterker nog, hij wil graag gestraft worden voor de leiding die hij vandaag tentoon heeft gespreid. Zodat hij dit niet nog eens doet. Hij wil er naar eigen zeggen van leren. Dus ik wil jullie verzoeken om allemaal naar kleedkamer 1 te gaan en daar even te wachten. Wij komen dan z.s.m. met onze scheidsrechter en zullen dan uitleggen wat de bedoeling is, oké?’ Na deze woorden gingen beide teams richting kleedkamer 1. Melissa keek ze na. Ze genoot van wat er richting kleedkamer 1 liep. Hier komt hij niet levend uit, we zullen hem te grazen nemen haha, dacht ze.

Ze draaide zich om en liep weer op de scheidsrechter af. ‘Kom je mee, we gaan even naar een andere locatie’. Hij verzette zich, maar het feit dat ze wel gewend was om met arrestanten om te gaan, in haar vak als politieagent, kwam haar nu goed uit. Met een simpele beweging had ze zijn armen op zijn rug en liepen ze richting de deur. Sil volgde haar met de telefoon in haar hand. Na een korte wandeling kwamen ze met zijn drieën aan in kleedkamer 1. Hij keek voor zich en naast zich. De ruimte had zich gevuld met zo’n 40 vrouwen, niet allemaal speelsters trouwens. Ook wat publiek had zich in de kleedkamer opgesteld. Sil legde uit:

‘Deze man houdt ervan om letterlijk overlopen te worden’. Een geluid van vraagtekens ging door de ruimte. Ze vervolgde: ‘Voor degenen die niet weten wat dit is, laat ik nu even een filmpje zien dat hij net zat te bekijken toen Melissa zijn kleedkamer binnenviel’. Melissa knikte bevestigend in het rond naar de menigte. Het filmpje werd afgespeeld terwijl de scheids nog steeds in de armgreep van Melissa zat. Hij keek rond, terwijl het 4 minuten durende filmpje werd afgespeeld. Bespeurde hij afkeer bij de vrouwen? Integendeel, velen keken verwonderd en met grote interesse naar het getoonde.

In het filmpje, aan het einde, stapte de dame van de man af en liet hem liggen terwijl hij crepeerde van de pijn. Een laatste camerashot ging over zijn ontblote lichaam en lieten allemaal putjes in zijn lijf zien die veroorzaakt waren door de hoge hakken van de dame. Toen stopte het filmpje.

‘Dames, zoals al door Melissa aangehaald, wil de scheids graag gestraft worden en wij denken dat dit op deze manier moet gebeuren. Wie hier niet aan mee wil werken, kan nu deze ruimte verlaten’. Tot grote verbazing en verrassing van de scheidsrechter stapte niemand uit de groep om te vertrekken. Sterker nog, ze werden enthousiast. ‘Dat dacht ik al’, vervolgde Syl, ‘ik heb nu 4 veters nodig om hem op de grond vast te binden.’ Al snel waren deze gevonden en Melissa zorgde ervoor dat de scheidsrechter werd uitgekleed, tot aan zijn slip. Vervolgens werd hij bij de uitgang op de grond op zijn rug gelegd en aan handen en voeten vastgebonden, met daarbij de armen en benen gespreid. Toen dat klaar was, nam Melissa het woord: ‘Dames, jullie hebben nu de mogelijkheid om de man te straffen voor zijn falen. Voor het onrecht wat ons allen is aangedaan. Door hem is er geen kampioenschap voor de Flevodames. En ook door hem zijn jullie van FC Almere gedegradeerd. Jullie kunnen nu naar buiten lopen, via deze man. Stap op zijn lul, op zijn buik en borst en stap vervolgens via zijn hoofd van hem af. Wees niet voorzichtig en wees ook niet bang voor gevolgen, want dat was hij ook niet tijdens de wedstrijd.’

Karin, wil je even wat tape halen, dat geschreeuw moet stoppen. Anders hebben we zo de politie hier

Hij lag op de grond te rillen. De vloer was koud en het idee dat zo meteen een woedende menigte over hem heen zou stappen, maakte hem angstig. Daarbij was hij bang voor de afdrukken die er in zijn lijf zouden ontstaan. Want dat was zeker. Hoe zou hij dat uit moeten leggen aan zijn vrouw. Hij begon te jammeren toen de eerste vrouw zich aandiende om op hem te stappen.

‘Nee, nee, mijn vrouw!’ Een stap volgde op zijn penis, de noppenschoen werd precies op zijn lul gezet. De keepster van de thuisploeg genoot ervan en stapte langzaam door naar zijn buik. Ze was, bijna net als alle dames in deze ruimte, aan de ietwat forsere kant. Daarna naar zijn borst en vervolgens naar zijn hoofd. Hij keek met zijn gekantelde hoofd naar boven, vanuit zijn ooghoeken, terwijl zij op hem neerkeek. Het was zwaar, maar wel uit te houden en dat verbaasde hem. De keepster stapte van hem af en hij probeerde zich op te richten om te kijken wat de schade was. Hij zag de rode plekken van de stalen noppen in zijn buik en borst. Maar lang had hij niet de tijd om daarover na te denken. Een lid van het publiek, de sjaal van FC Almere om haar nek, plantte haar hak op hem. Hij keek naar haar, zij keek naar hem. Hij zag woede in haar ogen. Ze bleef staan op zijn penis, het deed hem pijn. Weer schreeuwde hij het uit, iets wat Melissa stoorde.

‘Karin, wil je even wat tape halen, dat geschreeuw moet stoppen, anders hebben we zo de politie hier’. De keepster van de thuisploeg liep weg. Ondertussen was de bezoekster aangekomen bij de buik van de scheids. Ze zette haar andere voet ernaast.

‘Alsjeblieft dame, heb meelijden, ik kan dit zo niet uitleggen aan mijn vrouw!’ De vrouw op zijn buik keek hem aan en zei: ‘En je kunt wel uitleggen dat we gedegradeerd zijn, lul?’ en ze stapte verder via zijn borst. De naaldhak drong diep in zijn borst en ze stapte lachend via zijn hoofd weer af. Kort daarna kwam Karin, de keepster, terug met de gevraagde tape en die plakte ze op zijn mond. ‘Heerlijk die stilte’, glimlachte ze.

De stampede vervolgde met de volgende dame die op zijn lichaam stond. De, van oorsprong, witte slip was op zijn kruis al veranderd in modderig zwart. Hij gilde het uit, maar dat werd gesmoord in de tape toen de keepster van FC Almere op zijn buik haar hakken draaide. En het ging nog wel even door. De ene na de andere dame nam het ervan om haar ongenoegen staande (en lopende) te uiten. Naaldhakken lieten diepe sporen achter op zijn buik, noppen werden heel erg diep in zijn borst gepland. De scheidsrechter leek het allemaal niet meer echt bewust mee te maken. Nog 1 keer richtte hij zich op om te zien wat de schade aan zijn lichaam was. Hij zag putten, schrammen, afdrukken van noppen, zijn onderbroek een moddervod.

Zijn penis voelde hij niet eens meer toen Sil als een na laatste op hem plaats nam. Tergend langzaam stapte ze op zijn lul, draaide vervolgens met haar volle gewicht haar schoen op zijn lul. Een luidde kerm werd gesmoord door de tape, die, ondanks de hevige schreeuwpartijen, stand hield. Vervolgens stapte ze met haar andere voet op zijn buik. Weer een draai met de noppen. Langzaam verplaatste ze haar gewicht op de kleine borst van de scheidsrechter en zette daarna haar andere voet ernaast. Ze keek naar beneden, naar dat kleine perverse mannetje onder haar voeten. Verbazingwekkend hield hij haar 83 kilo ogenschijnlijk eenvoudig.

‘Kom erbij Melissa, beide aanvoersters van teams die genaaid zijn door deze scheids, die hem even plat maken’, zei Sil al balancerend. Melissa liep op hem af en plaatste haar genopte schoen al richting zijn kruis, totdat ze van gedachten veranderde. ‘Ik weet iets leuks, Sil, moment’ en ze liep naar zijn hoofd. ‘Als je belooft niet te schreeuwen, maak ik je tape los’. Hij knikte en ze deed het. Hij spuugde een grote klodder spuug omhoog, die meteen ook weer op zijn gezicht terechtkwam. Melissa en Sil begonnen te lachen, net zoals alle dames die nog bij de deuringang stonden.

Melissa bedacht zich geen moment en stapte er fullweight op

‘Ben je links of rechts, scheids’?, vroeg Melissa. Hij probeerde zijn rechterarm omhoog te doen, ten teken dat hij rechts was. ‘Rechts dus’ en Melissa maakte het touw om zijn rechterarm los. Vervolgens liep ze naar zijn penis en stapte erop. ‘Is nog niet erg stijf, scheids’, was het commentaar van de donkere aanvoerster van Flevoboys. ‘Denk je dat hij 97 kilo nog erbij kan hebben, Sil’? Melissa wachtte het antwoord niet af en stapte door op zijn buik. Daar bleef ze staan en keek om Sil heen, naar beneden. ‘Ik wil dat je je aftrekt scheids, eerder gaan wij niet van je af. En je vertelt ons wanneer je denkt te komen, dan ga ik er met mijn volle gewicht op staan’. Melissa keek hem indringend aan. Zijn hand ging naar zijn gezicht, waar hij de klodder spuug van zijn gezicht afveegde. Het werd hem wat zwaar op zijn lijf met deze twee dames op zich. Zij hand ging naar in zijn slip en hij voelde of alles daar nog in orde was. Dat leek zo en er leek zelfs nog wat gevoel in te zitten.

‘Haal hem er maar uit en sjor er lekker aan’, moedigde Sil hem aan. Beide dames draaiden zich nu om met beide voeten naar zijn penis gekeerd. Hij begon te trekken en langzamerhand genoot hij ervan. Genietend bekeken de dames het. ‘Hij komt’, zei Sil en zowaar begon er wat vocht uit de penis van de scheids te komen. Melissa bedacht zich geen moment en stapte er fullweight op.

‘Haal je hand weg, vent, wacht, ik spring omhoog, dan haal jij je hand weg’ en daarna sprong Melissa een gat in de lucht. Net lang genoeg voor hem om de hand weg te halen, voordat ze met een klap terug op zijn lul terechtkwam. Een ‘oef’ ontsnapte uit zijn mond, maar het geil spoot uit de eikel die enigszins vrij was gelaten. Het geil belandde op de rechterschoen van Sil. Nadat hij uitgespoten was, draaide Sil zich om en wreef het geil van haar schoen af aan de kin van de scheids. Vervolgens stapte ze van hem af. Melissa volgde en nam nog even het gezicht van de scheids mee. Ze maakte vervolgens alle overige touwtjes los en liet hem achter, de rest van beide teams volgend naar hun kleedkamers.

De scheids probeerde overeind te komen en bekeek de schade aan zijn lichaam. Hoe moest hij dit in godsnaam aan zijn vrouw uitleggen…

doormat1976