Mrs Vesta martelt, servingGoddess breekt

Het verkeer is druk. M’n belofte om er uiterlijk half 6 te zijn kan ik niet houden. Iets voor half 6 kom ik aan bij de Jumbo om boodschappen te doen en uiteindelijk ben ik een minuut of 10 te laat.

Meesteres Vesta is zich nog aan het opmaken en de begroeting verloopt amicaal. Ik kus Haar voeten en krijg m’n collar om. Ze spreekt het vertrouwde woord “Strip” en na een moment kleed ik me uit. M’n onderbroek mag ik deze keer aanhouden. Ik begin aan het klaarmaken van de maaltijd. Meesteres Vesta versiert mijn tepels met klemmen, omdat dat veel mooier staat. Ook geeft Ze mij zweepslagen. Die op m’n knieholtes zijn erg pijnlijk, maar de slagen op m’n rug vallen mee. Natuurlijk vergeet ik te tellen, maar uiteindelijk stopt Ze bij 53. Het moeten er 200 worden als straf voor het te laat komen.

Het eten is klaar en we praten rustig over verschillende dingen. Ik ben blij dat Zij het eten lekker vindt.

Bijna laat ik me zakken, omdat het zwaar is en ik Haar ook wel een beetje uit wil dagen

Na de afwas ligt het latex kussen klaar. “Plank” spreekt Ze en ik ga zo goed als ik kan op ellebogen en tenen gestrekt als een plank staan. Ze trek m’n onderbroek naar beneden tot m’n voeten en daar blijft ie hangen. Die op zich kleine handeling heeft op maakt op mij een grote indruk. Het voelt bevredigend vernederend. Ze vervolgt de zweepslagen en ik vergeet alweer te tellen. Opnieuw dus. Het is in het begin nog best vol te houden om als een plank te blijven staan, maar gaandeweg moet mij Meesteres mij corrigerend toespreken om m’n kont omhoog te houden. Zo af en toe mag ik zakken, maar Ze waarschuwt me ook dat als ik te vroeg zak, de slagen niet mee tellen. Later, als het erg zwaar wordt, zegt Ze dat we opnieuw beginnen als ik niet volhoud. Bijna laat ik me zakken, omdat het zwaar is en ik Haar ook wel een beetje uit wil dagen. Gelukkig houd ik het vol en bij 170 slagen stopt Ze, alhoewel Zij zelf denkt dat het er al meer zijn.

Meesteres Vesta draagt me op om op m’n rug te gaan liggen. De ontspanning doet m’n rug goed. Ze bindt m’n pik en ballen af met een kettinkje en de klemmetjes aan het uiteinde gaan op m’n balzak. Het is gevoelig en schuurt. Zij geniet… De tepelklemmen gaan weer op m’n tepels. Met de bullwhip maakt Ze de 200 zweepslagen vol op m’n pik en ballen, met een enkele tik op m’n tepels.

Even krijg ik rust. Meesteres Vesta pakt een zwarte etui en ik vermoed dat daar sounds in zitten. M’n pik wordt al stijver bij de gedachte. Ik vind het heerlijk om naar Haar te kijken, Haar blik te zien, Haar te zien bewegen. Ze smeert uitgebreid m’n plasbuis in met glijmiddel en probeert voorzichtig de sound naar binnen te laten glijden. Het gaat soms wat stroef maar is vooral heerlijk opwindend. Na een poosje vindt Ze het genoeg. M’n pik staat stijf omhoog.

Voor een nieuw spelletje maakt Ze een handdoek nat. De natte handdoek gaat over m’n gezicht en ik moet m’n adem inhouden terwijl Zij, soms lief, soms heftig, aan mijn pik trekt. Ze pakt een brandende kaars. Het kaarsvet giet Ze over m’n tepels en pik. Ze wisselt de natte handdoek over m’n gezicht, het martelen van m’n tepels, het aftrekken en het uitgieten van kaarsvet af. Haar been ligt over mijn hals en snijdt ook nog wat lucht af. Ik drijf langzaam subspace binnen. De ruimte waar ik me volledig onderdanig voel, waar ik me helemaal aan Haar overgeef en genade geen optie meer is. M’n kreunen van pijn ontsnappen meer en meer als halve schreeuwen en snikken. Soms moet ik ook zelf de kaars vasthouden, zonder te morsen en zelf aftrekken, terwijl Zij m’n tepels martelt, m’n adem afsnijdt en kaarsvet over m’n gemartelde tepels en pik giet. Zo af en toe verwijdert Ze het kaarsvet met Haar nagels, zodat het nieuwe kaarsvet beter brandt. Met Haar hakken pijnigt Ze m’n borst.

… schreeuw, ik blaas, ik brand….. voor Haar….. De gembertinctuur die Ze giet is al niet eens meer pijnlijk, maar wel de …

Uit de koelkast pakt Meesteres Vesta ijskoud water en giet dit over m’n lichaam in grote plenzen. Tussendoor besprenkelt Ze me met kaarsvet. Ik zit nu volledig in subspace. De sensaties van kou en hitte zijn vreselijk en heerlijk tegelijk. als ik nu de kaars moet ophouden kan ik ‘m niet meer stilhouden. Ik ril ongecontroleerd.
Met gember smeert Ze mijn eikel in. Het heeft nog weinig effect, maar de tijgerbalsem brandt. Meesteres Vesta trekt me af en martelt mijn pik. Ik schreeuw, ik blaas, ik brand….. voor Haar….. De gembertinctuur die Ze giet is al niet eens meer pijnlijk, maar wel de tijgerbalsem die verspreid wordt tot tussen m’n billen. Met de zweep slaat Ze een deel van het kaarsvet van me af.

Ik ga opruimen met kettingen om. Dat amuseert Meesteres Vesta en maakt het voor mij ongemakkelijk. De kamer is een puinhoop en mijn lijf al niet minder. Met doek en stofzuiger verwijder ik het kaarsvet. Ik mag gaan douchen, maar de collar blijft nog om. De sessie is nog niet over. Als ik terugkom heeft Meesteres Vesta verder opgeruimd. Ik schaam me wel een beetje.

Ik mag me gedeeltelijk aankleden, maar bepaalde lichaamsdelen moeten voor Haar toegankelijk blijven. Ik begrijp dat Zij m’n tepels, pik en ballen nog wilt kunnen martelen. Ik krijg een blinddoek voor en daar kniel ik, enigszins wankel, met m’n broek onder m’n billen en m’n shirt open. Ze sluit de voorhuid van mijn pik met wasknijpers. Sommige zijn te pijnlijk. M’n lijf heeft al veel doorstaan. Ik trek me zonder succes af. Met de paardenzweep slaat Ze knijpers van m’n lijf. De hak van Haar schoen net onder m’n borstbeen wordt me bijna te veel. Vervolgens pakt Ze m’n pik en slaat er met de zweep op. Alhoewel Ze er ook naast slaat is de pijn intens. Ik breek… Meesteres Vesta snapt nog niet meteen wat er gebeurt, maar al gauw drukt Zij mij tegen Zich aan en ik huil…. Ik bevind me diep in subspace en kom er voorlopig niet meer uit.

Ik kus ter afsluiting Haar voeten, deze keer wel naar behoren. Ik ben intens blij dat ik Meesteres Vesta trots heb gemaakt en ik ben trots dat ik mijn plek als slaaf bij Haar weer heb mogen ontdekken. Ik hou van Haar.

servingGoddess