Mijn Vrouw gaat vreemd (en dat windt mij op!)

Hoe het begon – Ze moet hebben gedacht dat ik niks merkte. De ochtend erna deed Ze alsof er niets was gebeurd. Ze was niet poeslief, niet extra meegaand, helemaal niets. Maar ik wist wel beter. Ze was vreemdgegaan, met mij zogenaamd slapende naast haar!

Het was op een familieweekend. De man in kwestie was, en is nog steeds, de vriend van haar jongere zusje. Ik werd al wakker toen hij binnenkwam. Poedelnaakt nog wel. Ik lag op mijn zij van Haar afgedraaid. Ik zag niets, maar hoorde des te meer. Op z’n tenen liep hij naar Haar kant. Ik spitste mijn oren. Hij rommelde wat met het dekbed. Elk moment kon mijn Vrouw wakker worden en het uitschreeuwen van verbazing en verongelijk. Dacht ik. Een moment overwoog ik hem te stoppen, maar ik vond dat Zij dat varkentje maar moest wassen. Dat zou voor hem ook een stuk pijnlijker zijn. Ik hoorde het dekbed nog iets meer. Mijn Vrouw werd wakker, vermoedde ik. Daar zal je het hebben, dacht ik no…

BAM!

Totaal onverwacht, en duizenden gedachten die in een fractie van een seconde door mijn kop flitsten, merkte ik dat Zij, mijn Vrouw, ons zwagertje niet de deur wees maar hem toeliet. Mijn hart vloog naar mijn keel en klopte alsof ik de 100 meter in een recordtijd had gelopen. Mijn onderbuik draaide talloze keren in de rondte en dat gevoel zwol cumulatief aan op het moment dat ik Haar gesmoord hoorde kreunen. Moet ik ingrijpen?! Moet ik ingrijpen?!, echode het in me, de sssslet! Maar als versteend bleef ik liggen, moeite doend om mijn gejaagde ademhaling onhoorbaar te houden. Ik werd verscheurd, m’n hart, nog steeds in mijn keel, stak.

Waarom, bedacht ik me, waarom vind ik dit zo geil?!

De vriend van mijn schoonzusje liet er geen gras over groeien. Ik vermoedde aan de geluiden te horen dat hij zachtjes in bed klom. Gelukkig voor hen was het bed een ligemeaux, dus met twee gescheiden matrassen. Het geruis en gerommel zwol wat aan. Het duurde even dat mij realiseerde dat mijn Vrouw haar benen voor hem spreidde!! Ze liet hem tussen Haar dijen; zo maar, zonder een woord te zeggen, zonder wat dan ook, drong dat ventje bij Haar, mijn Vrouw, naar binnen!! En hij begon te bewegen. Elk keer als hij zich in Haar duwde, was het alsof ik messteken in mijn hart kreeg. Maar ik bleef leven, want m’n kloppende pik nam het moeiteloos over. Waarom, bedacht ik me, waarom vind ik dit zo geil?!

Ze deden enorm hun best om geen geluid te laten horen. Maar dat lukte niet helemaal. Mijn zwagertje kwam klaar en ook mijn Vrouw onderdrukte een kreet. Ik hoorde huid op huid kletsen, Haar lijf, Haar zachte huid, maar het maakte geen geluid tegen mij! Ik moest alle zeilen bijzetten om niet aan mijn pik te zitten. Ik was daar zo mee bezig dat ik niet meteen doorhad dat het ventje zich uit bed liet glijden en voordat ik het wist, was hij weg! Mijn Vrouw was kennelijk ook klaargekomen – als Ze heel geil is, 100 jaar geleden in mijn beleving, dan komt Ze zonder voorspel vaginaal klaar – want het bleef aan Haar kant van het bed erg stil. Haar ademhaling veranderde al snel in eentje van diepe slaap.

Ik besterf het en tegelijkertijd masturbeer ik erop als een waanzinnige

Zelf kon ik de slaap niet vatten. Het bleef maar malen in mijn hoofd. De dag, dagen en weken erna, daar kan ik een boek over schrijven. Misschien doe ik dat nog wel eens, om te beginnen op deze site.  Maar sinds die nacht ga ik haar gangen na. Ongemerkt voor Haar wel te verstaan. Ten minste, ik geloof niet dat Ze doorheeft dat ik dat doe. Dat ik ‘s nachts in Haar handtas rommel, en Haar slipjes inspecteer die in de was zitten. Ik ben erachter gekomen dat mijn Vrouw mij vaker bedriegt. Een tot twee keer in de week, minstens. Ik besterf het en tegelijkertijd masturbeer ik erop als een waanzinnige. Zelfs op mijn werk. Het beheerst mijn leven momenteel.

Mijn Vrouw en ik moeten dit bespreken, ik ga eraan kapot! Maar ik weet niet hoe ik moet beginnen. Ik wil Haar niet kwijt, integendeel, ik wil dat dit deel uit gaat maken van onze relatie. Nooit eerder heb ik het beseft, maar ik ben wat je noemt een cuckold. Een stille cuckold, nog wel. Misschien laat ik nog wel eens wat van mij horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *