“Mannenlopen”, gevolgen van een chat…

Triomfantelijk loop ik op de parkeerplaats bij van der Valk in de buurt van Zwolle. Ik heb er zin in. Waar ik zin in heb? Ik heb zo meteen een afspraak met een dame, ontmoet via een chatsite, die ik lekker heb gemaakt met trampling. Ze is in zoverre geïnteresseerd dat ze het eens wil proberen hoe het zou zijn om op iemand te staan. Nou, dat gaat vandaag gebeuren. Gedachten gaan door mijn hoofd –

Al van jongs af aan word ik graag overlopen. Als kind liepen er al nichtjes over me heen. Ik vond het fijn om hun gewicht, hoe licht ook, op mij te voelen. Tevens liepen mijn 3 oudere zussen regelmatig over mij heen, althans, wat ik kon volhouden, dus niet fullweight. En ik was vaak een voetenbankje voor hun, zodat ik hun heerlijke voeten kon ruiken en likken, als ik die opdracht kreeg. Later, toen ik een puber was, ervoer ik dat het me erg opwond als er over mij heen gelopen werd. Het proberen vol te houden als er op mij gestaan werd, dat het meisje bepaalde wanneer ze van me afstapte en dat ze overal op me kon staan, waar ze wilde, dat vond ik uitdagend.

Vooral de penis is een interessant iets om op te staan

Iets dat zij ook erg leuk vonden: kijken hoeveel gewicht ik waar precies kon volhouden. Vooral de penis is een interessant iets om op te staan, heb ik wel gemerkt. Ze zijn verbaasd dat dat kleine ding zoveel gewicht kan hebben. Het maakte mij trouwens ook niet uit hoor, op mijn penis staan of zelfs op mijn hoofd of keel. Alles prima tussen schaamhaar en hoofd haar haha. Nu ik volwassen ben, vind ik het nog steeds prettig, maar wil de onbekende vrouw er ook mee confronteren. En haar proberen te prikkelen om het te proberen. En, als het lukt, misschien een keer met meerdere vrouwen tegelijk. Maar dat is me tot nu toe nog niet gelukt. Terug naar de realiteit.
Ik loop door de deur naar binnen, rechtstreeks naar de receptie. ‘Ik heb gereserveerd op naam van deurmat’, zeg ik de receptioniste. Het meisje achter de balie kijkt geamuseerd op. ‘Deurmat’, vraagt ze. Ik knik bevestigend. ‘Leuke naam’, zegt ze en overhandigt mij de formulieren die ik in moet vullen. Dit doe ik en ik krijg van haar een plastic kaartje. Het scheelt dat ik de overnachting al betaald heb. Scheelt weer de volgende dag, als ik die tenminste haal. Mijn ervaringen hierin zijn inmiddels zo, dat we niet eens de avondmaaltijd halen. Maar goed, ik loop door naar de lobby, daar waar we afgesproken hebben. Het leuke is dat ik weet hoe zij eruit ziet vanwege haar profielfoto op de chatsite, maar dat zij totaal niet weet hoe ik eruit zie. Ik grinnik bij de gedachte hoe haar reactie zal zijn.
We hadden afgesproken dat zij een hoedje zou dragen ter herkenning en als ik zo in de lobby kijk, zie ik een dame met een hoedje zitten… Hmmm. Gespannen loop ik op deze dame af. Ik loop om haar heen en ga tegenover haar staan. Ik kijk naar een vrouw van middelbare leeftijd, met een knap, vol gezicht, maar dat is niet erg. Ze kijkt op.

Je hebt heerlijke schoenen aan

‘Is deze stoel vrij’?, vraag ik haar. Ze twijfelt, maar knikt van ja. Ik ga zitten. Ik bestel bij de ober een kopje koffie en ik vraag of zij ook iets wil drinken.
‘Koffie’, antwoordt ze. Als de ober weg is, vraag ik of ik haar een compliment mag maken. Ze kijkt op, kennelijk in afwachting van mijn compliment. ‘Je hebt heerlijke schoenen aan’, zeg ik. Een twinkeling verschijnt in haar ogen. Daarbij een mondhoekje die een beetje omhoog gaat, wat voor mij wil zeggen dat ze een herkenning heeft.

Ze is heerlijk. Zo’n 47 jaar, maar ziet er geweldig uit voor haar leeftijd. Bruin middellang haar dat in een krul langs haar hoofd glijdt. Verder heeft ze korte zwarte laarsjes aan met een hak van zo’n 10 cm. Breed naar beneden toe, zo’n 2 bij 2 cm, wat prima voor me is. Ik hou niet zo van dat scherpe. Verder draagt ze een spijkerbroek en een blouse.
Ikzelf ben gekleed in een polo en spijkerbroek. En heb ik blond, kort haar, 185 cm lang en 80 kilo zwaar en zie er niet onaardig uit. Ook niet het type waarvan je zou verwachten dat hij graag letterlijk overlopen wil worden. Daarin zit mijn kracht, haha…!
We drinken koffie. Ze is verbaasd over de persoon die tegenover haar zit. Hier gaat ze straks bovenop staan en een kriebeltje gaat er door haar buik. Ze kijkt nog eens naar haar hakken, draait ze een beetje, zodat ze de brede hak goed kan zien.

Ik wens je veel plezier en hou je vooral niet in

‘Zullen we gaan’? Ze wordt ruw verstoord in haar gedachten.
‘Ja, uiteraard’ en ze staat op en ik begeleid haar naar de lift. Kamer 202 hoort ze me zeggen. We stappen in de lift die ons naar de 2e verdieping brengt. Een ‘pling’ klinkt als teken dat we er zijn. De deur gaat open en de kamer bevindt zich mooi tegenover de lift. Ik stop het kaartje in de gleuf, haal hem er weer uit en het lampje, dat eerst op rood stond, gaat over naar groen, ten teken dat de deur open is. Ik doe de deur open en geef galant aan dat de dame naar binnen mag. Ik volg en sluit de deur. ‘Ga maar even op bed zitten’, zeg ik haar.
‘Ben je er klaar voor’?, vraag ik haar. Ze knikt. ‘Dus even voor de goede orde’, vervolg ik, ‘ik zal tot aan mijn onderbroek voor je liggen en je wilt eerst met blote voeten op mijn lichaam staan, he’? Ze knikt weer. ‘Dan ga je kijken hoever je verder wilt gaan. Ik wens je veel plezier en hou je vooral niet in’. Ik kleed me uit en laat mijn boxershort aan. Ik ga vervolgens voor haar voeten liggen, daar waar zij op de achterkant van het bed zit, op het voeteneinde.
Ik ga liggen op mijn rug en voel haar hakken al meteen op mijn lijf. Ik voel mijn lid ook al een beetje reageren en besef me dat het niet lang zal duren voordat dat visueel zichtbaar wordt. Ze probeert haar hakken uit te doen door met haar hak haar voet naar achteren te trekken, terwijl haar hak dan op mijn lichaam drukt. Op mijn borst wel te verstaan. Het is pijnlijk en aan mijn verbeten gezicht ziet ze dat ik dat voel, zeker als een niet helemaal afgesleten deeltje van de hak aan mijn lijf blijft hangen. ‘Niet zo piepen, dit wilde je toch?’, zegt ze me. Ik knik. Dan zijn de schoenen uit en liggen op mijn borst, eentje met de opening naar mijn neus. Ik snuif de ietwat muffe schoenengeur op. Het windt me op. Ze ziet het en duwt met haar voet de schoen beter onder mijn neus. Ze hoort me snuiven. Ze doet haar kousen uit.

Niet zo piepen, dit wilde je toch?

Ik voel haar heerlijke zachte voeten over mijn lichaam wrijven. Af en toe drukt ze iets op mijn buik en ze ziet dat haar voet een afdrukje achterlaat op mijn buik. Ook plakt haar zool iets aan mijn lichaam als ze probeert haar voet van mijn lichaam af te halen om deze te verplaatsen naar mijn borst. Ze wrijft verder over mijn borst en ook daar probeert ze een afdruk achter te laten. Dat is echter minder zichtbaar. Teleurgesteld richt ze zich weer op mijn buik. Ze wrijft nu ook meer richting boxershort. Ze tikt er zachtjes op en constateert dat er een stammetje ligt. Ik geniet van haar zoektocht en probeer me zoveel mogelijk in te houden. Nu al komen zou slecht zijn voor mijn reputatie. Voorlopig lukt het nog.

‘Hoeveel weeg je eigenlijk’?, vraag ik haar. ‘Je mag straks mijn gewicht schatten’, zegt ze uitdagend. Vervolgens zet ze haar voet op mijn gezicht. Hiervoor moet ze een beetje verplaatsen waarbij ze haar rechtervoet op mijn buik zet. Door het verplaatsen zet ze haar volle gewicht op mijn buik. Een ‘oef’ van mijn kant verraadt dat ik er niet op gerekend had en me dus niet kon aanspannen. ‘Hmmm’, zegt ze. Dan zet ze haar linkervoet ook op mijn gezicht. Ik snuif de heerlijke voetengeur op. Haar tenen vinden de weg richting mijn mond. Wanneer ze over mijn mond wrijft, komt mijn tong even in contact met de bal van haar voet. ‘Hmmm’, zegt ze weer en ik zie dat haar rechterhand richting haar grotje gaat. Ze geniet, terwijl ze met haar voet op mijn gezicht speelt. Ik geniet ook, ik mag graag aan vrouwenvoetjes likken. Mijn lid wordt ook groter en de Duitse helm dreigt al uit mijn shortje naar buiten te kijken. Zij ziet het ook en plaatst behendig haar linkervoet op deze helm om deze de kop in te drukken.

Heb nu wel een stukje macht over je

‘Zullen we maar beginnen met datgene waar we voor afgesproken hebben’?, vraagt ze plotseling. Ik word ruw verstoord in mijn moment. Ik wilde namelijk net haar teentjes in mijn mond stoppen. ‘Is goed, ga je gang’, antwoord ik. Ze haalt haar voeten van zowel mijn mond als mijn eikel en zet ze op mijn buik. Ik maak mijn lippen ondertussen weer wat nat. Ze worden altijd zo droog als ze in contact zijn geweest met voetzolen. Ze haalt haar voeten weer van me af. ‘Kun je iets meer opschuiven naar de muur? Ik wil graag eerst staan op de grond voor je en dan pas op je stappen’. Ik doe wat ze me vraagt en schuif iets meer naar rechts, richting de muur. Ze staat vervolgens op van het bed en zet haar rechtervoet op mijn buik. Ze verplaatst vervolgens haar gewicht meer naar de voet op mijn buik totdat ze er met haar volle gewicht op staat. Ik ben blij dat ze het langzaam doet, zodat ik mijn spieren geleidelijk aan kan spannen. Dan zet ze haar linkervoet er naast, terwijl ze zich aan de muur vasthoudt. Ze verbaast zich erover dat ze nu echt bovenop iemand staat. Ze kijkt me aan, terwijl ik al de hele tijd naar haar kijk. Ze voelt het spek onder haar voeten, terwijl ze daaronder wel iets hards voelt. Ze maakt voorzichtig wat stapbewegingen op de plaats, tilt voorzichtig haar ene voet wat op, zodat het gewicht van haar compleet op de andere voet rust. Dan zet ze hem weer terug en doet met de andere voet exact hetzelfde. Ondertussen blijft ze naar mijn gezicht kijken. Misschien verwacht ze van mij een reactie, nu ze op mij staat. ‘Hoe voelt het’?, vraag ik haar. ‘ja, ik weet niet precies hoe ik het moet zeggen… apart. Ook een stukje opwindend. Heb nu wel een stukje macht over je’, zegt ze.

‘Misschien moet je niet alleen stilstaan, maar ook proberen om een stukje te lopen’, moedig ik haar lef een beetje aan. ‘En waar mag ik op staan’?, vraag ze. ‘Overal tussen balzak en hoofdhaar’, grap ik. Dan draait ze zich een kwartslag richting mijn hoofd en zet voorzichtig een stap op mijn borst. Ze voelt, terwijl ze haar gewicht verplaatst naar mijn borst, dat mijn borst wat inzakt. Ze zet vervolgens haar andere voet er naast. Ik merk dat ze zwaar is. Niet topzwaar, maar toch aardig wat gewicht. Ze kijkt me weer aan. Het begint haar steeds meer op te winden. ‘Zet maar eens een voet op mijn gezicht’, zeg ik haar. Terwijl ze zich vasthoudt aan de muur, tilt ze een voet op en zet die op mijn gezicht. Meteen voelt ze mijn tong onder haar voetzool. Van schrik en met een korte ‘ieeeeew’, tilt ze haar voet op. Ik lach. Zij lacht hierdoor ook. ‘Mag ik je voetzool niet likken’?, vraag ik haar. ‘Tuurlijk wel’, zegt ze en plaatst haar voet weer terug. Ik begin gelijk weer met likken… hmmmm heerlijk is dat. Ik merk aan haar lichte gekreun dat zij er ook van geniet.

Bijna, het is 90 kilo

‘Hoeveel weeg je nu’?, vraag ik haar even later, terwijl ze een paar tenen van haar voet in mond propt. Die begin ik gulzig af te zuigen en te likken. ‘Wat, hoezo’?, vraagt ze. Ze werd duidelijk gestoord door deze vraag. Ik herhaal mijn vraag. ‘Wat denk je’, countert ze. ‘Ik denk zo’n 88 kilo’, probeer ik op goed geluk. ‘Bijna, het is 90 kilo, maar knap van je’, geef ze me een compliment. Ze haalt haar voet weer van mijn gezicht en draait zich weer om en stapt richting mijn buik en lid. Aangekomen op mijn buik staat ze stil en zet een voet op mijn lid. Ze zet er iets gewicht op. Ze hoort mij kreunen, elke keer als ze er iets gewicht op zet. ‘Vind je dit lekker’?, vraagt ze me terwijl ze haar hoofd naar mij toe draait. Ik knik. ‘Hmmm’, hoor ik haar reactie. ‘Mag ik hier met mijn volle gewicht op staan’?, vraagt ze terwijl ze met haar bal van de voet op mijn lid tikt. ‘Kijk maar of die het volhoudt’, geef ik aan. Ze zet er nu wat meer gewicht op en als ze er dan met haar volle gewicht op staat, lijkt het net alsof er een dikke tak onder haar voeten ligt. Ze probeert er een beetje op te balanceren en het voelt voor mij uiterst prettig aan. Ik voel ondertussen haar tenen in mijn zak. Dit doet ze trouwens onbewust, maar niet minder prettig. Dan stap ze er weer van af. ‘Hoe vond je dit’?, vraag ik. ‘Heel apart, dat ie zo sterk is, had ik niet verwacht. Maar als ik vragen mag, ik zou eigenlijk wel willen weten hoe het eruit ziet zonder dat er een stukje stof als bescherming op ligt’. Ze doelt uiteraard op de boxer die ik nog draag. ‘Ik kan hem uitdoen, als je dat graag wilt’. Ze knikt en als ze dan van mij afstapt, kan ik de boxer uit doen. Daarna stapt ze weer op me. Ze zet weer haar voet op mijn lid en ik geniet als ze er weer opstaat. Daarna stapt ze er weer vanaf en probeert er alleen op haar tenen op te staan. Dit is wat pijnlijker omdat het gewicht van haar op een kleiner oppervlak staat, maar is ook tegelijk erg prettig om te ondergaan.

Dan stapt ze van me af en doet haar hakken aan. ‘Ik vind het erg prettig om met blote voeten op je te staan, maar ik ben ook erg benieuwd hoe het zal zijn als ik er met hakken op sta. Wil je me alsjeblieft zeggen als de pijn ondraaglijk wordt’?, geef ze deze plotselinge wending aan. Ik geniet van haar bezorgdheid en knik. Ze zet weer, maar voorzichtiger deze keer, haar zwarte laars op mijn buik en al vrij snel staat ze er op met haar volle gewicht. Ze zet haar andere voet er naast. Ze wiebelt meer door haar hakken en ze verplaatst haar voeten af en toe, terwijl ze naar beneden kijkt, omdat ze benieuwd is naar de afdrukken in mijn lichaam. Ondertussen probeer ik mijn spieren aan te spannen en dit even te overleven. Ik merk dat ze duidelijk te zwaar voor mij is om met hakken op te staan en ik hoop eigenlijk dat ze er snel klaar mee is. Nadat ze dit eventjes gedaan heeft, stapt ze weer van mij af en verbaast zich erover dat er diepe afdrukken in mijn lichaam staan. ‘Het idee dat ik je beschadig, bevalt me niet’, zegt ze me. ‘Ik zal verder niet meer met schoenen op je staan. Ik heb het gedaan en het voelt apart, maar mis het contact met de blote huid’, vervolg t ze en daarmee gaat ze op bed zitten en doet ze weer uit. Ik begrijp het en stiekem vind ik het ook prettiger als ik met blote voeten betreden word.

Ik vind het zeer opwindend als ik eerlijk ben

‘Zou je ook even op mij willen zitten’?, vraag ik vervolgens. Dat wil ze wel en ze nodigt mij uit om op bed te gaan liggen. Ik doe wat me gezegd wordt en ondertussen kleedt ze zich uit. Ik zie een heerlijk lichaam, vol van inhoud en heerlijke borsten die prima overeind staan. Vervolgens gaat ze zonder veel moeite op mijn buik zitten. Het is tegelijk tijd om even kort te evalueren.
‘Je hebt op me gestaan en nu ook zittend op mij, wat vindt je ervan? Is het je tegengevallen? Wat is je gevoel’?, vraag ik haar.
‘Ik vind het zeer opwindend als ik eerlijk ben. Ik krijg een zeer prettig gevoel in mijn onderbuik als ik je lichaam onder mijn voeten heb. Dat ik met hakken op je sta, straalt voor mij wel een beetje meer macht uit en daar geniet ik zeker van. Maar het feit dat ik je lichaam beschadig, dat idee vind ik niet prettig en daarom stapte ik weer van je af. Ik moet er ook een prettig gevoel bij hebben en dat had ik nu niet’. Ze kijkt ondertussen naar mijn lid. ‘Ook dit vindt je dus opwindend, zie ik, haha’, zegt ze. Ik knik en zeg haar dat ik geniet als er überhaupt gewicht op mij drukt. Ze draait zich om en gaat iets verzitten, op mijn borst met haar rug naar mij toe. ‘Gaat dit goed’?, vraagt ze me. ‘Ja’, hoort ze me zeggen. Ik voel vervolgens hoe haar voeten mijn penis beroeren. Terwijl zij mijn penis streelt, hoor ik haar genieten. Kennelijk is ze ook even zichzelf aan het beroeren. Ik probeer met mijn vingers te assisteren, maar dat wordt weggeslagen.

Haar kutsappen druipen over mijn gezicht

‘Mag ik op je gezicht zitten’?, vraagt ze me. Ze wacht echter het antwoord niet af, gaat van mijn borst af en zet haar knieën naast mijn hoofd. Vervolgens zakt ze door totdat haar vochtige klit contact maakt met mijn mond. Ik begin meteen te likken. Subtiel raak ik je lipjes aan en op zoek naar het welbekende knopje. Ondertussen streel ik haar geweldige borsten. Ik blijf met mijn tong rondjes om haar kutje draaien, terwijl het geil van haar in mijn mond loopt. Ze kreunt, een teken dat ik goed bezig ben. Ze begint vervolgens op mijn gezicht te rijden, het gekreun zwelt aan en met een luide aaaaah kom ze kloppend klaar op mijn mond.
Ze staat op, bevrijdt haar klit van mijn mond die een beetje plakkend loskomt. Haar kutsappen druipen over mijn gezicht. Ze draait zich om en ze kan niet anders doen dan lachen. Ik vraag me af waarom, maar ik kan het geloof ik wel raden. Gelukkig duurt dat niet lang en neemt ze mijn stijve lid in haar mond. Met lange halen probeert ze mijn geil eruit te zuigen. Haar lippen klemmen zich om mijn eikel. Af en toe bijt ze erin. Ik geniet. Het duurt niet lang meer of ik kom spuitend in haar mond klaar. Ze slikt alles door en likt mijn eikel heerlijk schoon.

Ze komt bij me liggen. Samen genieten we nog even na. ‘Bedankt voor deze mogelijkheid. Ik heb er erg van genoten’, fluistert ze me in mijn oor.
‘Ik ga in de toekomst zeker vaker genieten van het mannenlopen, want zo ga ik dit voortaan noemen’, belooft ze me. Met een heerlijke tongzoen neemt ze van me afscheid en staat ze op. Dan trekt ze haar kleding en hakjes weer aan en maakt aanstalten om te vertrekken. Dan zegt ze: ‘Gaat deze deurmat nog fatsoenlijk afscheid nemen van deze dame’? Ik weet wat me te doen staat, doe vast de deur open en leg me neer in de deurpost, in de lengterichting van de gang. Ze stapt zonder problemen met haar hakken op mijn penis, stapt vervolgens op mijn buik en kijkt in de ogen van een schoonmaakster, die aan de overkant net uit een kamer komt. Ik zie het meisje verschrikt naar ons kijken. Zij stapt door op mijn borst en vervolgens op mijn gekantelde hoofd en bij het passeren van het meisje hoor ik haar zeggen: ‘Als je wil, hij heeft een kamer geboekt tot en met morgenvroeg en is zeer belastbaar…’

Doormat1976